Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opolskie

chce już 3 lipiec...

Polecane posty

W tym roku od 3 do 10 lipca jadę piąty rok z rzędu do zakopanego...

Gość gość
no i to jest plebejska destynacja wakacyjna. kto choć raz mieszkał w Zakopanem dłużej niż rok rzyga tą pipi.dówą

Gość gość
A wy gdzie jedziecie?

Namysłów to nie jest pipidówa to fajne ładne miłe miasto 40 km od Opola i 60 od Wrocławia i wcale nie jest pipidówą po prostu kocham góry ja mieszkam 15 km od Namysłowa do zakopanego mam 349 km a do autostrady A4 mam 70 km za Opolem wjeżdżam na A4 a zjeżdżam w Krakowie niedaleko lotniska w Balicach bo ona wzdłuż lotniska prowadzi potem autostradową obwodnicą Krakowa z tej obwodnicy skręcamy na zakopianke która zaczyna się na przedmieściach Krakowa a kończy sie w Zakopanem ma 102 km długości tak nam Nawigacja pokazuje i ps nie będę całe życie w domu siedzieć ja tam od 4 lat jeżdżę zawsze na tydzień

Gość gość
nigdzie, bo mam wtedy najwiecej roboty w gospodarce :(

To że ty nie możesz sobie na wczasy dwa razy do roku pozwolić to nie pluj jadem ja też w różne inne góry wyjeżdżam między innymi w góry stołowe sowie na Ślęże która jest na przedgórzu sudeckim do złotego stoku itd tam akurat jeździmy w niedziele lub w weekend majowy bądź gdy jest wolne na boże ciało a od 8 lat na wczasy na tydzień co roku wyjeżdżamy do miejscowości pokrzywna poczytaj sobie na Wikipedii o pokrzywnej i zobacz w jakich górach jest zobacz też zdjęcia

Gość gość
i jedzie debil z dziury w której mieszka do kolejnej dziury na wakacje. I to żeby jeszcze do ciekawej dziury, ale nie, on musi jechać do dziury dla patoli :o no, ale w końcu gdzie miałby patol na wakacje jechać... ewentualnie jeszcze Łeba, Mielno i Władysławowo mu zostaje

I jeszcze jedno kiedy wbijesz sobie do tego pustego łba że moje miasto namysłów nie jest pipidówą dziurą ani zadoopiem tylko normalnym 16 tysięcznym miastem jak każde inne ps w Zakopanem co roku jesteśmy w tym samym ośrodku camping pod krokwią na ulicy Żeromskiego tam są bardzo ładne drewniane domki góralskie mnóstwo drzew zieleni w tym campingu to jest prawie obok wielkiej krokwi na której jest skocznia do skoczni idzie się może minutę dwie to ze 100 może z dwieście metrów co roku wynajmujemy domek nr 27 i co roku jeździmy na tydzień i co roku na tym samym łóżku śpię to domek czteroosobowy nam starczy bo jestem ja moja siora i moi rodzice jest tam przytulny pokój przedsionek łazienka aneks kuchenny

Zakopane też dziurą nie jest bo to miasto powiatowe w województwie małopolskim w powiecie tatrzańskim ma 27 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne KTT i ps nad morzem nie byłem bo to tylko woda plaża i nic więcej ja koło Namysłowa mam zalew w Michalicach to jest tak jakbym był nad morzem tylko woda plaża i nic więcej :(

PS i imbecylu skończ już z tymi dziurami ciekawe gdzie ty mieszkasz? No przyznaj się i napisz i uzasadnij co to znaczy dziura jeśli chodzi o miejscowość i co jest w tych miejscowościach nie tak i co tam brakuje że uważasz za dziury co? No skoro jesteś taki mądry no wykaż się i uzasadnij cwaniaku jak taki mądry i cwany jesteś

