Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"LIPNE" zakażenie bakteryjne i nakłanianie partnera do najdroższych badań.

Polecane posty

Gość gość

moja narzeczona wydumala sobie załapała rzekomo ode mnie jakieś zakażenie bakteryjne, wspólzyliśmy na początku roku, ale dopiero teraz pojechała na badania. wymysliła sobie,ze trzeba je zrobic w najdroższych prywatnych laboratoriach- 150 zł za 1 badanie . Normalna cena 35-40 zł. do tego 250 zł każda wizyta i leki. O koszcie dojazdu 120 km nie mówie nawet. Oczywiście wyniki ma dostać ona, mimo wielokrotnych telefonów i maili do tej "firmy" i kosmicznej ceny za badania nikt nie kwapi sie by przysłąć mnie kopie moich wyników! Być moze po to aby jechac po raz kolejny i zabulić pani doktor za wizyte, zabulić za kolejne badania i leki. Jak juz to się zagoi- znajda cos nowego- i znowu kilka stów wwpadnie do przychodni i laboratorium.

Gość gość
Zmień narzeczoną.

Gość gość
to sa skutki chodzenia na dzifki ,potem taki d**ek przynosi syfy do domu :(

Gość gość
jej zachowanie pokazuje ,ze podobne 'numery" ma juz wypraktykowane , chyba juz wielokrotnie. bedzie krecic Toba we wszystkie strony, że niby nie wiadomo, czy masz, ale masz itp, bedzie cie od ciebie odsuwac.

Gość gość
zaraziles ja jakims syfem i jeszcze sie skarzysz ?

Szukam pań które będą dla mnie codziennie nagrywały jak robią kupe nie musi być widać twarzy wole zbliżenie na pupe. Płace 10zł za nagranie a kupie ile dla mnie nagrasz. To NIE JEST żart. Jeśli potrzebujesz pieniędzy to odezwij się tutaj albo na e-mail szukamwc@vp.pl

Szukam pań które będą dla mnie codziennie nagrywały jak robią kupe nie musi być widać twarzy wole zbliżenie na pupe. Płace 10zł za nagranie a kupie ile dla mnie nagrasz. To NIE JEST żart. Jeśli potrzebujesz pieniędzy to odezwij się tutaj albo na e-mail szukamwc@vp.pl

Gość gość
a moze byc sraczka ? bo ja zawsze mam... ile placisz za sraczke ?

Gość gość
o.... za 10.zl. to sam sie wysraj :D

Tyle samo. Może być. Ale jak robisz kupe codziennie to jest w miesiącu 300zł tak? Nie warto za coś co robisz i tak?