Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mafinek

Podrywa mnie kobieta

Polecane posty

ktora jest kilka lat starsza ode mnie. w sumie mi sie nawet podoba, ale nie wiem jak zareaguja na to moi rodzice i znajomi. Ja mam 19 lat, a ona 32. Pomozcie... nie wiem co mam zrobić. Chcialbym sprobowac, bo dobrze sie dogadujemy ale nie wiem czy ta roznica nie jest za duza. Ma ktos podobnie ? jak to jest ze starsza kobieta?

Gość gość
Obecnie wiele kobiet żyje w związkach z innymi kobietami. Dotyczy to również kobiet heteroseksualnych.

Gość gość
19 lat i facet:o może jeszcze mężczyzna, podlotku? :D

nie to jest przedmiotem rozmowy, ale jak ma ci byc lepiej to niech bedzie... ja 19 lat - chłopak !

Gość matinek
ponawiam pytanie czy ejst sens probowac z taka starą babą? Przeciez ona moglaby w sumie być moja matka, ajak by kuple zoabczyli że łazę z ryczącą trzydziechą to bym zycia nie miał

moze i jest starsza, ale wyglada porzadnie... wysportowana, chodzi na silke caly czas... jakby wygladala jak stara ciotka to bym sie nie zastanawial

Gość gość
Zazdro, też bym bzykneła fajnego dziewietnastolatka

Gość yxyxy

Noo jak takie ważne jest co kumple powiedzą, to mentalnie jesteś jeszcze w gimnazjum.. 30- latka to nie stara baba a na pewno nie mogłaby być twoją matką ...o..  32-19=13 lat.

Gość typ

Jesteś w okresie dojrzewania więc masz fantazje o starszych kobietach. Nawet jakbyś teraz zdecydował się z nią być to po paru latach by ci się znudziło🙂