Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisia03

Odchudzanie na wakacje

Polecane posty

Gość Lisia03

Witajcie mamy już maj i nie zostało nam dużo czasu do wakacji. Może czas by zacząć dietę by zgubić parę kg przed urlopem. Zapraszam chętnych na wspólne odchudzanie. Zaczynam od jutra.

Ha - ja zaczęłam już z miesiąc temu, ale u mnie jest ambitnie bo muszę zgubić nadmiary po dwóch ciążach. Stosuję dietę NŻT ;) oraz odmawiam sobie słodyczy chociaż je uwielbiam. Do tego ćwiczę dość regularnie (mąż mnie namówił na program P90X Tony'ego Hortona) - i widzę już efekty :) Tobie też tego życzę, powodzenia!

Gość Lisia03
Ja też mam do zgubienia troszkę po ciąży. w zeszłym roku zgubiłam 15 kg ale jeszcze troszkę zostało wiec pora wziąć się za siebie. Chodzę z kijkami i ćwiczę troszkę w domu. jednak ostatnio mam tyle obowiązków że nie zawsze mam na to czas :/

Gość meffka04
ja już zaczęłam, ćwiczę w domu z Chodakowska i jeżdżę na rowerze, mam nadzieje że dzięki temu dam radę do lata!! kupiłam sobie też tabletki z zielona kawa iqgreen i odchudzania ciąg dalszy bo do lata coraz bliżej!!!

Gość Lisia03
I jakie są wasze postepy dziewczyny?? Mi do tej pory ciężko szlo. Ale teraz sie mobilizuje i musi byc dobrze

Gość kasia1998
Hejka. Można się przyłączyć? Mam 18 lat. Chcę przez wakacje ( od jutra-108 dni ) schudnąć. Nie mam wyznaczonego celu. Po prostu chcę dobrze się czuć ze sobą. Mam zamiar mieć dietę 1000kcal, pić ocet jabłkowy, brać morwę białą i może l-karnitynę, nosić ( nwm jak często) pas neoprenowy i chodzić na bieżni 45 min dziennie. Co wy na to ?

Gość gość
Ja na przykład stosowałam preparaty ForeverSlim. Muszę powiedzieć, że z efektów, jakie uzyskałam jestem zadowolona. Znacznie zmniejszyła mi się waga, teraz ważę 70kg (przy wzroscie 171cm.) a wazylam ponad 80.. Teraz czuję się świetnie, no i wreszcie mogą kupić fajne sukienki.

Gość gość
zbliżają się wakacje i mam mało czasu ale od początku kwietnia rozpoczęłam też kurację ze slimcea. Widzę już efekty. Drugi miesiąc mam a schudłam już 9kg. Dzięki temu zaczęłam wierzyć że zdążę do wakacji. :)

Gość Lisia03
kasia1998 - moja droga dieta 1000 kcal to troszkę mało w twoim wieku. Jeszcze dojrzewasz więc potrzebujesz troszkę więcej energii. proponuję dietę 1500 kcal. Nie można odchudzać się na wariata. Ja na diecie 1500 schudłam 15 kg w 6 msc i bylam zadowolona jednak po ciąży jeszcze troszkę mi zostało. A co do suplementów diety troszkę w nie nie wierzę bo działają tylko na nasza podświadomość a co do l-karnityny owszem sprawdza się lub termogeniki.

Gość gość
Ja też stosowałam foreverslim i jestem jak najbardziej zadowolona z efektu jaki uzyskałam. Wcześniej długo starałam się pozbyc nadwagi.Obecnie wystarczyły 3 miesiące

Gość Lisia03
skoro tak zachwalacie ten foreverslim to może jednak spróbuje. Jaki jest mniej więcej koszt ?

Gość gość
nie zachwalają, tylko sprzedają;) nie bądź naiwna, chudniemy na ujemnym bilansie kalorycznym a nie na cudownych wynalazkach. Gdyby to bylo takie proste, to nie byłoby tego forum, wszystkie byłybyśmy szczuple

Gość Lisia03
Też prawda. Ja nigdy nie stosowałam żadnych suplementów diety i 15 kg schudłam. Da się? da :) Wystarcza chęci

Gość gość
Ja z nadwagą którą miałam nie czułam dobrze sama ze sobą.Strasznie przeszkadzały mi te niechciane kilogramy.Poradziłam sobie z tym dopiero jak zdecydowałam się na branie Foreverslimu .Stopniowo z tygodnia na tydzień kilogramów ubywało a ja wracałam do wagi z przed ładnych paru lat

Gość mitrecza
to prawda, ujemny bilans kaloryczny to podstawa ale ja brałam jeszcze tabletki iqgreen z zielona kawa i miałam lepsze efekty bo jednak jakieś tam wspomaganie było :)

Gość gość
Lepiej wydać te pieniądze np na dobrą rybę, albo karnet na basen czy do siłowni

Gość Turtuka
Proces chudnięcia zachodzi tylko wtedy kiedy będziemy mieli deficyt energetyczny. Im więcej użyjemy elementów, które pomagają schudnąć tym efekt będzie pewniejszy: 1. ruch-ćwiczenia (najlepiej aerobowe min 40 min), 2. 5 posiłków dziennie (o określonych porach - jeśli można) 3. I przy dwóch największych w ciągu dnia, Formoline L112 (ten najlepszy na rynku i bardzo bezpieczny - można poszukać na allegro). 4. Zamiast owoców -> warzywa - to mniej cukru. 5. Pić dużo wody, głownie chłodnej.

