Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryci wyborcy

Wygrało PIS kto głosował

Polecane posty

Gość Ukryci wyborcy

Jak to jest, że wygrało PIS? Niby nikt nie głosował na nich a wygrali? Czyżby ludzie głosowali na PIS a się do tego nie przyznają? Ukryte Pisiory?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona sprawdź w Google

Gość gość
Wszyscy których znam i szanuję głosowali na Pis Tylko pewna starsza pani której syn robił karierę w rządzie w latach 90/2010 głosowała na PO i taka jeszcze inna właścicielka fabryki części samochodowych też na PO a pozostali 5% na różne opcje polityczne a większość na PIS A znajomych mam baaardzo wielu.

Gość DO PO PSL
Złodzieje! Ubecy! ZŁODZIEJE UBECY!

Gość gość
Przyznaj się złodziejowi że głosowałeś za prawem i sprawiedliwością a cię zje! Nikt się nie przyznaje bo w koło same menty tylko na to czekają!

Gość gość
10:28 dobre!

Gość gość
10:29 Taka prawda!

Gość gość
Gdyby nie PIS to co drugi Polak mialby z przydzalu emigranta w mieszkaniu i prawdopodobnie placilibysmy przymusowy podatek na tych brudasow. Tylko wyprane lewacki umysly glosowaly na PO.

Gość gość
Ogrom sprzeciwu dla Pisu ukazuje ogrom przeciekających przez palce podatków i kieszenie do których trafiały-teraz właściciele tych kieszeni zakładają tematy na fafe,,Wygrało PIS kto głosował"

Gość gość
Dokładnie - zdecydowana większość głosowała na Prawo i Sprawiedliwość Mimo, że plaformersy jak zwykle fałszywie medialnie zaklinali rzeczywistość tak, że tylko sami w to wierzyli. Bo prawdziwi Polacy mający honor i dumę wiedzieli na kogo głosować. I okazało sie, że sprzedawczyków wyrzucili na łeb, na szyję. Brawo Polacy !!!

Gość gość
480miliardów -zapamiętajcie tą liczbę pięćset miliardów przepieprzyli poprzednicy PO I PSL

Gość gość
Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak :D

Gość gość
Wszyscy mający rozum na swoim miejscu głosowali na PiS :)

Gość EHwYpRZECIWNICY
Wam się nie podoba że państwo chce swoich obywateli traktować adekwatnie do podatków jakie od nich odprowadza? Wolelibyście położyć swoją łapę na tej kasie-prawda?-Tak wam bardziej psuje? Koniec. Skończyło się. Wykorzystajcie swoje równe szanse i zaróbcie tyle ile zdołaliście nakraść za poprzednich rządów-pokażcie nam jak się robi kasę!

Gość gość
od kiedy to 18% społeczeństwa to zdecydowana większość, która głosowała na PiS??? A kasa teraz idzie nie na "brudasów" jak piszecie, tylko na czarnych. To oni pomogli prezesowi zwyciężyć nawołując z ambon i zakłamując rzeczywistość, a teraz domagają się za to zapłaty. Nie ma nic za darmo :D

Gość gość
10:42 Lepsi czarni niż czerwoni i ciapaci

Gość gość
co kto lubi, jeśli kochasz czerń to ok :D

Gość gość
Odczepcie sie od wartosciowych ludzi. Mało POPSL nakradło ??? Udajecie ze tego nie było ???

Gość gość
ciekawi mnie bardzo, jakim cudem obecnie rządząca partia stołowała się wyłącznie w domu? Nigdzie nie ma ani jednego nagrania znikąd. Nie jest to zastanawiające? Ponadto z tego co wiem, audyt zawsze robi firma zewnętrzna i przedstawia dokumenty, w których czarno na białym jest napisany wynik tego audytu. Bo to, że ktoś kradł może powiedzieć każdy. Ja też powiem że ty kradniesz. I teraz co, udowodnisz, że nie jesteś wielbładem? Ponadto Polacy to taki naród, że nieważne, żeby w kraju było lepiej. Ważne jest udupić sąsiada, któremu lepiej się powodzi. Bo skoro mi jest źle, niczego nie mam, to dlaczego sąsiad coś ma? Pewnie kradł :D Dowodów na to żadnych, ale najlepiej tak myśleć i mówić. Pomówienia wyrażane milion razy stają się prawdą :D

Gość Kujawska Kurwa Krew
Ja głosowałem z nadzieją, że zaczną rozpocząć tych Nikosiów Dyzma z PO-PSL i po wczorajszym dniu chyba mnie niezawiodą.

