Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melvin_36

Obiecałem mojej ex powrót

Polecane posty

Gość melvin_36

Jestem w kiepskiej sytuacji i nie wiem, jak z niej wybrnąć. Kilka lat temu (5lat) rozstałem się z narzeczoną- ona odeszła, ja przy rozstaniu powiedziałem jej, zę będę na nią czekał, bo jest miłością mojego życia i jak będzie chciała wrócić, to natychmiast niech sie odezwie. Minęły wtedy dwa lata od rozstania, ona się nie odezwała, ja ułożyłem sobie życie z inną bardzo dla mnie dobrą kobietą, z którą układa mi się bardzo dobrze. Po 5 latach ta moja była narzeczona zadzwoniła, ze chce sie spotkać, wyznała mi,ze żałuje, ze odeszła i pamięta moje przyrzeczenie, ze będę na nią czekał i że chce do mnie wrócić. Jestem w kiepskiej sytuacji, bo obecną kobietę kocham, ale kiedy narzeczoną zobaczyłem uczucia do niej natychmiast we mnie wybuchły. Tak więc była narzeczona czeka, bo jej obiecałem, a z obecną cięzko mi to zakończyć, bo też ją kocham, choć staram się brać już dystans, bo wiem, ze muszę od niej odejść- bo przyrzekałem innej. Czuję się podle, nie myślałem, ze ona wróci i przypomni mi moje przyrzeczenie sprzed lat. Doradźcie coś!

Gość melvin_36
Ja nadal czuję, ze moja narzeczona jest miłością mojego życia.

Gość Prostak ale gość
To proste Jedźcie wszyscy razem do Arabii Saudyjskiej, żyjcie sobie długo i szczęśliwie. Może przypomnisz sobie jeszcze jakąś inną miłość swojego życia? No wiesz, żeby tak od razu wszystko załatwić i mieć już z głowy

Gość gość
Gdybyś kochał obecną partnerkę to miałbyś w d***e obietnicę złożoną byłej. Tak to jest jak wchodzi się w związek bez przekonania. Ex próbuje zrobić to samo. Latka przeleciały, a ona pewnie ma już na koncie parę rozczarowań. Myślę, że kojarzysz jej się ze stabilizacją i tylko dlatego chce wrócić. Zastanów się czy warto ciągnąć oba związki.

Gość gość
Nie możesz aż tak brać do siebie tej obietnicy sprzed lat. Byłeś zakochany i nie wyobrażałes sobie życia bez tamtej dziewczyny. Ale czas pokazał że ulozyles sobie życie, zakochałes się i to powinno liczyć się dla Ciebie najbardziej! Twoja ex przez 5 lat sama też układała sobie życie, ewidentnie coś się nie ułożyło, tak jak tego chciała i wykorzystuje teraz Twoje słowa z przeszłości bo jesteś jej deską ratunku..Nie ulegaj takim zachowaniom. Gdyby Cię kochała to nie rozstalibyscie się i tyle. 5 lat 'przerwy' skutkuje tym ze każdy idzie w swoją stronę i chce być szczęśliwy.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy masz do niej wrocic czy nie napisz do mojej wrózki Sofii, ona Ci powie z kim bedziesz szczesliwy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl