Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby z dużymi cycami są obleśne.

Polecane posty

Gość gość
12;29 Masz zerowe powodzenie pewnie dlatego, że masz paskudny charakter lub jesteś najzwyczajniej w świecie brzydka :o co z tego jak laska ma cycki i do tego będzie szczupła jak na głowę potrzebuje papierowej torby? :o

Gość gość
13:16 Haha leżę i kwicze :D

Gość gość
Weźcie pod uwagę że tą którą facet wybierze od razu do łóżka to niekoniecznie wybierze tą samą by przedstawić rodzinie jako narzeczoną...

Gość gość
gość dziś nie zaprzeczam;) moze i masz nawet racje chcialam tylko powiedziec, ze duze cyce o niczym nie swiadcza

Gość gość
13:17 Co Cię tak śmieszy? Co takiego nienormalnego napisałam?

Gość gość
Śmieszy mnie to co napisałaś o torbie na łeb :D

Gość gość
gość dziś ona chyba kwiczy ze mnie:) ze mam paskudny charakter i torba na glowe itp

Gość gość
moze i jestem brzydka moze i mam paskudny charakter może i należałoby wlozyc tą torbę na glowe... ale wasz charakter jest lepszy? patrzać na to co piszecie?

Gość gość 6krasc
Ja mam duzy biust i jestem za to wdzieczna Bogu. Za młodu miałam duże pwoodzenia wlasnie ze względu na te moj*****ony, nie było faceta który by na nie nie spojrzał :) Teraz jestem już po 30 i po 2 ciążach i piersi trochę zmalaly , opadly ale mimo wszytsko kiedy zaloze porządny biustonosz ( a jestem szczupla i mam plaski brzuch) to wyglądam super! A kobiety z małymi piersiami nigdy większego wrazenia na facetach nie robily i taka jest prawda. Każdy facet lubi duże cycki, pogodzcie się z tym, inaczej nie oglądali by namiętnie p****li gdzie sa laski z wielkimi balonami.

Gość gość
Spoko :D no ale taka prawda, przecież nawet jak (przynajmniej ja) patrzymy na facetów to najpierw na twarz i jak jest przystojny to reszta schodzi dalej jeśli chodzi o wygląd. A jak ryj niewyjściowy, zaniedbana fryzura to i żaden sześciopak nie pomoże :o

Gość gość
gość dziś Spoko smiech.gif no ale taka prawda, przecież nawet jak (przynajmniej ja) patrzymy na facetów to najpierw na twarz i jak jest przystojny to reszta schodzi dalej jeśli chodzi o wygląd. A jak ryj niewyjściowy, zaniedbana fryzura to i żaden sześciopak nie pomoże pechowiec.gif x dokładnie :D

Gość gość
13:33 I kolejna nic nie rozumie :o wypowiadasz się za wszystkich. Ja mam mały biust i prawdopodobnie zdziwię Cię: też zawsze miałam duże powodzenie, dużo facetów za mną się oglądało i nadal ogląda. W dodatku mam już stałego partnera od kilku lat, mój biust zawsze mu się podobał, p****li nie ogląda bo już dawno bym o tym wiedziała. Więc nie uważaj się za lepszą. Też jestem wdzięczna bogu za krągłą pupę i ładną twarz.

Gość gość
jakby miał fajne ciało to i nawet ten "niewyjsciowy ryj" specjalnie by mi nie przeszkadzal:)

Gość gość
13:33, co ty bredzisz dziewczyno? Znam mnóstwo kobiet z małym biustem, które uwierz, że ROBIĄ wrażenie na facetach. Nawet w pracy mam jedną taką, śliczna dziewczyna, szczupła, wysoka, non stop ją ktoś podrywa, a biustu nie ma wcale. Zresztą popatrz sobie na takie Kardashianki, najładniejsza jest moim zdaniem Kendall, która ma mały biust i jestem przekonana, że większość facetów wolałaby bzyknąć ją, niż cycatą i spasioną Kim, gdyby mieli wybór. Także ten :P

Gość gość
13:39 Czyli wzięłabyś se gościa z takim ryjem jak ten poniżej gdyby miał kaloryfer na brzuchu, który to jest zwykle pod koszulką? hahaha idiotka :D https://www.google.pl/search?q=brzydki+facet&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjawczzvdnMAhULjiwKHaJdDdIQ_AUIBigB#tbm=isch&q=brzydki+ch%C5%82opak&imgdii=sQpTJjuTNPnsRM%3A%3BsQpTJjuTNPnsRM%3A%3BfKKs054rDExDFM%3A&imgrc=sQpTJjuTNPnsRM%3A

Gość gość
Nie ważne,czy mały czy duży każdy jest fajny(ważny jest biustonosz). O facetów się nie martwcie bo są różne gusta i każdy lubi co innego. Znam mężczyzn którzy lubią duże (nawet bardzo duże) i znam takich którzy lubią takie do ręki. Tak samo jak niektóre z nas lubią blondynów , a inne brunetów. My dziewczyny powinnyśmy się trzymać razem, a nie obrażać na forum. Nikt sobie piersi nie wybiera, rodzimy się takie, od nas zależy tylko jak będziemy o ten nasz "dobytek" dbać :)

