Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie gapia się tak na ciążowy brzuszek? Wam to nie przeszkadzało?

Polecane posty

Gość gość
Kto tu pisał o bezdomnych? Jakaś panienka napisała żeby lubi się patrzeć na biedne matki z biednie wyglądającymi dziecmi bądź na nastoletnie ciężarne - chyba po to aby poprawić swoją samoocenę i to jest dopiero dziwne.

Gość gość
19:03 :D haha ojjj myslisz się, kogo by wziął za żonę, a kogo nie :) You have absolutely no idea who you are talking to. Ale wkręcaj sobie nadal, że jestem bez szkół, bez wykształconego męża. Ja wiem, w Twoim ciasnym umyśle, ograniczonym świecie, facet z doktoratem nie używa słów typu "kretynka"...zdziwiłabyś się. I Mój mąż uwielbia ostry język, ale posługujemy się nim tylko w odniesieniu do pewnych zjawisk jak sami sobie rozmawiamy. nie musisz mi wierzyć, może lepiej nie wierz mi bo po co masz mieć doła, że nie wszyscy mają tak kijowe zarobki i życie jak ty. Masz rację, nie wierz mi. Wmawiaj, że kłamię. Uniwersytet Warszawski JEST renomowaną uczelnią, dziecko. I kierunek informatyka JEST renomowanym kierunkeim :) A wysokie zarobki są wysokie :D Ale nie wierz mi, nie ufaj mi :D Będziesz zdrowsza na psychice. Podbuduj się, że pewnie zmyślam :D

Gość gość
Dobrze zrozumiałam: twój świat się kręci wokół twojego brzucha. :D Poza tym: "głupia"? Czy ja dobrze widzę? Tu "kretynko", tam "głupia"... no proszę, dobrze ci idzie. :D Od razu widać z kim ma się do czynienia. I twój mąż miałby mieś doktorat? :D Chyba prędzej staż w budowlance tudzież pokrewnym zawodzie (nie umniejszając oczywiście roli takich ludzi, bo każdy zawód jest potrzebny).

Gość gość
Nie chodzi o to, że ludzie się lubią patrzeć na biedne lub zbyt młode matki, bo są złośliwi. Po prostu takie dziewczyny przekłuwają uwagę i tyle. Ludzie sobie coś tam pomyślą, że im ich szkoda i tych dzieci, a nie żeby się dowartościować. Nikt nie myśli, a że dobrze im tak bo się szlajały, al jak ktoś tak myśli to już sprawa charakteru.

Gość gość
27 lat to jest młoda matka dla was? :D jesuuuu... dla mnie młoda matka to 20 lat, a nie po 25 roku życia. dlaczego ma byc im żal? może jest bajecznie bogata albo zawsze chciała dzieci a ich stać?

Gość gość
na jakim wy świecie żyjecie? :/ byłam ostatnio z mężem na szkole rodzenia, same osoby maks. 33 lata na oko. i ja mając 27 lat jestem niby za młoda? tam tylko jedna para miała po 30tce tak z wyglądu...

Gość gość
Przecież 27 to nie jest aż taka młoda, już bez przesady. Dorosła kobieta. A bycie doktoryzowanym palantem też nie jest jakimś ewenementem :P ludzie...

Gość gość
Po raz kolejny autorko jesteś przewrażliwiona i masz jaka obsesje na swoim puncie . Zresztą sam temat ...widać ze jesteś pusta :) "brzuszek" hehe

Gość gość
I sorta already have a pretty damn good idea 'bout you gurl. :D Pathological liar - that's who ya are fo' sho'. :D

Gość gość
19:28 uważaj na słowa, nie nazywaj mojego męża palantem!!!! Przedstawicielko nizin.

Gość gość
19:33 ohohoh jak zabłynęłaś. Wszyscy mamy mokro - WOW. Ośmieszasz się. Lepiej byś coś po chińsku walnęła, bo angielskim rodem z komedii dla Murzynów nie wzbudzisz naszego zachwytu

Gość gość
żona palanta!!!! myśli że wyrwała się z nizin :D

Gość gość
27 może nie byłoby odbierane jako młoda ALE 20 lat temu, ale teraz czasy się zmieniły. Mało kto w tym wieku jest wydolny finansowo, żeby zakładać rodzinę bez siedzenia na głowie rodzicom (własnym lub męża/narzeczonego/ojca dziecka). Ty po wyglądzie określasz wiek ludzi? Wow. Wiesz, że im więcej ludzie mają $ tym młodziej wyglądają, bo inwestują w swój wygląd. Spotkałam kobiety po 30 i przed 40-stką wyglądające na 20-parę, i 20-stki wyglądające na 10 lat starsze. Tak naprawdę nie wiesz jaki przedział wiekowy jest w twojej szkole rodzenia.

