Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryci wyborcy

Wygrało PIS kto głosował

Polecane posty

Gość gość
11:25 Czego twoim zdaniem nie wytrzyma budżet państwa? Co ty wiesz o budżecie państwa? kilkaset miliardów przepierzyli poprzednicy weź to sobie podziel na lata ich rządów i na obywateli to ci wyjdzie ile zniesie budżet państwa. https://www.youtube.com/watch?v=M6wRnouGZFQ

Gość gość
"Tylko, że niestety budżet państwa tego nie wytrzyma... program 500+ potrwa nie dłużej niż rok... bo nie będzie po prostu na niego środków. " x przestań łgać. te wasze łgarstwa jak to "pis doprowadzi polskę do ruiny", jak to "jak pis dojdzie do władzy to będzie wojna z rosją", jak to "jak pis dojdzie do władzy to euro i benzyna będzie po 5 złotych" i inne to już słuchałem całe lata. i tylko to potraficie. opowiadać te łgarstwa nie mające nic wspólnego z rzeczywistością a mających ludzi straszyć "strasznym pisem". tymczasem jest zupełnie inaczej - ludziom po prostu żyje się lepiej jak rządzi pis. tak było i w latach 2005-07 i tak jest teraz. pis po prostu słucha tego czego chce większość polaków a to realizuje a nie uprawia propagandę poniżając nas jakim to jesteśmy "zad***em europy", "zaściankiem" i "ciemnotą" bo zamiast wypinać się gejom i imigrantom chcemy być gospodarzami we własnym kraju.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Ukryci wyborcy
x przestań łgać. te wasze łgarstwa jak to "pis doprowadzi polskę do ruiny", jak to "jak pis dojdzie do władzy to będzie wojna z rosją", jak to "jak pis dojdzie do władzy to euro i benzyna będzie po 5 złotych" i inne to już słuchałem całe lata. i tylko to potraficie. opowiadać te łgarstwa nie mające nic wspólnego z rzeczywistością a mających ludzi straszyć "strasznym pisem". tymczasem jest zupełnie inaczej - ludziom po prostu żyje się lepiej jak rządzi pis. tak było i w latach 2005-07 i tak jest teraz. pis po prostu słucha tego czego chce większość polaków a to realizuje a nie uprawia propagandę poniżając nas jakim to jesteśmy "zad***em europy", "zaściankiem" i "ciemnotą" bo zamiast wypinać się gejom i imigrantom chcemy być gospodarzami we własnym kraju. XXXXXXXXXXXXXXXX Jakie "Wasze"? jestem jedną osoba i to sa moje i tylko moje uwagi i myśli. Myślałeś że rozmawiasz z partią? A póki co bądź gospodarzem we własnym kraju - póki jest jeszcze własny - bo zaraz to będzie Państwo Katolickie - i zakupów w sklepie nie zrobisz jak nie pokażesz kwitek od księdza, że byleś na mszy św w niedziele.

Gość gość
"To dlaczego PIS daje mu tyle milionów?" x dlatego właśnie: "Fundacja Lux Veritatis o. Tadeusza Rydzyka otrzyma ponad 26 mln złotych odszkodowania wraz z odsetkami – zdecydował w poniedziałek warszawski Sąd Okręgowy, który zaakceptował tym samym ugodę pomiędzy fundacją a Narodowym Funduszem Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Odszkodowanie zostanie wypłacone za cofnięcie dofinansowania dla projektu geotermii toruńskiej. Jak przekonuje w komunikacie Fundusz, w wyniku działań obecnego Zarządu NFOŚiGW udało się zaoszczędzić co najmniej 13,5 mln złotych ze środków publicznych. " x dlatego właśnie że przez rząd PO-PSL był szykanowany "bo to rydzyk". a pieniądze na rozwój geotermii mu się należały tak jakby się należały każdemu innemu przedsiębiorcy w jego sytuacji. no tyle że rydzyk nie tylko nie był "swój" ale wręcz był "całym złem" wg załganej platformianej propagandzie. oto jak wyglądała ta sprawa: "wypowiedzenie w 2008 roku umowy dotacji przez ówczesne władze Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej nie miało uzasadnienia merytorycznego; dostępne doniesienia medialne z tamtego okresu wskazują, że odebranie Fundacji Lux Veritatis wcześniej przyznanej dotacji miało charakter pozamerytoryczny; działania NFOŚiGW wobec Fundacji Lux Veritatis określono jako „nadużycie” prawa – w kontekście charakteru prawnego oraz celów statutowych Narodowego Funduszu; Fundacja Lux Veritatis osiągnęła efekt ekologiczny zakładany w umowie oraz aneksie do tej umowy;"

Gość gość
Boli ich że ich forsa idzie na 500+ :D Już tam jedna płacze że patologia z 7dzieci zbliża się do niej niebezpiecznie po względem finansowym-gul jej k*****a skacze że ludzie mają dzieci i pieniądze od państwa! ha ha.

