Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodość, kto tęskni?

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata i bardzo mnie gryzie, że nie jestem już młoda :(, a nie miałam jeszcze nikogo.

Gość gość
ja mam 36 lat, jestem facetem i wciaz czuje sie mentalnie 20 kilku latkiem i mysle ze mam cale zycie przed soba malo przezylem towarzysko i uczuciowo to znaczy czesc mnie tak sie czuje, a czesc wie, ze czas leci coraz szybciej i ani sie obejrze i 40-stka, 45- i starosc

Gość gość
Dzizas, po tytule myślałam że masz ze 40 lub 50 lat, a tu taki zonk. Kobieto, jesteś jeszcze młoda! Baw się, żyj i nie zadręczaj takimi myślami, bo doprowadzą cię do depresji. Korzystaj z życia po prostu!

Gość gość
Ale powiem Ci, że mężczyzna to co innego, dla mnie 45 nawet jest w kwiecie wieku, liczy się na rynku, czego najczęściej nie można powiedzieć o kobiecie, tj. jeżeli jej się udało - coś przeżyła, czegoś się dorobiła, utrzymała zdrowie i jakoś wygląda, może ma rodzinę, może pieniądze, może pasje to nawet jako 45 znajdzie w życiu jakąś radość, ale co jeżeli nie ma z tego nic? Ja niestety jestem no-lifem i nieudacznicą i nie wygląda żeby to się szybko zmieniło, niestety czuję się jak 20 latka, ale co z tego skoro mam 12 więcej lat i zdrowie mi też siada - choroba starych i zaniedbanych, cukrzyca 2. A czas znika, nie mija.

Gość gość
ja jestem lepsza, czuje sie jakbym miala jeszcze wczoraj 12 lat :) po prostu kompletnie nie łapie tego ze jestem "stara" a nawet dorosła (27 lat) Tym bardziej ze planuje zyc około 100 lat :) Nie wiem czy mi sie uda karmiąc sie kafeterią ale spróbuje :D

Gość gość
no patrzcie kto zaszczekal. mozna mozna niektore kn.ury kwicza tu juz od dekady :) cukrzyca 2, popacz popacz, nawet nie wiedzialam, ze oprocz wrzoda na dup.ie mam cukrzyce. no i nieleczona angine

Gość gość
Kafe postarza, tu wszystkich szufladkują i oceniają, a ludzi po 30 by wysłali do obozów pracy żeby tylko zapieprzali na jedynych wartościowych - czyli szczyli przed 30, a najlepiej do 25, po 60 to by od razu zeutanowali, ewentualnie chodzik i do domu starców. Tak w ogóle w Polsce 60 latki mają 20 letnie wnuki więc stąd ludzie często czują się "staro", to chyba jakiś spadek po chłopach pańszczyźnianych kiedy dziewczyny szły za maż w wieku 15 lat, 16 robiły pierwsze dziecko, ok. 50 ostatnie, a w wieku 60 lat kitowano z urobienia zamiast konia przy pługu, jak ktoś dożył do 80 to go wystawiano do stodoły żeby zimno załatwiło sprawę.