Gość gość
19:37 Ty nawet o takim "palancie" nie masz co marzyć, a z nizin to ty jesteś, pędraczku. Skoro dla ciebie nazwanie ciebie po imieniu "kretynko" to jest wyraz tego, że nie mogę być po dobrych studiach i mieć męża po jeszcze lepszych...no to nie mam pytań :D

Gość gość
tak, MAŁO KTO jest wydolny finansowo, ale nie każdy jest taki jak ty i wyobraź sobie że ja mając 27 lat jestem wydolna finansowo i nie muszę siedzieć na głowie ani rodzicom swoim ani męża, jestesmy w pełni niezależni od nich finansowo. Moje koleżanki też dobrze stoją z kasą i też są po studiach i TEŻ porodziły dzieci mając lat 27, 28 a nawet 25. Niewiele wiesz.

Gość gość
Was kury POYEBALO? usrpawiedliwiacie swoje wgapanie sie w mlode ( "młode" w cudzysłowie, bo 27 lat to juz stara dooopa), ciężarne, tym że niby myslicie sobie o nich ze są biedne i będą biedne? Nie kazdy chce zyc na modłę Europy 21 wieku, nie każdy chce czelendżować w korpo do 40tki i wtedy jako stara krowa brać się za rodzenie. Żal mi was boście głupie jak but

Gość gość
Ja sie patrze bo to poprostu bardzo przyjemny widok dla mnie :-).

Gość gość
Ale to nie mnie debilko nazwałaś kretynką :O P******i ci sie w tej ciążowej "główce" :D Poza tym czytaj idiotko ze zrozumieniem - napisałam ze znam doktoryzowanych palantów ergo wierze ze jesteś "wykształcona" :) bez odbioru 🖐️

Gość gość
a kasy mają niektóre 28-latki tyle,że was nawet w wieku 40 lat nie bedzie stac na to, na co stać je juz teraz. Nigdy w zyciu nie pomyślałabym że osoba pokroju autorki czyli 27 lat to młodociana matka :D Głupie p***y :D

Gość gość
19:47 twoja wypowiedź to esencja polskiego rynsztoku. Straaaasznie masz nawalone w głowie i strasznie jesteś chamska... BEZ ODBIORU :D

Gość gość
ja pierdziuuu uu ale wy głupie puste p***y musicie być żeby się tak ekscytowac czymś co tak naprawdę nie ma znaczenia...od słowa do słowa i każda musi przebić poprzednia bo jedna z was nie może wykazać się posiadaniem mózgu i ustąpić drugiej powodzenia dziewuszki;))ja szok..

Gość gość
Nikogo nie obchodzi twój nabrzmiały bęben stara k***o :)

Gość gość
czas się leczyć uuuu;))

Gość gość
I kinda wrote that for a purpose, duh :D as if you didn't notice. Was it beyond your comprehension boo? :D No i co tu nam jeszcze wymyślisz kochanieńka o swoim majętnym wyedukowanym i utytułowanym życiu? Widać, że ściemę walisz, ale chociaż pośmiać się można. :P

Gość gość
19:56 - następna z rynsztoka. BRAK SŁÓW. masakra ... smutne to.

Gość gość
20:01 jak niby miałabym ci udowodnić, że nie walę ściemy, mam dochody jakie mam, mąż za tydzień broni pracy doktorskiej, a ja mam wyższe studia i to nie z socjologii czy pedagogiki? posmiać to się można z ciebie, bo widzę że z jakichś powodów wkręcasz sobie, że ja na pewno zmyślam, że niemożliwe, że mam te szkoły a mąż doktorem zostanie... musisz mieć bycze kompleksy. Nie masz ŻADNYCH dowodów, że kłamię :) a wkręcasz sobie jak schizofrenik. Rób tak dalej bo wiem, świrom trzeba potakiwać i głaskać po główce.

Gość gość
Pisz co chcesz. Forum jak papier, wszytko przyjmie! :D Ale jaki koń każdy widzi, sorry. :D

Gość gość
20:21 właśnie piszesz to chyba o sobie... wkręcasz sobie strasznie. Forum wszystko przyjmie...twoje pijackie/schizofreniczne widy także :)

Gość gość
20:21 właśnie nie widać jakoś...tylko ty widzisz tu cos czego nie ma. no ale nie dziwota. schizofrenię ma tylko niewielki procent spoleczenstwa. Pewnie nic nie osiągnęłaś w życiu, widać to po twoim "zaklinaniu rzeczywistości" i pobożnych życzeniach, by okazało się, że np.ja kłamię. Jesteś nikim bo inaczej nie wmawiałabyś innym, że są nikim :) proste

Gość gość
Nie twierdzę, że jesteś nikim, tylko po porostu nie radzisz sobie z kontrolowaniem kłamstw. W tej chwili jesteś na etapie negacji. :D