Gość gość
gość dziś jak łątwo zostac na kafe " idiotką" tak twoja racja jest najwłaściwsza

Gość gość
nie wiesz, ze kobieta kobiecie wilkiem?:)

Gość gość
gość 6krasc dziś Ja mam duzy biust i jestem za to wdzieczna Bogu. Za młodu miałam duże pwoodzenia wlasnie ze względu na te moj*****ony, nie było faceta który by na nie nie spojrzał usmiech.gif XXXXXXXXXXXXXXXX Czyli powodzenie miały twoj*****ony, a nie ty:D Sama piszesz, ze teraz wyglądają dobrze tylko wtedy gdy założysz dobry stanik, więc sama jak na tacy podałas info jakię są "jędrne":D my, małobiuściaste mamy ten komfort, ze nasze piersi zawsze są w tym samym miejscu, niezaleznie od tego czy mamy biustonosz czy nie

Gość gość
Mam mały biust. Nie jestem przeciwna dużym biustom jeśli biust jest naturalny, a kobieta jest szczupła. Natomiast nie znoszę jak kobieta ma duży biust "dzięki"otyłości, on wygląda jak dwa placki, wtedy faktycznie całość jest obleśna już nie tylko że biust, także topik powinien brzmieć otyłość jest obleśna a nie że duży biust jest obleśny. O silikoniarach to nie wspomnę bo to jest inna beczka głupich bab.

Gość gość
To nie jest duży biust. To duży push up. Po ściągnięciu tam cycka prawie nie będzie ;)

Gość gość
Przestańcie bredzić który biust jest duży, a który mały. Rozmiar miseczki czyli to A B C ... to różnica pomiędzy obwodem w biuście, a pod biustem. Każde D będzie miało taką sama różnicę w każdym przypadku. 70D to spory biust do figury posiadaczki tej miseczki. Co z tego, że się facetowi zmieści do ręki skoro wizualnie odstaje od klatki tyle samo co D pani, która ma to D przy 85cm pod biustem. x Do pani, która pisze o brodawkach pani karmiącej. Siostra pani powinna się lepiej przyjrzec, ponieważ w ciąży skóra przy brodawkach może również ciemnieć stąd wrażenie brodawki na pół piersi. x Prawda jest taka, że istnieją piękne duże biusty, jak i brzydkie obwisłe małe. Nie każdemu opada, a mały może po prostu taki sobie urosnąć. Jakby ten mały rozmiar był dla każdej z was tutaj taki super, to byście nie kupowały staników czarodziei, z wierzchu C, a wewnątrz SS (same suty). A tak w ogóle, to piersi służą do karmienia, a nie licytowania się które są ładniejsze.

Gość gość
Jeszcze jedno, mikroskopijny biust potrafi mieć też wielkie brodawy i odstające na dobre półtora cm sutki.

Gość gość
Ale z reguły tak jest ze małe cycki mają wielkie brodawki i suty jak lezqlam po porodzie to wszystkie baby z małymi cyckami miały duże sutki i normalnie karmily a mi w dużych piersiach sutki były tak płaskie ze nie byłam w stanie dziecka przyłożyć do piersi

Gość gość
Oj dziewczyny ale macie problemy.Znam kobitkę ,która ma biust jak moja głowa a faceta cienkiego jak szpadel.On to uwielbia.Problemem nie jest mały czy duży biust.Moja żoneczka miała raczej mały.Teraz dzięki dobrze dobranemu biustonoszowi jest super.Kiedyś miałem przygodę z panienką z tzw.donicami i też było super.Jeżeli chodzi o te tzw .deski to przez te plaskate modelki na wybiegach przyjęło się że tak wygląda piękno.Pamiętam jak wiele lat temu zazdrościłem jednemu kumplowi szczupłej laski. Do czasu gdy zobaczyłem ją na plaży.Normalnie Oświęcim. Założę się,że faceci uwielbiający te plaskate całkiem wydepilowane mają ciągoty nie do facetów a raczej do nieletnich panienek.Taka lekka pedofilia się kłania:)Zastanówcie się ilu facetów chce za żonę durną laskę z nienaganną figurą.Żona nie musi być modelką , natomiast kochanka jak najbardziej:)

Gość gość
gość wczoraj Rozmiar miseczki to rozmiar między obwodem STANIKA (a ten jest przeważnie mniejszy od obwodu pod biustem, zmierzonego ściśle). Ta sama osoba zależnie od modelu biustonosza będzie nosić 2-4 różne rozmiary staników, i to jest całkowicie normalne. Poza tym żadne "D" nie jest wartością bezwzględną. Właśnie dlatego, że różne są wartości startowe, zupełnie inaczej będzie wyglądało na właścicielce 80F i 60F. To pierwsze będzie średnio-większym biustem. To drugie małym, takim ledwo do ręki. Plus jeszcze dużo zależy od kształtu piersi. Te kuliste będą wymagały większych rozmiarów niż tabela wskazuje, i nago też optycznie będą wyglądać na większe. Przy tych samych wymiarach co np. biust stożkowaty...