Gość gość
11:25 Czego twoim zdaniem nie wytrzyma budżet państwa? Co ty wiesz o budżecie państwa? kilkaset miliardów przepierzyli poprzednicy weź to sobie podziel na lata ich rządów i na obywateli to ci wyjdzie ile zniesie budżet państwa. https://www.youtube.com/watch?v=M6wRnouGZFQ

Gość gość

Gość gość
Lepszym krokiem byłoby zmniejszenie podatków - a nie dawanie 500+. Mielibyśmy te 500 zł w kieszeni i nikt niczego by nie musiał nam dawać - bo nam nie zabrał.

Gość gość
"A póki co bądź gospodarzem we własnym kraju - póki jest jeszcze własny - bo zaraz to będzie Państwo Katolickie - i zakupów w sklepie nie zrobisz jak nie pokażesz kwitek od księdza, że byleś na mszy św w niedziele. " x to jest i zawsze było panstwo katolickie. nie wiem z jakiego ty państwa pochodzisz ze o tym nie wiesz. zwalczanie kościoła w polsce i ta pogarda wobec wierzących ludzi jest kolejnym elementem walki z polskością żeby nas przerobić na europejskich niewolników bez poczucia więzi i tożsamości. takie różne palikoty czy peszki żyjące ze zwalczania kościoła tak samo zwalczają polskę.

Gość gość
Wytrzyma wytrzyma! Zdejmą z Was podatki od których się migaliście i wystarczy pieniędzy na wieki wieków! :D

Gość gość
11:43 i bardzo dobrze że katolickie! Nie mam nic przeciwko! Wracamy do swych korzeni nareszcie! Nic się tak nie sprawdzało jak państwo katolickie właśnie. BRAWO MY!

Gość gość
"Lepszym krokiem byłoby zmniejszenie podatków - a nie dawanie 500+. Mielibyśmy te 500 zł w kieszeni i nikt niczego by nie musiał nam dawać - bo nam nie zabrał. " x było by lepszym. ale program 500+ był w programie wyborczym pisu i na to ludzie zagłosowali. i dlatego powinien być zrealizowany bo nie może być tak jak za PO i wcześniej że po wyborach olewa się obietnice wyborcze a pan lewandowski mówi że "to była kampania wyborcza i nikt tego poważnie nie traktował". to właśnie jest jedna z różnic między pisem a tym co było wcześniej.

Gość gość
Wiara w Boga jest indywidualną sprawa każdego z osobna. Ja wierzę w Boga, ale nie wierzę w kościół. Pedofilia, kasa na tace - to nie mój kilmat.

Gość gość
gość dziś Wytrzyma wytrzyma! Zdejmą z Was podatki od których się migaliście i wystarczy pieniędzy na wieki wieków! xxxxxxxxxxxxx z jakich "nas"? Wytłumacz? Ja jestem pracownikiem na umowę o prace i podatek jest odprowadzany - wiec?

Gość gość
"11:43 i bardzo dobrze że katolickie! Nie mam nic przeciwko!" x bo tym sukinsynom chodzi właśnie o to żeby wykorzenić polską tożsamość to potem jak w zachodniej europie - można nasprowadzać imigrantów i twierdzić że polska jest tak samo ich jak i nasza, że właściwie polskość to nic nie znaczy i tak samo "polakiem" może być koleś z jakiegoś iraku który polski nienawidzi, mówi po polsku ledwo albo wcale, chce tu wprowadzić kalifat i islam a polakom którzy tu żyją od pokoleń poucinać łby.

Gość gość
11:46 No i dobrze skoro to jest twoja indywidualna spraawa to po co nam o tym piszesz?

Gość gość
"Wiara w Boga jest indywidualną sprawa każdego z osobna" x nie jest. wiara jest sprawą społeczności, jednoczy tę społeczność. z wiary wynikają zwyczaje, tradycja. dlatego "multi kulti" się właśnie nie udaje i udać nie może. bo ludzie zawsze będą szukali wspólnoty a wiara te wspólnoty będzie łączyć. ludzie nie są "indywidualnie żyjącymi jednostaki" tylko jednostkami społecznymi.

Gość gość
11:47 Zdejmą podatek z tych co do tej pory nie musieli go płacić-proste! Kto do tej pory nie musiał płacić-ten którego było na to stać Nie ty -nie podejrzewam cię o majętność. Piszę o cwaniaczkach którym się u nas wygodnie żyło i zarabiali na tym że nie musieli nam płacić i odprowadzać podatków.

