Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witojcie Kohane

Polecane posty

Gość gość

Powiedzta mnie, co Wy mata dziś na łobiat? Kąpletne nie mam zamyślunku i hętnie ściongnę cosik od Was. Pozdrafiam serdecznie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
łoj kohana ja mieć barscycek taki cerwoniutki pysniutki. tylko tyle i az tyle. nie hce mnie sie gotowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A do tego barscycku mosz jakieś wkładkie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Łoj witojsze kuchana. Łu nos dzisiej pyry z gzikiem. A na śniodunie był chlyb z mielunko. Łale nie wiem jo co na kolocje zrobic. Móże cuś mnie poradzisz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zadnej wklodki ni ma no moze smetane wzuce a co nieh hlop ma co pojesc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość Genowefa
Jo mom czorna polewkę bo starego chcem z chałupy pogonić konkubynta niedługo pincet plus bede miola tylko dlo siebie. A mom piontke dzieciokow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ła co te pyry z gzikiem? Pyry to ziemnioki, tak? A gzik, to cusz jest?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A jo na kolacyje to zażócam tortije, farsza dasz, jaki lóbisz, na patelnió, do tego sosem zalejesz i jedziesz. Moszerz tysz zrobić tak z ciastem francóskim, czy króhym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A reszta, to nic nie gotóje? Pohwalta się swymi danjami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
plocek po wegiersku dzis podam na obiat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gzik to je bioły syr.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Miszusz tyn syr ze śmitanu, rzótkiewku, scypiórkiem, jojkiem i cebuo, no i masz tego ten gzik, nie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
cybulo* Tam wyży mi sie pomylyło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ten gzik to morze słórzyć jako farsz do pieroguf?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ni wim. Jo używom ino do pyróf. Moży poszukoj w intyrneci czy która ju tak robiła i czy jij wyszło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kturas wie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Żadno ni wi. Ty wyś lepij se samo spróbuj i bydziesz widziała, nie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pisze się sprubuj, naócz się łortografji.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×