Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opolskie

chce już 3 lipiec...

Polecane posty

Gość gość
namysłów to nie jest dziura zrozum to kretynie i po co w dzisiejszych czasach żeby jakiś film obejrzeć trzeba do kina jechać w powiecie namysłowskim każdy ma internet ja mam 50 mega na sekundę wszystkie filmy można obejrzeć na necie np na zalukaj obejrzeć komfortowo w domu w powiecie namysłowskim tak samo jak wszędzie każdy ma auto jak chce jechać do kina teatru czy do zoo to w niecałą godzinę dojedzie do wrocławia czy opola jak są koncerty we wrocławiu np na sylwestra czy do opola na festiwal piosenki polskiej dużo osób jeździ bo blisko z namysłowa są dobre połączenia drogowe i kolejowe z wrocławiem poznaniem opolem częstochową kaliszem itd 30 km od namysłowa jest droga ekspresowa s8 prowadząca z wrocławia do białegostoku przez łódź i warszawę przez powiat namysłowski przebiega największa linia energetyczna w polsce od częstochowy do wrocławia w powiecie namysłowskim jest jedyna na opolszczyźnie biogazownia są farmy wiatrowe do juraparku w krasiejowie mamy 60 km w najbliższe góry czyli opawskie mamy 120 km do czech też około 120 km to kolejny dowód że namysłów nie jest dziurą

Gość gość
czyli jak w każdej dziurze :D pozostaje ci tylko internet odpalić i ściągać piracone filmy bo nawet kina w tym piździszewie nie ma I nie porównuj przedstawień w jakimś śmiesznym domu kultury w inscenizacjami w prawdziwym teatrze. To że raz na rok ani mru mru przyjedzie to też o niczym nie świadczy, oni żyją z objeżdżania takich dziur, które dzięki temu mają powiew "wielkiego świata", jakkolwiek prowincjonalnego :D oj dzieciaku głupi, mieszkasz w dziurze i pogódź się z tym

Gość gość
To nie jest śmieszny dom kultury to normalne spektakle sceny itd jak wszędzie nie czytałeś ze zrozumieniem że jeszcze 10 lat temu było kino ale mało kto chodził i zamknęli widzisz ludzie nie są kinem zainteresowani i Namysłów nie jest dziurą i ps po co miasto miało by niepotrzebne kino utrzymywać skoro prawie nikt nie chodził co? To sie idioto nie opłacało i nie mów durniu że Chodzisz do kina :D:D:D i ps te strony jak zalulaj czy inne tego typu czy np IPLA PRZECIEŻ SĄ LEGALNE I NIE UDAWAJ ŻE NA TE STRONY WCHODZISZ PRZECIEŻ CO TO ZA PROBLEM SOBIE POJECHAĆ DO WROCKA DO KINA? IDIOTO? przecież każdy ma auto i w niecałą godzinę będzie ja kiedyś dość często do Wrocka do kina jeździłem ale już lubię i Namysłów to nie dziura ani zad***e zrozum to a tym bardziej pierdziszewo naucz sie czytać ze zrozumieniem

Gość gość
I jeszcze jedno idioto co tak się na moje miasto uwziąłeś co? Jak ci się nie podoba to w*******laj namysłów nigdy nie był dziurą Za komuny tam były sklepy których mało w Polsce było miedzy innymi PEWEX ORAZ SUPERSAM ITD TAKICH SKLEPÓW BYŁO MAŁO I PS CHCE WIEDZIEĆ GDZIE TY MIESZKASZ CO? Nigdy mi nie odpowiedziałeś zj***e na to pytanie gdzie mieszkasz poryszczylu popitolonop*****lcop********y

Gość gość
Tylko że w Polsce kabarety kilka bądź kilkanaście razy przyjeżdżają i to nie dzięki objeżdżaniu polski tylko dlatego że miasto ich zaprasza idioto mamy też swoje Namysłowskie kabarety idioto namysłów nie jest dziurą ani zad***em zrooooooozum to i wbij sobie to do łba i ja zdania nie zmienię bo znam to miasto i okolice a ty tam nigdy nie byłeś i nie masz prawa go oceniać bo goofno o nim wiesz namysłów to nie zad***e przecież ci napisałem że jest blisko Opola i Wrocławia drogi ekspresowej S8 blisko Częstochowy Kalisza granicy z Czechami jest tam największa linia energetyczna w Polsce to miasto tranzytowe pisałem na pierwszej stronie z dużą ilością głównych dróg i linii kolejowych i Namysłów jest w wałbrzyskiej specjalnej strefie ekonomicznej czyli nie jest zad***em bo od kiedy zad***e jest miastem tranzytowym i miastem gdzie największe linie energetyczne przebiegają i gdyby był zad***em to do specjalnej strefy ekonomicznej by nigdy nie trafił i miasto tranzytowe nie może być zad***em zad***em może być miasto gdzie kompletnie nic tam nie ma a tym bardziej ważnych linii kolejowych czy dróg czy linii energetycznych czy one nie są w strefie ekonomicznej

Gość gość
oj głupiutki jesteś dzieciaku, głupiutki :D choć podejrzewam też chorobę psychiczną pluj świni w oczy to ci powie, że deszcz pada... taki właśnie jesteś :D

Gość gość
Nie jesteś psychiatrą więc nie oceniaj i odp*****l się od mojego miasta jak ci się nie podoba spójrz lepiej na siebie jaki ty jesteś i pochwal się gdzie mieszkasz co?

Gość gość
I ps nie oceniaj mnie bo nie masz prawa nie jestem głupi a tym bardziej chory psychicznie i chyba lepiej wiem kim jestem i ty mnie nie znasz i nie masz prawa mnie oceniać spójrz na siebie i czemu mnie tak nienawidzisz?

Gość gość
No czemu mnie nienawidzisz?

Gość gość
No odpisz (homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez WHO i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne

Gość Namysłów województwo opolskie
W*********m bo nie mam zamiaru już z tobą dyskutować i sie zniżać do twojego poziomu

Gość gość
Namysłowcu won

Gość gość
Up

tu edi tylko o odpoczynkach myślą a zaiwaniać to komu nie ma!!! tylko ja jak bury osioł zapiepszam cały dzień.... przychodzę do domu i jeszcze na kafe się znerwować muszę... jakby mełżulek i te moje bachy i tak mnie już nie wnerwiały

Gość gość
namysłów to dziura a ty jesteś świrem i jedno i drugie pewne jak słońce w niebiesiech :D

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że namysłów to nie jest dziura tylko zwykłe miasto jak każde inne wbij to sobie do tego pustego łba

Gość gość
Ooo

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Ooo

Gość gość
Up