Gość gość
"Wiara w Boga jest indywidualną sprawa każdego z osobna" x nie jest. wiara jest sprawą społeczności, jednoczy tę społeczność. z wiary wynikają zwyczaje, tradycja. dlatego "multi kulti" się właśnie nie udaje i udać nie może. bo ludzie zawsze będą szukali wspólnoty a wiara te wspólnoty będzie łączyć. ludzie nie są "indywidualnie żyjącymi jednostaki" tylko jednostkami społecznymi. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Jednostkami społecznymi TAK ale NIE jednostkami katolickimi. Nikt nie ma prawa zmuszać do wiary katolickiej. A PIS to zrobi.

Gość gość
A że Polska była zawsze narodem katolickim to niechaj taka zostanie. Nie będziemy sobie z Polski robili multi kulti bo nie chcemy, nie na rękę nam to i tyle w temacie

Gość gość
"Pedofilia, kasa na tace - to nie mój kilmat. " x mniej czytaj lewackich oszczerstw. pedofili wśród księzy nie ma więcej niż w jakimkolwiek innym zawodzie a kasa na tacę jest nieobowiązkowa - możesz nie dawać. a poza tym czym innym jest naganne zachowanie niektórych księży a czym innym pisanie że mamy przestać być krajem katolickim, porzucić naszą tożsamość i nasze zwyczaje wywodzące się z katolicyzmu, zacząć tak jak szwedzi nazywać święta bożego narodzenia "zimowymi wakacjami", wyprzeć się tego wszystkiego i zwalczać w imię chorej wizji "europejskiego postępu".

Gość gość
11:54 Tak ciebie zmusimy pierwszego! Przyjdziemy wywleczemy cie z wyra i spalimy na stosie jak czarownicę! Kooorwa człowiek idz się lecz na głowę i weź https://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY

Gość gość
"Nikt nie ma prawa zmuszać do wiary katolickiej. A PIS to zrobi. " x w jaki sposób pis cię zmusza do wiary katolickiej?

Gość gość
11:58 On ma schizę! Najarał się albo zeżarł grzybki i piertoli.

Gość gość
x mniej czytaj lewackich oszczerstw. pedofili wśród księzy nie ma więcej niż w jakimkolwiek innym zawodzie a kasa na tacę jest nieobowiązkowa - możesz nie dawać. a poza tym czym innym jest naganne zachowanie niektórych księży a czym innym pisanie że mamy przestać być krajem katolickim, porzucić naszą tożsamość i nasze zwyczaje wywodzące się z katolicyzmu, zacząć tak jak szwedzi nazywać święta bożego narodzenia "zimowymi wakacjami", wyprzeć się tego wszystkiego i zwalczać w imię chorej wizji "europejskiego postępu". xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Miałam kolegę który miał zostać księdzem. Wiesz czego tam ich uczyli? Manipulacji innymi. Nie został księdzem bo się zakochał, ale to czego go nauczyli zostało w nim i nie przepadam za nim. Wyrachowane zachowanie aby jak najwięcej majątku z rodziny trafiło do niego, itp. Uwielbiam Boże Narodzenie. Też nie chce u nas multi kulti ani emigrantów. Ale nie chce też aby narzucano nam kościół.

Gość gość
gość dziś "Nikt nie ma prawa zmuszać do wiary katolickiej. A PIS to zrobi. " x w jaki sposób pis cię zmusza do wiary katolickiej? xxxxxxxxx Ostatni ich pomysł to religia na maturze.

Gość gość
ciekawe co facet pisze: "Ja wierzę w Boga, ale nie wierzę w kościół." x ja mam np dokładnie odwrotnie. w boga nie wierzę, do kościoła nie chodzę ale bardzo cenię tych którzy wierzą i chodzą, szanuje naszą opartą na katolicyźmie tożsamość kulturową, po prostu cenię to co religia daje społeczeństwu, jak je jednoczy i kształtuje i po prostu tych którzy uważają że należy to wyśmiewać i wyrzec się tego albo za głupców albo za zdrajców. tak czy inaczej za ludzi bardzo szkodliwych dla polski.

Gość gość
12:03 spokojnie okiełznaliśmy PO I PSL Okiełznamy też kościół! Dame radę wszystkim! Stworzymy tu tak kiedyś prawdziwą demokrację bezpośrednią-zrobimy to bo jesteśmy jednym z najmądrzejszych narodów świata. Tylko militarnie musimy się umocnić i mieć siłę-o to musimy się postarać bo tego żaden pakt nam nie zapewni!

Gość gość
"Ostatni ich pomysł to religia na maturze. " x czyj to pomysł, konkrety proszę a nie urojenia.