Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pereeeelka

Co panowie pociąga Was do zdrad mimo,że macie świetną partnerkę?

Polecane posty

Gość pereeeelka

Wyobraźcie sobie piękna, szczupła dziewczyna o długich kreconych włosach, mająca fajną sylwetkę (nic jej nie brakuje),nie stroi fochów o byle co , nie zabrania i nie wyrzuca swojemu Tż błędów z przeszłości a mimo to jak każda prędzej czy później zostanie zdradzona... Na ten wątek natchnęła mnie wczorajsza rozmowa z chłopakiem - wiem że mnie kocha jesteśmy z soba 2 lata, współżyjemy od 4 miesięcy, wczoraj wyznał,że przed naszym współżyciem wielkokrotnie myślał jakby to było z innymi i fantazjował...zrobiło mi się niezmiernie przykro, zwłaszcza,że tworzymy fajna parę, lez tyle się teraz słyszy o tych zdradach..

Gość Father figure
Inny smak i zapach, skłonność do ryzykownych zachowań, bo znalazła się taka, która potrafi uwieść. Nie ma jednej odpowiedzi.

Gość pereeelka
I poprzez takie błahostki mężczyźni chcą ryzykowac związki? Jak dla mnie skoro wszystko jest okej to dziwne zachowanie.....

Zależy co rozumiesz przez błachostkę. JeślI związek się wypali i zobaczysz ogień w oczach innej kobiety... to nie jest błachostka; )

Gość peeereelka
Nie lepiej porozmawiać o tym z partnerką tylko od razu leciec w ramiona innej? ;)

Gość gość
ale sie babsko nudzi

Gość pereeelka
Oj nudzi nudzi ;)

Gość gość
tez mnie to zastanawia... mi tez sie czasem nudzi, to co, mam sobie zrobic skok w bok?

Gość gość
kobiety i faceci tak naprawde zdradzaja z tych samych powodow. Jak facet ma okazje puknac fajna laskei nie szanuje swojej partnerki to zdradzii kobieta tak samo

Gość gość
NIC!!!

wczoraj wyznał,że przed naszym współżyciem wielkokrotnie myślał jakby to było z innymi i fantazjował... X Ten fragment mnie zastanawia. Ja tak nigdy nie powiedziałem żadnej kobiecie. Ale jeśli on po 4 miesiąca ch seksu zastanawia się jak by to było z inną, to znaczy, że nie jest mu dobrze. U mnie po 4 miesiącach był ogień i nie myślałem o innej.

Gość HCl
...jestem w takiej sytuacji, mam wszystko, piękna kobietę bez fochów z ogromnym temperamentem, marzenie wielu facetów...jednak, gdy patrzę na inne atrakcyjne kobiety (i nie widze tu tylko ponentnej powierzchowności) mysle o tym jak niesamowicie byłoby czuć ich porządnie, slyszec przyspieszony oddech...cześć bezgraniczną uległość. ...jak wielu/wiele z nas wiedząc ze nikogo nie skrzywdzą i oczywiście nie wpłynie to na jego/jej życie w żaden sposób nie pozwoliłoby sobie na dziki i bezpruderyjny sex z ciekawym partnerem? ..marzenia nie krzywdzą, ale czy musza być to tylko marzenia? ;)

Gość gość
Prawda jest taka, ze konserwy nie zrozumieją tego co napisze. Mozna kochać emocjonalnie (zaraz bedzie tysiąc powodów, ze to niemożliwe), a mieć checi na inne kobiety i uprawiać seks z innymi. Najlepszym przykładem jest poliamoria, ale patrol moralny forum tego nie zakuma. Oni wiedza swoje. To wyrocznia i jedyna najprawdziwsza prawda. Prawda moja jest mojsza ;) Zaraz bedzie tłumaczenie, ze to wymówka na zdradę oraz ... :-)

Gość gość
Facet to świnia

Gość gość
A kobieta to nie świnia, bo nie zdradza :D

Gość HCl
...kto raz w życiu świnia nie był, z pewnością nie raz zalowac tego będzie...

Gość gość
HCl?

Gość HCl
...kto raz w życiu świnia nie był, z pewnością nie raz zalowac tego będzie...

Gość gość
Właśnie :O

Dlaczego mam sobie wyobrażać. Katarzyna właśnie taka była, piszę była, bo kontakt się urwał. Nie z powodu mojej zdrady, ale zdarzało mi się od Niej nie wracać zaraz do domu. :P Nie dlatego że szukałem okazji dla zdrady, tylko dlaczego ja. Trudno to zrozumieć, bo już oboje nie byliśmy młodzi a mi zabrakło śmiałości, by zapytać się Jej wprost. Myślałem że inna udzieli mi na to odpowiedzi...

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

na Twoim miejscu sprawdziłabym go..jak można tak powiedzieć swojej kobiecie??powiedz mu tez coś podobnego,niech zaboli !!!!