Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet okolo 35, 40 lat siedzacy caly czas w domu z czego moze zyc ?

Polecane posty

Gość gość

mieszka z dziewczyna we wlasnym nowym mieszkaniu, nie wyglada na zamoznego dziewczyna pracujaca, nie maja dzieci on calutki dzien odkad tu mieszka siedzi w domu nie wyglada na niepelnosprawnego, prowadzi samochod, uprawia sport z czego taki czlowiek moze zyc?

Gość gość
Z baby która go utrzymuje

Gość gość
Z taty, mamy I babci jak długo ich ma.

Gość gość
Kobieta go utrzymuje i tyle

Gość gość
wlaśnie... zmalazl glupią ktora pasożyta utrzymuje..

Gość gość
powagam ta rano wstaje i leci do roboty a ten caly bozy dzien siedzi w chalupie ale myslicie ze taka naiwna ? to jest tylko jego mieszkanie, wiem na 100% ale przeciez trzeba utrzymac mieszkanie ona tez za wiele pewnie nie zarabia bo nie smierdza groszem

Gość gość
jak można jednocześnie siedzieć cały dzień w domu i jednocześnie prowadzić samochód? Może jest rencistą, albo ma mieszkanie, które komuś wynajmuje? Może jest źołnierzem lub policjantem na emeryturze? A te od razu, że pasożyt...

Gość gość
jechac na 30 min po zakupy to chyba niewiele w ciagu dnia hm? wlasnie biore pod uwage ze mogl wykonywac te zawody ale raczej nie wyglada na takiego i nie kloc sie ze tego mozna nie poznac stosunkowo niedawno kupil sobie uzywany samochod a przedtem jakby nic nie mial zaczal od mieszkania, potem sobie kupil tego grata dziewczyna jest od niego mlodsza jakies 10-12 lat na rencie? uprawia sport

Gość daj mu
A może zarabia przez neta

Gość gość
nawet gdyby mial mieszkanie, to chodzi non stop w tych samych ciuchach, a niektore wygladaja jakby z czasow jego dziecinstwa, za male. nigdzie nie wyjezdzaja na wakacje ani jakies wycieczki, prowadza nudny rutynowy tryb zycia plus inne spostrzezenia daja sume ze nie przelewa im sie nawet gdyby mial rente jakas to czemu by nie dorabial tylko ta dziewka lata do pracy caly czas a ten w domu? nie wstyd takiemu? rosly dorodny facet

Gość gość
a jak mozna zarabiac przez neta? i miec ubezpieczenie? on wstaje jak mu sie zachce i jak jest pogoda to przed poludniem potrafi isc uprawiac sport a potem wraca i czeka na ta dziewoje

Gość daj mu
Może ma huja po kolano i to jej wystarczy

Gość daj mu
Teraz Masz konto internowe nie musisz z.domu wychodzić żeby opłacać rachunki ubezpieczenie też można w necie wykupić a tak wogole to co ty ho szpiegujesz skąd wiesz że cały czas w domu siedzi sama też siedzisz nie masz znajomych nigdzie nie.wychodzisz i o******lasz d**e sasiadowi w necie żałosna jesteś mocherowy berecie zajmij się swoim życiem a nie wp*****la sz się w cudze

Gość gość
moi sąsiedzi też mają podobną zagadkę,bo jak to ona całymi dniami w domu ,ma duże dziecko, czemu nie pracuje? pewno ten gośc co do niej czasami przyjezdza ( czyt ojciec dziecka) na nią łoży,do tego jest starszy od niej ,a to cwaniara kurffa jedna :D:D A prawda jest taka że pracuję przez neta ,obsługuję kantor internetowy,to jest bardzo odpowiedzialna robota i serio nie mam czasu na pogawędki na klatce bo muszę np zmienić kursy,a sąsiadka z pretensjami -przeciez cały dzień siedzisz w domu ! jak to nie masz czasu,raz jej powiedziałam że normalnie ,nie mam czasu bo klient czeka na mój show

Gość gość
A dlaczego ciebie to interesuje? Pewnie handluje gnój narkotykami. :D

Gość gość
Po pierwsze nie Twoj zakichany interes! Jeszcze pojdziesz i bedziesz im do garnkow zagladac! Po drugie ja znam osobiscie kilka osob, ktore pracuja nie wychodzac z domu. Wiele rzeczy mozna zalatwic uzywajac zwyklego laptopa.

