Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

także tego :)

Polecane posty

Gość gość
ja rozumiem, ze wy macie poważne tematy szczególnie, że ostro dupczycie po lasach, kniejach i parowach ale wykażcie sie zrozumieniem dla wyposzczonego osobnika waszej płci...:P

i co z tym Namysłowem? robimy tam zjazd kafeterian? będziemy sączyć browar pod browarem? ;)

Gość gość
pavlo c***j cie interesuje z kim sie umawiam.

Gość gość
jak będę miał ochote to sie umówię z blokowym trzepakiem a ty masz go przy mnie traktowac jakby to była królowa angielska bo inaczej cie przez niego przeżuce i naucze kultury, której ci najwyraźniej brakuje

Gość gość
a jak ci nie pasuje z jakichś powodów z kim sie umawiam (bo np jestes napalonym na mnie kryptogejem) to nie okazuj tego publicznie ewentualnie zrób to tak żeby nikogo nie urazić

Gość gość
Maciek B dziś Kapusta kiszona musi byc tak wasna, zeby sie zachwial z kwasnosci. Zawsze przed zakupem degustuje. Starawej nie kupie. Takiej suchawej. Musi byc ociekajaca sokiem. x dziadka do bedzki i przeróbcie go na kiszonke ,pozyjecie troche :D

jak będę miał ochote to sie umówię z blokowym trzepakiem a ty masz go przy mnie traktowac jakby to była królowa angielska x JAk wymagasz , to najpierw zacznij od siebie :) Zacznij innych traktować tak jak chcesz by twoich bliskich traktowali, to rozważę Twoją prośbę-groźbę :)

gość dziś pavlo c***j cie interesuje z kim sie umawiam. x Owszem,że mnei to nei interesi eM. Zidendyfikowałem Ci tylko osobę kryjącą się pod gościem , która chce się z Tobą umówić , bo raczej w ciemno umawiać byś się nei chciał :)

Gość gość
rondel twój warzywniak pobiera mocz od dziadka dlatego ocieka sokiem:D

Gość gość
może bym i kooorfa chciał. dzięki za troske ale pedałom mówie stanowcze nain

Gość Reporter Antoni
Jak juz zapewne wiemy Rondla dziadek strzelał z armaty ,ale tej o*****wej ,straszył babke hukiem co godzine . Był tez w wojsku z kosmanautą :D pięknie polował packą na muchy po mieszkaniu ,przekazał tajna wiedze polowan wnukowi niedorozwojowi

Gość gość
przy okazji: jak będziesz dalej kopał na mój temat na kafe i mi tu wyskakiwał z pseudorewelacjami w celu zastraszenia albo zmylenia to ci kooorfa zatkne sowiecką flagę w dooopie. zrozumiałeś czy mam ci to jasniej wyłożyć?

Gość gość
zrobiłeś jedną rzecz, która sie na tobie srodze zemści mistrzu i to już niebawem.

Gość gość
bez obaw znajde cie

o co kaman? :o przypomnijcie mi o cukinii, jak będę na zakupach, bo inaczej obiadku jutro niet.

Gość gość
daj filmik z pogrzebu starego zgreda:D

Gość Reporter Antoni
Ala nie zapomnij kupic cukini i paczki popcornu na burzliwy wieczór ,plus drinka sobie strzel:D

Gość gość
ifcia pachnie kiszona kapucha♥

zrobiłeś jedną rzecz, która sie na tobie srodze zemści mistrzu i to już niebawem. x Która to rzecz jak wiedzieć można? :) Czy kurwujesz tylko pro forma?