Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pasztetowa mniamusi

jak odejsc i zapomniec o kafe?

Polecane posty

Nie wiem ile dam rade jeszcze jak mi kasuja tematy banuja konta i myslec o dziewczynach z neta, ktorych nigdy nie spotkam

Chcialbym zapomniec o tym miejscu i przestac zyc wirtualem ;/

Kiedyś miałem tak. Brzydziłem się takim czymś, że jakaś osoba może być z realnego świata w internecie  i że z nią można rozmawiać a co gorsza tylko pisząc. Dziiwne to dla mnei było. No, ale gadałęm z taką starszą jakieś 6 lat kol z pracy. Bo mówię, chyba, chciałbym tak kogoś poznać, żeby sobie móc gadać, jak z nią czasaem. Poradziłą mi żebym na początek założył konto na naszej klasie. Dziwne, cały czas tak myślałem. Ale w końcu założyłem, potem na znanym randkowym i tak mnie wkręciło. Toteż rada jedynie taka. Wrócić do dawnego myślenia i obrzydzić sobie to całe sztuczne towarzystwo internetowe.

Ale powinna być opcja, usuwania swojego konta. To by ułatwiło.

Edytowano przez Mariusz4

Musisz znalezc dziewczyne w realu to nie bedziesz miec czasu tu siedziec albo stanie sie nudne

• Thanks 1

3 minuty temu, plomyk napisał:

Musisz znalezc dziewczyne w realu to nie bedziesz miec czasu tu siedziec albo stanie sie nudne

Dokładnie, nawet tak: ide sobie spacer i mijam całkiem spoko laski, spojrzę na nie, to ciekawsze niż spojrzeć na zdjęcie na jakimś portalu, co z tego że możesz napisać, nei widzisz jej naprawdę a tu jedynie krok i możesz próbować spytać o godzinę czy coś i nawet ją usłyszeć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować