Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Infekcja pochwy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio dostałam infekcji bardzo mnie piekło podczas oddawania moczu z pochwy wydobywaly sie białe grudki infekcja trochę ustapila lecz nie wiem czy mam owulacje ponieważ ostatnio leci sluz biały rozciagliwy słyszałam ze infekcja zmienia sluz czy to jest sluz plodny?

Gość gość
Pieczenie jeszcze nie oznacza infekcji.. jak dojdzie do tego swędzenie i nieprzyjemna wydzielina lec szybko do lekarza ! Mialam podobnie.. Jestem bardzo poddatna na roznie infekcje :)

Gość gość
Swedzi też wlasnie chce sie dowiedzieć co z tym śluzem...

Gość gość
No masz infekcje.

Gość gość
Ona raczej wie ze ma tylko zadała pytanie. Chciałabym pomóc ale nie miałam nic.podobnego

Gość gość
Ktoś tu chyba skakał z kwiatka na kwiatek. Teraz grzybek i kiłeczka

Gość gość
Zrób foto śluzu bo tak z opisu to nic nie mogę wywnioskować. Studiuje ginekologie

Gość gość
Ktoś skakał z kwiatku na kwiatek. Dziewczyno masz cos nie tak z myśleniem jeżeli myślisz, że infekcja jest tylko od tego. Infekcji można sie nabawic nawet nad basenem. Pozdrawiam hahha glupota ludzka nie zna granic

Gość gość
Ktoś skakał z kwiatku na kwiatek. Dziewczyno masz cos nie tak z myśleniem jeżeli myślisz, że infekcja jest tylko od tego. Infekcji można sie nabawic nawet nad basenem. Pozdrawiam hahha glupota ludzka nie zna granic

Gość gość
Możesz mieć drożdżycę. Można mieć taką reakcję na antybiotyki lub po zapaleniu pęcherza. Ja miałam taką reakcję na antybiotyki, które mnie uczulają i po żelu fizjologicznym przy USG jajowodów :/ Idź do ginekologa jak najszybciej. xx Tego typu choroby może mieć nawet młoda nastolatka przed inicjacją seksualną, więc gratuluję braku wiedzy osobie sugerującej rozwiązły tryb życia.

Gość gość
Haah glupszej teorii nie słyszałam ze infekcja jest po stosunku. Kobiety jeżeli nie wiecie po co sie udzielacie. Infekcji mozna dostać od różnych infekcji. Kazda kobieta ma ja przynajmniej raz w zyciu .

Gość gość
Czynników* przepraszam za błąd.

Gość gość
Ja nawet miałam infekcje będąc dziewicą wiec nie wiem czemu osadzilas autorkę ,, skacze z kwaitku na kwiatrk'' no przykro mi, ze istnieją takie niedouczone osoby wstyd. Wracając do twojego pytania pieczenie i ból oraz taki śluz oznacza najpawdopodobniej grzybice. Przykro mi ale nie jestem ginem . Lecz autorka napisała ze przechodzi więc mozliwe ze jest juz po wizycie i chcę sie dowiedzieć czy ma owulacje.

Gość gość
Jeżeli śluz zmienia sie lub leci z'grudkami może byc to owukacja ale nie musi być. Tak to'prawda taki sluz infekcji maskuje sluz owukacyjny

Gość Trololololoo
HEHEHEHEHEHEHE

Gość gość
Wreszcie dziewczynie odpowiedzieli na temat haha zastanawiałam sie'kiedy bedzie konkretna odpowiedź . No powiem lepiej isc do ginekologa. Nie.wstydź sie każda kobieta to miała ale nie chwili sie na prawo i lewo. Pozdrawiam i życzę powrotu dp zdrowia :)

Gość gość
Hej. Szczerze nie jestem lekarzem i żadna osoba tu obecna więc nie bede snuć swoim teorii czy to bakteria czy to grzyb. Bo nie wiem . Ginekolog raczej tez weźmie wymaz. Więc nie bierz tego do.sb bo tu sa możliwe sytuację ktore mozesz mieć ale nie musisz. Na pewno to jest infekcja ale jaka nie jestem w stanie określić. Lekarz Cię nie ominie. Nie wiem tez od czego to możesz miec lecz zgodzę sie z.tym ze każda kobieta miała luB może mieć ten problem. Kochana głowa do góry myślę ze jesteś bardzo mlodziutka nie boj sie ginekolog wiele.więcej widział ;)