Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

także tego :)

Polecane posty

joł kucharze. Takie techniczno-kulinarne pytanie: mam w piekarniku dwa guziki: 1. "widelec" - na moje to grzałka 2. coś ala błyskawica, tylko pozioma i o ile guzik 1. można wciskać na stałe i wtedy słychać szum o tyle guzik 2. jak się przytrzyma chwile to dziwnie trzaska i nie można go wcisnąć na stałe. Ciekawi mnie ten guzik 2. do czego służy. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
sprawdz instrukcje obslugi

Gość gość
Shere Shran Emski Bartek byles juz na prokuraturze strzelac z ucha leszczu?:D Groziles co to nie zrobisz a jakos cicho o pierwszych aresztowaniach. Wiesz jak sie nazywa takie cos, co straszy innych schowany za monitorkiem?:classic_cool:

Gość gość
może jak sie okaże że kurczak jakimś cudem zyje to można go piertolnąc paroma voltami?;)

Gość gość
Emski ty frajerze rzucajacy falszywe grozby, kto cie zrobil pokrako umyslowa? Bierz prochy, nie bedziesz sie osmieszal pisaniem pozwow do prokuratury ani grozeniem ze kogos kiedys znajdziesz. Daruj smieszne teksty bez pokrycia. Wystarczy ze znajdziesz swoj mozg psychotropie:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam

Gość gość
to dziadek rondla juz cie z zaswiatów straszy nie naciskaj bo wyskoczy z piekarnika i cie rozstrzela:D

🖐️ Fiku, szum to moim zdaniem termoobieg. to piekarnik elektryczny?

Gość gość
Fiku chcialam Ci pomóc ale pojecia nie mam co może oznaczac ten drugi guzik i ten objaw. Pierwszy to u mnie gorna grzalka do grillowania.

Gość gość
Najlepiej zrob foto przyciskom

kuchenka elektryczno-gazowa dwie grzałki czy coś co wyglada na grzałkę na górze i dole guzik 1. - szum guzik 2. - jak się przytrzyma to taki trzask, nie mozna wcisnąć, termoobieg to do czego stosować?

Gość gość
Moze zapalnik do gazu skoro trzask

Gość gość
"Emski ty frajerze rzucajacy falszywe grozby, kto cie zrobil pokrako umyslowa?" xxx sam sie kooorfa zrobiłem pedale wypiertalaj

Gość gość
Termoobieg to pieczenie wszystkiego oprocz sernikow. Trzeba obnizyc temp o okolo 20 stopni gdy takiej funkcji uzywasz bo mocniej grzeje. Mozesz piec kilka rzeczy naraz. Tzn kilka blach jednoczesnie

Gość gość
a groźby nie są fałszywe bo jak was znam z ich powodu do mnie kiedys zawitacie a wtedy dokończe to czego nie skończył rabi;) jakby co to zajrzyjta osobiście a nie jak do tej pory odwaznie wysyłajac róznych funkcjonariuszy instytucji wszelakich

ale ten termoobieg to zalecany tak generalnie do wszystkiego? jak np. piekę tylko jedną rzecz, np. miecho

Gość gość
doszedłem do wniosku że nie będę sie fatygował do takich gooofnojadów jak wy poza tym przeważnie ci gorsi chodzą prosić o laske tych lepszych a nie na odwrót;)

Gość gość
w waszym przypadku w gre wchodzi jedynie złągodzeie kary na bezbolesną egzekucje. al mysle że warto sie troche poniżyć zważywszy, że i tak w końcu o to poprosicie:)

Gość gość
Mozesz. Piec wszystko, ale pamietaj, ze goracy podmuch wysusza. Ja pieke pierwsze kilkanasci minut tak, potem na gore dool. Nigdy nie piecze sie sernikow z termo

Gość gość
Cos zaiskrzylo ja p*****le :D

Gość gość
Stary Czeslaw jeszcze musi troche pocierpiec na tym swiecie za swoje zbrodnie ,juz zostal pokarany Rondlem uposledzonym ,ale widac Bog jeszcze mu troche cierpienia szykuje zanim kompletnie go pieklo pochlonie :)

Gość gość
Rondel-bedziesz robil kolo dziadzia jak go wypisza ze szpitala? Bo babka juz chyba za stara zeby mu tylek podcierac itd itp ?

Gość gość
Zawsze mozesz zatrudnic gosc k .ona ma w tym wprawe ponoc?

Gość gość
już widze pavla jak zaciera rączki wyobrażajac sobie, że w wyniku jego prowokacji słuzby bezpieczeństwa uni europejskiej czyli mossad dokonują mojego aresztowania po czym wtrącaja do niemieckiego obozu pracy, w którym zbiera sie szparagi dowodzonym osobiście przez niego:D

Gość gość
To jak Maciejka?Zajmiesz sie starym Czeslawem?W sumie i tak jestes bezrobotny i mega sie rozpisujesz jak to go kochasz no to chyba nie problem mu tylek podetrzec?

Gość gość
idź ty kooorfa deklu niedorobiony lobbowac angele oralnie w anusa żeby przywróciła generalna gubernie:D

Gość gość
jak nie skończysz ty kombinatorze za trzy grosze swoich sztuczek o podobnej wartości to ci obiecuje, że cie c***j zwącha

Gość gość
ojoj Macius :( zaplakales znowu ?