Gość gość
namysłów to dziura 🖐️ i zakopane też

Uzasadnij dlaczego i co jest tak nie tak że tak uważasz twoją opinie znam ale uzasadnienia nie no tępy idioto przecież pisze cwaniaku że masz uzasadnić co jesteś aż taki pusty? Że nawet nie potrafisz uzasadnić uzasadnij ile razy mam powtarzać uzasadnij i jeszcze raz uzasadnij i pochwal się gdzie ty mieszkasz?gdzie i uzasadnij uzasadnij uzasadnij

Gość gość
I co zazdrościsz mi cwelu że ja wyjeżdżam? A ty sie nigdzie z domu nie ruszasz? Jak możesz twierdzić że coś jest dziurą i zadoopiem jak nawet nie wiesz co to słowo oznacza i jak nie znasz tych miast bo nigdy nigdzie poza swoją norą"domem" nie byłeś tylko całe życie marnujesz na doopie przed kompem i uzasadnij swoją tezę ja wiele razy nawet teraz powyżej uzasadniłem ci dlaczego namysłów nie jest dziurą ty nawet nie potrafisz tego uzasadnić i ps może ty się pochwalisz gdzie mieszkasz?

Gość gość
przyznałbyś wreszcie, że mieszkasz na zadoopiu i skończył tę farsę przegrywie 🖐️

PS i ty nawet żadnego szczytu i nic nie zdobyłeś ja zdobyłem na nogach wielką sowę ślęże strzeliniec wielki biskupią kopę dwa razy Kasprowy wierch byłem też na sarniej skale nosalu w dolinie pięciu stawów na hali gąsienicowej nad wodospadem siklawa nad morskim okiem w dolinie pięciu stawów i wodogrzmoty Mickiewicza 4 razy na Gubałówce na górze żar koło żywca w Kazimierzu dolnym na górze trzech krzyży na szczycie giewontu dwa lata temu nawet ten krzyż dotykałem byłem też w sztolniach we włodarzu w Nałęczowie w górach świętokrzyskich które są koło kielc w bielsku białej itd itd a ty? Ty w tym czasie gniłeś na kafe

Sam jesteś przegrywem mieszkam w miejscowości polkowskie w powiecie namysłowskim pytam gdzie ty mieszkasz co? I ile razy mam cie prosić byś uzasadnił co? Pochwal się w jakiej ty"dziurze mieszkasz jak wpiszesz polkowskie to poczytaj na Wikipedii potem wejdź na grafike kliknij w zdjęcie dzwonnicy i tam pisze gmina Domaszowice BIP kliknij i POCZYTAJ I SAM NAPISZ GDZIE TY MIESZKASZ W JAKIEJ "DZIURZE"?

Gość gość
pisałem ci już idioto wielokrotnie dlaczego namysłów jest dziurą. i nie tylko ja, poszukaj to znajdziesz 🖐️

I ps to nie farsa tylko prawda i co zazdrościsz mi że ja wyjeżdżam a ty ciągle siedzisz na kafe co zazdrościsz? Ty tak mi działasz tymi twoimi wpisami na nerwy że jestem tak mega wkurzony i przez ciebie z nerwów tableta i mój tablet rzuciłem z nerwów na ścianę i mi się r********y książkami butelkami ciuchami z nerwów rzucam bo tak mi gościu działasz na nerwy

Ty mi pisałeś o dziewicach w Namysłowie o tym że wrona z Namysłowa zawraca że tam kozy kują czy że tam śmierdzi" nic z tego nie jest prawdą i nie rób sobie żartów na serio uzasadnij i podaj prawdziwe argumenty a nie takie coś? Dziecko w przedszkolu by sto razy lepsze argumenty przedstawiło jak taki mądry jesteś to wykaż się i uzasadnij

Gość gość
zazdrościć to można zagranicznych podróży a nie polskich, ale za góry stołowe szacun :)

Gość gość
namysłów to zabita dechami dziura. przyznaj to wreszcie ułomie

Za granice nie wyjeżdżam bo się boje zamachów w Tunezji Turcji Francji Hiszpanii i boje się latać ja jedynie byłem za granicą w Czechach moich rodziców stać na zagraniczne wczasy bo mają firmę i w miare wysokie dochody ale też się boją latać i boją sie latać moi rodzice zwłaszcza matka chcieli sobie pojechać z nami do Niemiec w Alpy i do Francji do Paryża ale autem ale są tam islamiści zamachy i zniechęcili się kiedyś ojciec nam obiecał że się może przełamie i wsiądzie do samolotu i zabierze nas do USA ale mu się odechciało

