Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

także tego :)

Polecane posty

Gość aczkolwiek nie w realu
pyk

pyk

pyk

Gość gość
PS. Pavlo i Iftar Mylicie od któregoś postu SZYDZENIE Z szykanowaniem. Miłego.....

PS. Pavlo i Iftar Mylicie od któregoś postu SZYDZENIE Z szykanowaniem. Miłego.....

Mam nadzieję, że choć trochę zastanowisz się zanim zaczniesz szykanować x Ale ty robisz to samo popierając prawo szykanujące chorych psychicznie, więc nie za bardzo rozumiem czemu w jednym przypadku wolno szykanować, a w innym nie. Wyjaśnisz mi to? Czyżby chorzy psychicznie dzielili się tak jak to PIS dzieli Polaków na tych gorszej i lepszej kategorii?

Mylicie od któregoś postu SZYDZENIE Z szykanowaniem. Miłego..... x To ty mylisz pojęcia. Szykanowanie ma kilka aspektów, szydzenie z kogoś długotrwale to jeden z nich

Pavlo1985 dziś Mam nadzieję, że choć trochę zastanowisz się zanim zaczniesz szykanować x No widzisz jak łatwo dałam się zbić z tropu, chwila nieuwagi i powieliłam Twój błąd. Ja mówiłam cały czas o szydzeniu a Ty zmieniłeś to na szykanowanie. A to już słowa o zupełnie innym znaczeniu. Post wyżej napisałam o tym.

A to już słowa o zupełnie innym znaczeniu. x Szydzenie z kogoś to forma szykanowania słownego :)

Gość gość
_iftar_ dziś 2. nie łudze się bo mam to w nosie . x Gdybys miala w nosie, to bys w ogole o tym nie wspominala.

Gość gość
Tworzysz jakieś własne teorie fix na temat życia obcych ci ludzi. Generalnie smutne. x Kto? Gdzie?

Gość gość
Pavlo, szydzenie do odnoszenie sie z pogarda, szykanowanie to przesladowanie kogos. Przemysl to i postaraj sie zauwazyc roznice znaczen.

Gość gość
Dzizus to w jakim języku? Informuj nas kochana na bieżąco w jakim jezyku do nas klikasz żebyśmy wszyscy mogli nadążyć.

Pavlo, szydzenie do odnoszenie sie z pogarda, szykanowanie to przesladowanie kogos. x Nie do końca x szydzić wyśmiewać się z kogoś, drwić, odnosić z pogardą x szykanować nękać kogoś (drwiąc na pewno tym samym nękam kogoś moją drwiną) , DOKUCZAĆ KOMUŚ(jak kogoś wyśmiewam to dokuczam jemu , czyż nie ? ) , utrudniać komuś działania, ciągle stawiać przeszkody; prześladować kogoś x To z jsp, poza anwiasami i treścią w nich zawartą ofc Wychodzi na to,że szykanowanie jest pochodną szydzenia , szydzenie jest po prostu jedną z form jakie może szykana przybrać , dalej tego nie rozumiesz?

Gość gość
Rozumiem, wszystko mozna naciagnac. Bywaj zdrow, bo na takiej zasadzie szkoda czasu rozmawiac.

Gość gość
ja piertole to tera wystarczy sie pokłócić z pavlo żeby zostac pedofilem:D

Gość gość
w dodatku chorym psychicznie:D dla któym łąską będzie izolacja miast publicznego ukamienowania:D nie no koooorfa to rewolucja w psychiatrii i sądownictwie: masz inne zdanie niż pavlo jesteś chory psychicznie pokłócisz sie z nim jesteś pedofilem:D

Gość gość
pavełku...Ziobro byłby z ciebie dumny:D

Emski ty i te twoje teorie spiskowe :-D