Gość gość
ludzie, tak sie wlasnie mowi "praca w necie" ALE ten koles robi tak ze spi do roznych por, wstanie, jak mu spasuje to idzie uprawiac sport potem ta wraca to wczesniej on robi zarlo no i niby gdzie czas na to pracowanie w necie ?

Gość gość
wlasnie na poczatku bylo takie myslenie ze moze cos w necie grzebie ale do jasnej ciasnej dziwne ze jak pada to ten siedzi na tylku a jak slonce wyjdzie to co? juz pracy nie ma i wydupa z domu z lezakiem do samochodu nad jeziorko?

Gość gość
Może dostał spadek, jest drobnym rentierem, pisarzem, wymyślać można wiele.

Gość gość
a to wyobraz sobie że jest np byłym nauczycielem ,no nieczynnym zawodowo,ale pracuje dając korepetycje przez neta,może brać część sprawdzianów od kolegi po fachu i je poprawiać. Może zajmować sie modelarstwem i preżnie działać w tym temacie. Moze byc świetnym grafikiem na własnej działalnosci. I nie szata zdobi człowieka,ja ubieram sie skromnie sportowo,mimo że z tego siedzenia w domu mam niezłą kase,to jednak wolę ją odłozyć dla syna albo na jakieś wycieczki. Jesteś szalenie ograniczona i tyle ci/powiem .

Gość gość
wiesz, raczej ty jestes ograniczona/y skoro utrzymujesz ze jestem kobieta a nigdzie nie ma slowa o tym co do tego co piszesz. do niego nikt nie przychodzi, nigdy nie byl widziany przeze mnie zeby cos wynosil, zanosil, roznosil lub zeby ktos do niego przychodzil po odbior czegos albo zeby z paczkami latal po prostu - siedzi chlop w domu, wyjdzie zeby zrobic zakupy, wraca i obiaduje sie z ta dziewczyna i tyle no naprawde, gdyby cos tam bylo zeby sie przyczepic, to zostaloby tu ujete, a d;latego to dla mnie zagadka wydaje mi sie ze emerytowany policjant lub wojskowy to bylby lepiej uposazony a ten nawet auta nie mial a teraz ma jakiegos grata, byle by byl nie ma znajomych

Gość gość
poza tym, wiesz wyobrazac to ja sobie moge w ramach tego co zostalo zaobserwowane bo chce byc blizej , niz dalej, prawdy a fantazje o tym ze to jest emerytowany astronauta w stanie spoczynku to wole zostawic innym fantastom na co mozna dostac rente w takim wieku? wyglada na zdrowego fizycznie skoro uprawia sport hm

Gość gość
moza pracowac zdalnie np. jako grafik komputerowy

Gość gość
Taki młody emeryt wojskowy albo policyjny jak nie miał za wysokiego stopnia i tak malutko lat pracy to szału z kasą nie ma. Może ma rente-ps,niektorych niepełnosprawności nie widać. Byłam u kolezanki i przyszedl jej kuzyn,facet 40 lat,i dostał pare dni temu rente,a chłop jak dąb,tylko o imprezach i chlaniu gadał. A dostał na nadciśnienie i cukrzyce.

Gość gość
Pewnie jest informatykiem, albo jakimś inżynierem i pracuje zdalnie. Można tak pracować, wszystko robisz w domu, telekonferencje, a fizycznie z przełozonymi/współpracownika i spotykasz się na naradę raz na tydzień, albo rzedziej.

Gość gość
raczej dupa wolowa inzynier z gratem jaaaasne nigdzie nie wychodzi i z nikim sie nie spotyka tylko czasami ze znajomymi tej jego panienki