Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy automatyka i robotyka to dobry kierunek studiów

Polecane posty

Gość gość

Bo sam nie wiem

Gość gość
dla ciebie nie

Gość gość
Chcecie zarabiać miesięcznie 200-300 zł za nic? Ta posłuchajcie mnie na chwile. Praca polega na przysłowiowym o******laniu się i klikanie w linki, które wam administratorzy narzucą dostajecie za to od 1 do 2 gr. Praca jest na tyle ciekawa ,gdyż ma wiele zadań do wykonania czyli możecie pisać recenzję czy ocenić dowolny produkt koszt napisania mieści się w granicy 3 do 5 złotego.Niedużo? ale napiszcie takich prac 10.Wychodzi więc od 30 do 50 zł tygodniowo za samo pisanie durnych opinii.Są liczne akcje na których możemy sprzedawać swoje reklamy czy oferty, ale to później. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na mój email: kowalskimati@onet.pl Nie gryzę jezyk.gif

Gość pofszechny
czy język drabinkowy znasz ?

Gość gość
zaj\e\b\isty

Gość gość
Nie znam.

Gość gość
I jeszcze mam pytanie, co można po tym robić?

Gość pofszechny
fatalnie, że na kierunkach technicznych automatyka i robotyka wcale nie ma kobiet , natomiast przed automatyką i robotyką nie uciekniemy , programowanie sterowników, falowniki , układy PLC , język drabinkowy to podstawa , wczoraj widziałem ofertę pracy dla Polaka , firma austriacka poszukuje w Polsce automatyka i robotyka z biegłą znajomością języka polskiego , oferują zarobki normalne , czyli 2200 Euro miesięcznie netto !