Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja tu tak sobie siedze

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś również leśnik miał psa-owczarka niemieckiego (wilczura)ktory nie sprawdził sie w policji.Lesnik go odkupił i od tamtej pory pies był z nimi . potem umarł ze starosci.

Gość gość
akt drugi się zaczyna, w którym dziewczyna, nie chciana przez niechętnego meczom piłki nożnej leśnika propozycję dziewczyny odrzuca, dziewczyna zrozpaczona nosa książką uciera, w krzaki ją posyła i w świat wyrusza.

Gość gość
Wabił sie Szarik..i zmarł w 89.roku.

Gość gość
*akt drugi się zaczyna, w którym dziewczyna, nie chciana przez niechętnego meczom piłki nożnej leśnika, który propozycję dziewczyny odrzuca, zrozpaczona nosa książką uciera, w krzaki ją posyła i w świat wyrusza

Gość gość
Za to żona leśnika jest wierną kibicką meczy i sama kiedyś z braćmi na boisku w nogę grała.W domu jak mecze ogląda to wszyscy ją słyszą.:-)

Gość gość
Aktu trzeciego niestety nie ma (zawarty w książce porzuconej przez dziewkę, został pożarty przez wygłodzone wilki) i nie dowiemy się nigdy, co działo się z dziewczyną w czasie jej długiej wędrówki. Możemy tylko się domyślać, jakie losy mogły ją spotkać. A jej nieprzygody możecie sobie wyobrazić na podstawie wszystkich postów umieszczanych tu na forum: była tam zatem i miłość i zdrada, i opuszczenie, i porzucenie, i trochę bzdury, i trochę niedopowiedzenia, i jakieś niezrozumienie lub tylko samotność.

Gość gość
Nie było zdrady!ani niezrozumienia.

Gość gość
było duzo a co teraz jest ?

Gość gość
Aż wreszcie należy historię zakończyć: przed oczami pojawia się piękny napis 'epilog': dziewka znużona długą wędrówką przysiada na progu domostwa jakiegoś. Drzwi sie otwierają i staje w nich jegomość w garnitur przybrany. O dziewczynę się potyka (bo usiadła nieboga przed samymi drzwiami) i jak długi pada. Wstawszy i otrzepawszy odzienie na dziewkę spogląda, robotę intratną jej proponuje, za co dziewczyna mieszkanie se kupuje i życie dostojne se gwarantuje.

Gość gość
Lesnik..lubi narty(jego ojciec miał dokładnie takie same jak JPII kiedyś) ale twierdzi ze to On na nich jezdził.Do dziś w piwnicy chyba stoją..albo do muzeum trafiły.Kiedyś też leśnik dużo pływał bo w marynarce służył.W ping-ponga gra..zapaleniec jeden:-)

Gość gość
być może, trudno to dziś stwierdzić, bo dokumentacja zginęła w odmętach rzeki co to niedaleko domostwa przepływała.

Gość gość
22.34.po co jak już ma swój dom?

Gość gość
koniec

Gość gość
ach, nie, zapomniałam o morale: a morał taki, że nie żałuj, co teraz mija, bo co lepszego może cię spotkać.

Gość gość
22.38.ale ponoć jakieś szczątki obiektu w lesie nieopodal rzeki i domostwa się ostały.

Gość gość
Konca nigdy nie będzie.Nic lepszego też raczej.

Gość gość
tak, archeolodzy ostatnio opublikowali dowody istnienia ławki, na której od czasu do czasu przysiadywała dziewka oraz odciski stóp leśnika

Gość gość
a lepsze będzie, trzeba tylko trochę powędrować. A koniec też będzie ;)

Gość gość
heu ... skończyłam, choć jak zwykle zapomniałam o formalnościach

Gość gość
22.46..wiem..czytałam..w lokalnej gazecie..nawet jakieś archiwalne zdjęcia zamiscili tylko nie wiem o wynosił k.

Gość gość
Nie wiem ile..chyba nie napisali,a może napisali tylko nie pamiętam.Z chęcią zobaczyła bym to miejsce.

Gość gość
niestety, pojawiło się ostatnio sprostowanie, że archeolodzy, potraktowawszy ślady zwierzyny łownej w murawie za odciski stóp leśnika (na boso bowiem biedak biegał) haniebnie się omylili, a chata, która domostwem dziewczyny być miała, okazała sie kurnikiem.

Gość gość
Powędrować??ile jeszcze..sił brak.:-(

Gość gość
do skutku :)

Gość gość
czym jest suktek ?

Gość gość szarik
Wila bonki i puscala siem do bardzo mentnej wody...wila bonki i pscala je do wooodyy...tralalatralalatralalalalatralalalala

Gość gość
Pytasz, czym jest sKutek?

Gość gość
A co jesli umrze gdzieś w tej wędrówce?

Gość gość
Nie umrze. Dlaczego miałaby umrzeć. Trzeba pod nogi patrzeć, głową w mur nie walić i do przodu iść. A skutek to wtedy, jak sie spokój czuje.

Gość gość
zawsze zostanie duch , nieuchwytny niedookreslony , nie trzeba juz bedzie siedziec i czekac bo on bedzie juz z nami. albo z lesniczym i archeologiem ..z dziewczyną nie ..bo Ona go zdemoralizuje okropnie ...nie pozostanie mu wtedy nic tylko pozostac bialym Aniołem o twarzy Herubina a Czarnych poszarpanych Skrzydlach ... ,nie lepiej niech usiądzie na innej ławce :)