Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie widzieliście najpiękniejszą kobiete w swoim zyciu i jak wygladala?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o taką urodę ,że az sie czlowiek zapatrzy..itd..

Gość gość
kobieta wcale nie musi być ładna, żeby się w niej zauroczyć.

Gość gość
oj musi byc. jeszczem sie w brzydkiego chlopa nie zapatrzyla. no chyba ze z szoku nad jego brzydota

Gość gość
Codziennie widze tabuny, zwlaszcza jak sie cieplej robi :O Czemu uroda kobieca/dziewczeca wychodzi kiedy robi sie goraco? ?Przezywam katusze patrząc na atrakcyjnych ludzi :O

Gość gość
Jestem kobietą i widzę sporo zadbanych ślicznych dziewczyn ale dokladnie jeden raz w życiu widziałam dziewczę aniola od której nie mogłam oderwać wzroku mimo ze jestem hetero. Przewyzszala uroda wszystkie modelki które w zyciu widziałam, wstyd mi było na nią patrzeć no myślałam ze ona wyczuje mój wzrok. Siedziala dokladnie naprzeciwko mnie w autobusie. Żadnego makijażu, siedziala w spodniach, naturalna blondynka w białej skromnej bluzce. Tak zafascynowalam sie jej urodą, ze chciałam jej chłopakowi powiedzieć że ma najpiekniejsza kobietę na świecie. Juz nigdy w zyciu takiej nie spotkałam.

Gość gość
ja widzialam takie cuda ale nie w Polsce. na Ukrainie co druga jest piekna a prawie kazda ładna.

Gość gość
ale ja wygladala ta niby blondyna anioł skoro nie miala makijazu??co w nie cie tak ujęło?co miala pieknego w twarzy??do kogo byla podobna?nie powiesz chyba ze byla ladniejsza od magdaleny mielcarz..akurat magda pasuje do twego opisu :)

Gość gość
Mi sie śniła dzisiaj Adriana Lima :O Była wampirem i goniła mnie zeby mnie sprać :( Obudziłam sięcała upocona

Gość gość
Wg ładniejsza dwa razy od Mielcarz. Było upalne lato, wszystkie dziewczyny miniówy tapety pogrubione brwi i kreski na oczach (co druga tak wygląda). Ona skromna ale miała przesliczna symetryczna jasną buzię wydatne usta skórę bez skazy duże oczy, lekko opadające powieki. Byla cudem dla mnie. Zero makijażu no miała tak idealne wszystko ze nie potrzebowała niczego. Była szczupla, średniego wzrostu i krągłe biodra.

Gość gość
są takie

Gość gość
a to bylo w polsce??moze to jakas ukrainka byla lub rosjanka?:)

Gość gość
kurcze ale mnie zaciekawilas tą laską...ladnie opisalas to:) moze chociaz napisz do kogo byla choc troche podobna?jaki typ urody?kogo najbardziej przypomina z medialnych pieknych znanych kobiet?

Gość gość
Mi sie podobają strasznie gimbusiary, chyba jestem zboczona :(

Gość gość
u mnie na uczelni, na moim wydziale. połączenie młodej megan fox, kim kardashian sprzed operacji i jessiki alby. pisze to kobieta ;)

Gość Józef_Chrość
Według mnie najcudowniejsza i najpiekniejsza jest moja żona. Gdy ją poznałem od razu sie zakochałem. Miała bardzo kobiece kształty: duzą pupcie i biodra, wielkie cyce, i te śliczne oponki na brzuszku. Do tego zakrzywiony, duży nosek, pociąga mnie to. Usta ma takie słodkie malutkie, ach i te małe niebieskie oczka, moja kochana myszka.... Ma jedną brew dzięki czemu jest oryginalna, i piękna! Jeszcze ma taki delikatny wąsik co ją odznacza i rozswietla jej cere. Uwielbiam z nia uprawiac seks. Ostatnio troszke przytyla, waży ok. 168 kg, ale wcale mi to nie przeszkadza bo dzieki temu przezylem nowe doznania seksualne. Wymyslilismy pozycje "na wieloryba": rozbieramy sie, ona kladzie sie na łóżku i tarza sie jak wieloryb na lądzie, a pużniej ją ujeżdżam. Ostatnio sie zastanawiala czy nie zostac modelką. Jak myslicie po opisie dosc szczegolowym, czy ma szanse jako modelka?

Gość gość
Józef_Chrość dziś najbardziej jednak rozśmieszyło mnie "puźniej" :D ty skończyłeś podstawówkę?

Gość gość
piekne rzadko sie spotyka.ładnych jest miliony.

Gość gość
Na portalu randkowym roksa . pl

Gość gość
Mnie raz koło Tarnowa zatrzymała Policjantka na dmuchanie. Kiedy podeszła i odkęciłem szybę szczena mi opadła. Rudy warkocz, naturalna uroda, piękna, subtelna twarz i jeszcze taki melodyjny głos. Odlot. Gapiłem się na nią, jak jakiś szczeniak. Może nie najpiękniejsza, ale jedna z naj.

Gość gość
Rude sa bleeeeeee

Gość gość
w lustrze☺

Gość gość
dode na koncercie w krakowie

Gość gość
doda i piekno, smiechu warte. przasna uroda, solarium, sylikony, ile takich jest. ma cos meskiego w twarzy. xx ale Melanie Iglesias - to jest bóstwo. cud nad cudami

Gość gośćewunia
Widziałam wiele pięknych twarzy, pięknych rysów na różnych kontynentach. Ale najbardziej zapadła mi w pamięć kobieta ok 45 lat w tramwaju, która promieniała szczęściem miłością i wdzięcznością. To było kilka lat temu, ale gdy myślę najpiękniejsza kobieta, to wciąż widzę ją.

Gość gość
Tez jestem kobieta hetero i raz spotkalam kobiete, ktora byla tak ladna, ze az mialam ochote jej powiedziec jak ladna jest. Bylam wtedy na studiach i pisalam egzamin, a ona byla doktorantka pomagajaca profesorowi.

Gość gośćewunia
Zauważyliście że pojawił się parę razy brak makijażu? (Moja też ) przypadek?

Gość gość
dla mnie lalka Barbie to nic specjalnego, lubie takie oryginalnosci np. jak Glenn Close, ktora potrafi byc i urzekajaca i odrazajaca. Kapitalna babka

Gość gość
gość dziś o, to to toooo!

Gość gośćewunia
Uroda dla koneserów kontra uroda popularna, zapraszam na taki temat który kiedyś zalozylam ;-)