Nie nie przyznam bo Namysłów to nie jest dziura to że ty tak piszesz to wiem dlaczego tak uważasz podaj normalne prawdziwe argumenty a ci inni co tak piszą to albo ty pisałeś udając inne osoby albo tacy sami hejterzy jak ty co nie wiedzą o czym piszą a tym bardziej nie potrafią tego uzasadnić nigdy tam nie byli i nic o moim mieście nie wiedzą lepiej sie przyznaj gdzie ty mieszkasz

Gość gość
i jeszcze jedno co w namysłowie brakuje że uznajesz go za "dziure " co? popatrz na to gdzie ty mieszkasz

Gość gość
No odpisz:-o

Gość gość
odpisywałem ci już idioto wielokrotnie jak się w tym pierdziszewie dorobicie CONAJMNIEJ 10 teatrów, 10 kin, muzeum narodowego, opery narodowej, salonu Ferrari i min. 10 innych marek samochodowych (nie muszą być tak prestiżowe) i sklepów z wyższej półki niż reserved czy biedronka to będziemy mogli porozmawiać a na razie... namysłów to DZIURA, i dobrze o tym wiesz wiejski przygłupie

Gość gość
namysłów to nie jest dziura tylko zwykłe miasto takie sklepy są w każdym mieście czy we wrocławiu opolu warszawie itd i nie porównuj namysłowa do dużych miast bo namysłów to małe miasto nie znam innego miasta podobnej wielkości co ma tyle sklepów i marketów co namysłów a po polsce jeżdżę i wiem i mało jest miast podobnej wielkości co namysłów żeby chociaż miał jedną galerie handlową a namysłów ma dwie po co mu 50 galerii handlowych czy więcej dwie mu wystarczą bo to małe miasto i dwie spokojnie wystarczą i w namysłowie jest bardzo dużo innych atrakcji itd gdybyś sie zainterwsował i poczytał to byś wiedział

Gość gość
ps w namysłowie były kiedyś salony samochodowe ale już nie ma najbliższe salony samochodowe są 30 km od namysłowa zawsze można dojechać warszawa ma długość 30 km z południa czy z północy do centrum jest 15 km i są korki i w półtorej godziny można dojechać najbliższe od namysłowa są w kluczborku i kępnie 30 km my szybciej tam dojedziemy niż warszawiak z ursynowa do centrum warszawy w korkach namysłów miał kiedyś kino takie jak w każdym innym mieście niczego mu nie brakowało a jakoś mało kto chodził się nie opłacało to zamknęli a tu mi z 10 wyjeżdżasz :(

Gość gość
i właśnie dlatego to dziura jak tysiące innych w Polsce i na świecie

Gość gość
W Namysłowie w domu kultury są różne spektakle jak w teatrze koncerty inne imprezy kabarety znane z telewizji takie jak np ani mru mru czy kabaret moralnego niepokoju tam ciągle coś się dzieje w Namysłowie jest basen kręgielnie banki restauracje szkoły szpital ośrodki zdrowa urzędy place zabaw zakłady fryzjerskie sale gimnastyczne stadion klub zapaśniczy solaria spa salony urody kluby fitness parki ścieżki rowerowe niedaleko w okolicach Namysłowa jest zalew w Michalicach stadnina koni agroturystyka we wsi rychnów w Namysłowie kilka razy do roku wesołe miasteczko oraz cyrk przyjeżdża są dni Namysłowa oraz festiwale między innymi czohraj bobra fest są biblioteki internaty ,unikids szkoły tańca szkoły muzyczne parki skwery itd to mało? PS to jest proporcjonalne do liczby mieszkańców i ps Namysłów to małe miasto i nie porównuj małego miasta do dużego