Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coraz więcej facetów po 60tce odchodzących do młodszych. śmieszne czy straszne?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś to było bardziej marginalne zjawisko. Teraz spora część facetów po 60tce nawet, nagle dostaje małpiego rozumu, nagle odkrywa że oto, wow, żona się zestarzała (wcześniej nie wiedzieli że nie jest pierwszej młodości?? poza tym on też się starzeje :/) i często się słyszy że ktoś jakiś dziad bo inaczej tego nie nazwę skoro ma lat 50, 60 i więcej, nagle odchodzi do jakiejś młodej. O młodych kobietach też to dobrze nie świadczy, bo nie wierzę że większość z nich wychodzi za takiego dziadka z miłości :// a ten głupi się cieszy, myśli że jest kochany przez nią. Tjaa.

Gość gość
Tez to zauważyłam i to po lekturze kafeterii. Mnóstwo drugich zon się skarży na dzieci z pierwszego małżeństwa swoich mężów, a te dzieci często są w ich wieku lub niewiele młodsze. :o Pytanie tylko czy to faktycznie tylko pieniądze przyciągają te młode kobiety. Czyżby az tylu było bogatych facetów?

Gość gość
ze swojego podwórka nie znam, ale z pobliskiego miasta znam przypadek że jeden koleś zdradził i odszedł po 50tce, drugi az coś pod 60tke nawet. Starym sie wapno w żyłach gotuje na starośc i to z tego. Ze znanych osób wymienię Ozzy'ego Osbourna który po tylu latach malzenstwa, bedac juz po 60tce, zdradził żone i wlasnie niedawno sie rozstali. A wszyscy ich zawsze podawali jako antyprzykład tego że celebryci nie mogą byc dlugo w jednym zwiazku. \Drugi przykład Korwin-Mikke który kopnął żonę po tylu latach dla jakiejs siksy. Żal mi tej jego żony, bo choć miała męza dziwaka topewnie go kochała, kiedys czytałam wywiad jak b.go podziwiała i jakiego mezyczne z nim widziała. a wyszło że miała r**chacza,pewnie ją boli to rozstanie, dał do zrozumienia że juz sie zużyłaś bo za stara jesteś. Dlaczego czesciej to stary grzyb odejdzie ze zwiazku niz jego zona? Kobiety, moze czas kopnac w d...pe niektorych starych trutni?

Gość gość
Tak się przyjęło, że mężczyzna może być starszy, a w odwrotnym przypadku staje sie to dziwne. Sama się łapię na takim myśleniu.

Gość gość
ja tak kompletnie nie myślę. Podoba mi się, jak starsze kobiety nie poddają się i nadal używają życia. Nie lubię też tego polskiego babciowego myślenia że starsza kobieta ma sie ubierac aseksualnie

Gość gość
a co ma do tego watek "ciążą,poród,macierzyństwo"?nudzi wam się?

Gość gość
Akurat nie odeszła lecz znamienne -'Tosia" Turnau plus M.Kondrat -starszy od jej ojca (!) .Dziadzio i wnusia .To takie celebryckie przykłady ...Zwykły Janusz sie napatrzy i też tak chce haha!

Gość gość
Odkąd to faceci dożywają tego wieku :D ?

Gość gość
100- n200 lat temu nikogo nie dziwilo ,ze 18latka wyhodzila za 40 latka lub starszego nawet duzo , to nie kwestia naszych czasów.

Gość gość
( wychodziła, oczywiście)

Gość gość
Wierzysz w to?! To taka legenda jak o czarnej woldze. A naprawde: faceci sie przechwalaja. Ciekawe skad by sie wzielo tyle mlodych kobiet, skoro PODOBNO "mlode" maja i 30-latkowie, i 40-latkowie i 50-latkowie a w twoim poscie nawet 60-latkowie. BZDURA na resorach. Mlodych kobiet jest najwyzej 10%, a one tez wola mlodego niz starego, cuchnacego, z pomarszczonym tylkiem i problemami w lozku, z byla zona, z dziecmi i wnukami.

Gość gość
Szukam do programu telewizyjnego osób, które są w związku z dużą różnicą wieku. Jak macie taką sytuację, albo znacie kogoś kto ma - piszcie na wer.stanuch@gmail.com