Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odebrac jej meza i byc szczesliwa kobieta

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie dziewczyny

Gość gość
Weź leki psycholko a jak ci się skończyły to idź do psychiatry po receptę :D

Gość gość
Jak facet nie chce odejść od żony to znaczy, że ją kocha i żebyś mu nawet obsraną dope lizała codziennie to i tak nie odejdzie.

Gość gość
azor sr.am na cie

Gość gość
Gdzies tutaj juz byl podobny temat. Maz to nie rzecz aby ja zabierac... Nawet jesli zechce i zostawi zone dla Ciebie to w perspektywie czasu dla Niej obroci sie to na korzysc a Ciebie uczyni kobieta jeszcze bardziej nieszczesliwa niz zona. Chcesz zaczac zycie z kims o kim juz wiesz,ze jest sklonny do zdrady i oszustwa?

Gość gość
Mąż to nie przedmiot, że możesz sobie go odebrać innej kobiecie, jak sam nie odejdzie to nie ma sposobu na to aby go do tego zmusić. Jak jesteś jego kochanką to możesz zaryzykować i zaciążyć ale to i tak nie daje jakiej kolwiek gwarancji, że odejdzie od żony.

Gość gość
Facet z odzysku juz sama nie wiem raz chce a potem cos mi sie odwidzi

Gość gość
Myslalamo ciazy ale juz sama nie wiem

Gość gość
Do milosci nikogo nie zmusisz suko

Gość gość
Walcz o swoje szczęście. Nie czekaj ale weź sobie sama.

Gość gość
pani wsiurek, schowaj sobie swojego pieska pod spódnicę, niech waruje blisko twej owlosionej peesdy, tam jego dom i szczescie :D czemu tfuj pies to taki zwyrol? :D

Gość gość
będziesz sama wychowywać a dzieciak ojca będzie znał tylko z wydruków za groszowe przelewy alimentacyjne

Gość gość
Byłaś ściero dobra do lizania obsranej dopy ale awaria wody się skończyła :D:D:D

Gość gość
chuy z ojcem, najwazniejsza sperma i dziecko, potem on moze zdu.pcac :D

Gość gość
Ciąża to ryzyko bo możesz zostać samotną matką z dzieckiem. Wszystko zależy od tego jaką ma żonę, moze miec taką co będzie o niego walczyć mimo zdrady i dziecka z kochanką, jak ma żonę dumną z honorem to sama wywali go z domu w samych skarpetkach.

Gość gość
nie, czegos tu nie zrozumialas. na ojców bierze sie mezczyzn absolutnie zdrowych psychicznie - zadnych schizofrenii, borderline, hazardów, alkoholi, seksoholizmu, podgladactwa, ekshibicjonizmu, mani przesladowczych. musi byc czysty jak lza i taką też miec rodzinę (bez obciażeń), a jak nie wyjdzie, to samotne macierzynstwo nie jest tragedia.

Gość gość
Jesli zaciazysz to zostaniesz calkiem sama. Nie wroci do ciebie. Musisz pokazac ze jestes lepsza od jego zony. Jej wady zmien w swoje zalety. I uwodz faceta. A ten pomysl z dzieckiem jest kiepski bo facet sie przestraszy i ucieknie. Jestes kobieta. Uwodz faceta. Umiesz. Spraw zeby sam chcial odejsc od zony

Gość gość
Nie mozna budowac szczescia na cudzym nieszczesciu. Wyrzuty sumienia bedziesz miec do konca zycia. Daj sobie z nin spokoj i mu pokaz co stracil. Kobieca zemsta smakuje duzo lepiej. POKAZ MU CO STRACIL. Zachowuj sie z klasa

Gość gość
A jak ma żonę przebiegłą, to zatrzyma go przy sobie na złość kochanicy i będzie izolować go od bękarta, jak ich wystarczająco poróżni to wtedy wyrzuci fi*ta na zbity pysk, no chyba że jej się będzie wygodnie żyło za mężowską wypłatę :-D

Gość gość
Przecież ona dobrze wie, że nic nie znaczy dla faceta i żonaty tylko czeka, żeby się od niego odczepiła. Wtedy facet nic nie straci, a zyska święty spokój wreszcie.

Gość gość
Haha no nie mogę tak bardzo czeka aby kochanka odczepiała się od niego to po h/u/j do niej chodzi? Wystarczy przestać chodzić do kochanki i r/u/c/h/a/c ja a sama odczepi się.

Gość gość
Tak tak zajdź w ciążę to dziecko od ciebie ucieknie ze wstydu jak tylko podrośnie i się dowie że ma matkę prostytutkę co się puszcza z każdym :D

Gość gość
gość dziś Haha no nie mogę tak bardzo czeka aby kochanka odczepiała się od niego to po h/u/j do niej chodzi? Wystarczy przestać chodzić do kochanki i r/u/c/h/a/c ja a sama odczepi się. x Nikt do ciebie nie chodzi i cię nie roocha, bo śmierdzisz kretynko. Znów sobie coś uroiłaś i bredzisz od rzeczy. Jesteś nienormalna :D

Gość gość
nie to nie, pójde do banku spermy. nigdy nie pozwole żeby ktoś tak prymitywny w swej konstrukcji, a zarazem nośnik wszelkiego zła - mężczyzna - miał wpływ na wychowywanie calkiem nowego i nieskalanego życia. żadnych ojców/mężczyzn plątających się przy dziecku.

Gość gość
To głupie P R O V O :D

Gość gość
może to i prowo, ale takich lafirynd polujących na cudzych mężów nie brakuje.

Gość gość
Nie provo ten facet jest mega przystojny zakochalam sie i chce mi sie ******** bo jestem sama i brak seksu a i mam dziecko ale to dluga historia

Gość gość
i tak cię dzieciak zostawi szmato jak tylko podrośnie. pójdzie do obcych ludzi, bo się będzie starej wstydziło

Gość gość
Nikt do ciebie nie chodzi i cię nie roocha, bo śmierdzisz kretynko. Znów sobie coś uroiłaś i bredzisz od rzeczy. Jesteś nienormalna smiech.gif xxxxxxxxxxxx To ty masz jakieś urojenia kretynko ,nie ma szans żebyś mnie znała. Ja z polskim plebsem jaki reprezentujesz nie mam styczności.

Gość gość
dziś plebs to jesteś k***o ty. Nie masz nic poza ułomnym bękartem, łazisz i żebrzesz o resztki.