Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 31tc . od jakiś dwóch tygodni zauwazylam że mam strasznie mokro jak się kochajmy i penis mojego partnera wypada że mnie przezywam orgazmy ale czuję się trochę zażenowana że co jakiś czas jego penis wypada. Czy to ma związek z ciążą? Przepraszam za pytanie to moja pierwsza ciąża więc jestem nieobeznana w tych sprawach. Wcześniej nie było nigdy z tym problemu

Gość gość buchayyy
Wypada bo już go tak nie podniecasz. Mnie też nie podnieca kobieta z rozstepami wielkim brzuchem rozklapiocha taka. Jak brać to tylko z obrzydzeniem.

Gość patologia jesteście
rozstępy zostają na całe życie to fakt ale tak rucyyyhac własne dziecko w kobiecie to przegięcie pedofilskie

Gość gość
Nie mam rozstępów i nie jestem rozklepiocha. Sama nie proszę go o seks bo zdaje sobie sprawę że mogę go już tak nie podnieca ale dziecko było świadoma i odpowiedzialną decyzja obydwoje się kochamy i nie przeszkadza to jemu że mam większy brzuch bo nosze jego dziecko. Sami jesteście patologią skoro uważacie że współżycie z osobą która się kocha i nosi twoje dziecko jest czymś złym jeśli lekarz nie widzi przeciwskazania do współżycia t dlaczego z tego nie korzystać? Proszę o normalne i dorosłe odpowiedzi a ne małolatów uwazajacych że kobieta która ma figurę modelki może być tylko pociągająca

Gość gość
spoko maryśka, parę dni przerwy i będzie dobrze. kondycha chłopu trochę leci na zbyt dużym poślizgu.

Gość gość
Marycha ty nie pedofiliuj więcej

Gość Szczery że aż miło
Niestety ale grube Panie są niepociągające. Cycki jak u jamnika, brzuch jak po piwsku, nic w tym atrakcyjnego po prostu woli się chłop tak jak wszyscy zaspokoić samotnie patrząc na inne zgrabne, piękne Panie w telefonie. Natury nie oszukasz. Mężczyźni to wzrokowcy. Ktoś dobrze napisał - grube Panie są nieatrakcyjne, nic tylko przed oczami mieć kogoś innego - wtedy można jakoś się zadowolić. Tak to już jest. Jak Cię bierze to ma przed oczyma kogoś innego, piękniejszego.

Gość Michał121212
Ja pierdoke ja na miejscu twojego meza czulbym sie jak pedofil... :O

Gość gość
Na szczęście doznania w ciąży są zwielokrotnione i nawet przy flaku masz orgazmy-podejrzewam że potrafiłabyś się zadowolić nawet włosem mimo iż bardzo cienki :D a faceci niech się bujają to nasz czas! Nasze są wtedy orgazmy a oni mają nam ich dostarczać nawet jeśli miałoby się to wiązać z niebieskimi tabletkami!

Gość gość
jak ja byłam w ciąży to odkąd było czuć ruchy dziecka mój mąż nie chciał uprawiać seksu bo twierdził,że jakoś tak dziwnie by się z tym czuł, dziecko wszystko czuje, po porodzie wszystko wróciło do normy i teraz seks jest cudowny

Gość gość
A wiesz że wśród całej populaci mężczyzn jest aż 20% takich których fetyszem sa kobiety w ciąży? Zmień kochanka na czas ciąży i ciesz się tym czasem jeśli seks w ciąży przynosi ci tyle radości a ojciec dziecka nie potrafi stanąć na wysokości zadania!

Gość gość
10:13 Ja bym mojemu nie wybaczyła braku seksu w ciąży. Zawsze mu powtarzałam -Możemy się nie kochać jak urodzę, a nawet później bo z natury moje libido jest jak guma do żucia -potrafię mieć ochotę zarówno 10razy na dobę jak i wcale i żyć w celibacie ale w ciąży z powodu moich hormonów nie potrafię i nigdy ci tego nie wybaczę więc wiesz co robić.

