Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnielkaTelka

Dziewczyny, zachowanie faceta w stosunku do was, ktoremu daliscie kosza

Polecane posty

Gość AnielkaTelka

Podajcie tez jego wiek.

Gość gość
30 lat, zachowywał się jak dzieciak, fochy, nerwy, obrażony byl i zmienił zdanie, juz mie bylam fajna tylko ble.

Gość gość
25 lat, obrazony, arogancki i wpatrujacy sie na mnie ukradkiem, kiedy ja nie patrzylam.

Gość gość
Do mnie po rozstaniu pisał kilka razy maile. Najpierw,że mam go zablokować na fb, bo tak mu będzie latwiej zapomnieć. A potem już poleciał po bandzie: wcale taka fajna nie jestem,jak mi się wydaje; życzy mi powodzenia,ale i taki z nikim nie będę, bo mnie nikt nie chce :D

Gość
gość dziś masakra :D

Gość gość
Mnie obgadywal, smial sie ze mnie 24 lata

Gość gość
Bo tak przewaznie zachowuja sie faceci,jak da im sie kosza :D Ja kiedys tez dalam jednemu kosza,to bylo jeszcze gorzej,bo nagle juz nie bylam taka slodka,ladna..tylko d*****,bylo wysmiewanie sie przy kolegach,przykre docinki itd.Aha i najzabawniejsze,ze on ma obecnie 46 lat (ja mam 29) i nie darowal mi tego do dzisiaj,nadal pala do mnie nienawiscia :D

Gość gość
1szy ciagle pisanie, sugestie seksualne -27, drugi 25-obgadal mnie ze na bank d****** 3ci- gluche telefony, zboczone smsy 29 lat

Gość gość
ponieważ nigdy nie miałem problemów z posiadaniem dymańska to tak bardzo się nie przejąłem. było mi trochę żle bo czas straciłem na umówioną randkę po to by usłyszeć , że to koniec. ale już mam nowego towara . trzeba mieć kasę i odrobinę wyglądu.

A po co utrzymywac kontakt z bylymi? Ja tez olewam i ignoruje te ktore mnie nie chca, bo i po co tracic czas? Tylko debil wciaz wysyla cv do firmy ktora juz go odrzucila. :)