Gość gość
11:14 Jest nagranie... nienawistnie milczącego Kaczyńskiego :-D:-D:-D

Gość Ukryci wyborcy
Widzę że tutaj są sami zwolennicy PISu.... Prawda jest taka, że POPSL nakradło, a teraz będzie kradło PIS. Taka kolej rzeczy. Teraz nowa partia u władzy musi sobie kieszenie wypchać. Druga sprawa która mnie martwi to "spłacanie długu u Rydzyka" przez PIS.... Będzie ciężko.... z taką władzą będzie tylko gorzej, coraz gorzej.... Boje się o przyszłość moich dzieci :(

Gość gość
ja głosowałem na pis. i jak na razie nie żałuję. oczywiście nie wszystko jest idealnie ale są rzeczy z których jestem bardzo zadowolony.

Gość gość
"Ponadto z tego co wiem, audyt zawsze robi firma zewnętrzna i przedstawia dokumenty" x tylko zawsze potem się "okazuje" że ta "zewnętrzna firma" to należy do szwagra kuzyna żony albo przynajmniej syna kolegi z wsi.

Gość Ukryci wyborcy
gość dziś ja głosowałem na pis. i jak na razie nie żałuję. oczywiście nie wszystko jest idealnie ale są rzeczy z których jestem bardzo zadowolony. A z czego jesteś zadowolony? Z bałaganu w sprawie 6 latków i 3 latków? Ze spłacania Rydzyka? A może za to ze dali 500+? Prawa jest taka że dali ochłapy 500+ i tym kupili Polaków. Tylko, że niestety budżet państwa tego nie wytrzyma... program 500+ potrwa nie dłużej niż rok... bo nie będzie po prostu na niego środków.

Gość gość
gość dziś Gdyby nie PIS to co drugi Polak mialby z przydzalu emigranta w mieszkaniu i prawdopodobnie placilibysmy przymusowy podatek na tych brudasow. Tylko wyprane lewacki umysly glosowaly na PO. ---co za skonczony kretyn, ja prdl :O kiedy do niemiec przyjechalo pol polski, polowa turcji a teraz reszta arabusow, to jakos zaden rodowity niemiec nikogo w swoim domu do tej pory nie gosci, a immigrantow z calego swiata maja wiecej w rok niz tu w polsce zostalo polakow :O

Gość gość
"Druga sprawa która mnie martwi to "spłacanie długu u Rydzyka" przez PIS...." x nie ma żadnego "spłacania długu" po prostu rydzyk był przez poprzednią władzę szykanowany bo "nie był swój". nie tylko rydzyk ale całe tabuny przedsiębiorców. a teraz skończyły się czasy kolesiów. przynajmniej taką mam nadzieję.

Gość gość
"to jakos zaden rodowity niemiec nikogo w swoim domu do tej pory nie gosci" x kłamiesz gnoju. wielu niemców jest wyrzucanych z domów należących do gmin właśnie po to żeby ulokować w nich imigrantów.

Gość Ukryci wyborcy
x nie ma żadnego "spłacania długu" po prostu rydzyk był przez poprzednią władzę szykanowany bo "nie był swój". nie tylko rydzyk ale całe tabuny przedsiębiorców. a teraz skończyły się czasy kolesiów. przynajmniej taką mam nadzieję. XXXXXXXXXXX To dlaczego PIS daje mu tyle milionów? za co? Przecież kościół do biednych nie należy - baaa..... to najbogatsza firma w Polsce ;) Żeby było jasne - nie głosowałam na PO ani PIS :)