Gość gość
to jest okropne, mężowie was dymają i może w tym czasie głaszczą i całują dziecko w brzuchu i ich to podnieca,przeciez to pedofilia

Gość gość
Ludziska zanim zaczniecie się udzielać z odpowiedziami o pedofilii i innych tego typu idiotyzmach to najpierw wróćcie do nauki biologii mną poziomie gimnazjum/liceum o budowie narządów wewnętrznych i ogólnie o rozwoju człowieka. xx Zazdroszczę Ci tego, że nie macie większych problemów z seksem podczas ciąży. U nas przy widocznych *****ch włączyła się blokada przed zbliżeniami u mojego partnera. Jak już się oswoił i chciał wrócić do współżycia to ja już nie mogłam, bo czułam ostry ból i dyskomfort. Skończyło się na wewnętrznym przewężeniu miednicy i cesarce. Ginekolog sam zasugerowała zasugerował, że w tym wypadku brak współżycia też miał wpływ na zakończenie ciąży po kilkunastu godzinach męki cesarką. xx Przy współżyciu w naturalny sposób ćwiczysz mięśnie kegla przed porodem.

Gość gość
Moja znajoma miała od piątego miesiąca zagrożoną bliźniaczą ciążę. Wcześniej normalnie współżyli. Do tej pory miło wspomina wszystkie orgazmy w tym stanie. Dopiero do życia erotycznego wrócili jak maluchy miały 4 miesiące. Mąż jej nie mógł dotknąć przez 9 miesięcy i jechał cały czas na ręcznym. Druga znajoma miała całą ciążę zagrożoną to jej już były mąż "stołował się na mieście". Jak się dowiedziała, to urodziła na przełomie siódmego/ósmego miesiąca.

Gość p Mariusz K
Są też tacy zboczency co to kobietę traktują tylko do wkladania i nawet jeśli ona nie chce bo 3 miechy do porodu to on wali focha. I to nie jest pedofilia? Jest!!!

Gość gość Drakulla
Ja nie potrafiłem wymagać od Partnerki zbliżenia odkąd się dowiedziałem o poczęciu. :) I od początku było nam dobrze, rączka partnerki (jesteśmy ateistami) działała cuda a i ona była codziennie uśmiechnięta :) Katolicy pewnie zaraz mnie zjadą, ale pedofilii nie toleruję a jak słyszę że jakiś ksiądz znowu zgwałcił dziecko to niech na siebie uważa

Gość gość
maz jest po to zeby wspierac a nie po to zeby sobie ulzyc nie to nie i nikt nie bedzie napastowac nowego czlonka rodziny kiedy rosnie

Gość darte75
@Drakulla już cię gościu lubię, ,,,, ,!!!!! Precz z kato-g****icielami!!!!!!!!!!

Gość gość
jak ja nienawidzę gwałcicieli wszelkiej maści . Drakulla pozdro chłopie . Elo!

Gość gość
Nie rozumiem niektórych seks w czasie ciąży to be a w trakcie okresu już nie przeszkadza to .

Gość gość
Generalnie penis nie powinien wypadać. Twój facet musi mieć zbyt krótkiego penisa, lub też problemy z erekcją.

Gość gość
Stawiam na to drugie. Nie potrafi się już biedak podniecić - bywa :P następna podnieta... przystanek nowa kobita.

Gość gość
Wiele par się kocha w trakcie ciąży a wasze komentarze są dziecinne.

Gość gość
Bo to psychole są

Gość gość
Wątpię aby dwoje dorosłych ludzi którzy się kochają w ciąży są psychopaci . przecież nie fantazjuja o dziecku a normalnie wspolzyja chcą być obok siebie blisko. Według mnie to ważne aby mieć partnera przy sobie w trudnych chwilach ją takiego mam nic nie jest tematem tabu u nas . poza tym nie czuje skrępowania przy nim nawet będzie przY porodzie

Gość otulona_snem
kochalismy sie w ciazy prawie do konca i nigdy w zyciu nie zdarzylo nam sie cos takiego,jak wypadajacy z pochwy penis, na logike wypada wtedy jak facet nie jest jak nalezy podniecony,bo skoro przed ciaza bylo okej to nic innego nie przychodzi mi do glowy

Gość gość
Otulona snem chociaż jedną normalna odpowiedz . wczoraj się kochalismy i było ok nie byłam aż tak wilgotna może wypadał przez to że w tamtym dniu byłam mega. Wilgotna dzięki za normalną odpowoedz

Gość gośćmen
A w jakich pozycjach się kochacie w ciąży? Jak kobiecie jest najwygodniej, najprzyjemniej?