Gość gośćDobrawa
Zdecydowane tak dla Foreverslimu.Dla mnie jedyne tabletki które rzeczywiście odchudzają.W sumie dzięki tym tabletka nawet nie trzeba się aż tak starać.Waga spada bardzo szybko.Spodziewałam się że dzięki nim schudnę ale o takich efektach jajo nawet nie marzyłam.

Gość Lisia03
Nie wierzę w żadne leki odchudzające bo takich nie ma. wszystko jest w psychice. Więc przyznaje racje komuś kto stwierdził że lepiej wydać te pieniądze na karnet jakiś. Ja bez wspomagaczy dużo już schudłam i nadal chudnę. Wystarczy silna wola i motywacja. Wystarczy chcieć

Gość gość
Lusia, to normalne, jak powstaje tutaj nowy wątek, to zlatuja się sprzedawcy tych wszsytkich cudownych goowien;)

Gość gośćDamiana
Dzisiaj oglądałam zdjęcia z przed odchudzania i teraźniejsze.Różnica jest ogromna wyglądam jak nie ta sama osoba.I pomyśleć że to wszystko zasługa Foreverslimu.Gdyby nie te tabletki to pewnie do dzisiaj nie akceptowałabym sama siebie.Teraz jest zupełne inaczej w lustro patrzę bez obrzydzenia.

Gość gość
Ja gdyby nie tabletki Foreverslim pewnie nadal męczyłabym się na diecie i może bym chudła ale na pewno nie tyle i nie tak szybko.A dzięki temu że brałam te tabletki cały proces odchudzania był o dużo łatwiejszy.

Gość Z pasją
Po co się katować. Lepiej wybrać się na wakacje, które będą aktywną formą wypoczynku. Polecam na przykład zwiedzanie miast, wystarczy wejść na tę stronę www, aby poznać szereg szczegółów z tym związanych- http://biezace-wiadomosci.pl/wybierz-miejsce-na-urlop/ .

Gość gość
Każdy wybiera dla siebie to co uważa za stosowne.U mnie bardzo dobre efekty przyniosło stosowanie Foreverslimu.Teraz nie wyobrażam sobie odchudzania bez wsparcia tych tabletek.Spokojnie mogę powiedzieć że połowę tego co już straciłam na wadze to zasługa Foreverslimu.

Gość gość
a nie lepiej wprowadzić dietę niż faszerować się tabletkami?! U mnie sprawdziła się dieta z firmy Salmix szybko pozbyłam się zbędnych kilogramów:)

Gość gość
Zdecydowanie, faszerowanie się tabletkami nie ma najmniejszego sensu. Osobiscie stawiam na sport i zdrowa diete. Jako małe wspomaganie stosuje wyłącznie spalacze z Elite Sport Food. Są naprawde skuteczne, oczywiście w polaczeniu z aktywnością fizyczna :)

Kilka porad dzięki którym można skutecznie schudnąć. 1. Odpowiednie ćwiczenia Najbardziej efektywnym treningiem, dla osób chcących spalić tkankę tłuszczową jest trening interwałowy o wysokiej intensywności (HIIT). Trening tego typu daje trzy razy lepsze efekty niż zwykłe ćwiczenia cardio. 2. Odpowiednia dawka snu Niedobór snu jest powiązany z wyższym poziomem greliny nazywanej potocznie “hormonem głodu”. Wpływa on na zyskiwanie dodaktowych kilogramów. Odpowiednia dawka snu to 7 - 9 godzin. 3. Ograniczenie słodyczy i słodkich napojów Słodkie napoje, oraz słodycze zawierają dużą ilość węglowodanów prostych, które są główną przyczyną odkładania się tkanki tłuszczowej. 4. Odpowiednie śniadanie Dzieki spożyciu odpowiedniego śniadania bogatego w białko zwiększymy nasz metabolizm. Kilka pomysłów na zdrowe śniadanie http://ekoist.pl/5-przepisow-zdrowe-wysokobialkowe-sniadanie/ Dodatkowo możesz przyspieszyć swój metabolizm i oczyścić się z toksyn dzięki tym 5 napojom spalającym tłuszcz http://ekoist.pl/5-napojow-spalajacych-tluszcz/ Pozdrawiam

Gość weronika754
W ostatni weekend zaczęłam przeglądać zdjęcia sprzed kilku miesięcy i nie wiedziałam czy mam płakać czy się śmiać,wyglądałam okropnie nie wiem jak mogłam wcześniej tak funkcjonować;/ ale jakoś nie przeszkadzał mi mój wygląd a może przeszkadzał tylko nigdy nie chciałam się do tego przyznać. Powiem wam że stosowałam dietę ale również suplement african mango http://szczupla-kobieta.pl i nie prawda że suplementy nie pomagają czy też szkodzą ja wcześniej odchudzałam się bez tabletek i takiego efektu nie osiągnęłam jak teraz mimo iż wcześniej regularne posiłki siłownia,basen. 3 miesiące regularnych posiłków plus tabletki a ja 22kg miałam za sobą;)

Gość gość
Ja brałam Foreverslim, tak jak już chyba tysiące kobiet, i jestem bardzo zadowolona z tego suplementu. Bardzo dobrze się czułam i podczas kuracji i po skończeniu je schudłam w 3 miesiące 13 kilogramów. No i przede wszystkim jego składjest i w stu procentach naturalny

Gość Kataszynka
Faktycznie, da się zrobić wszystko, jeśli ma się tylko odpowiednie chęci. Niestety większość osób przerywa dietę, bo tak naprawdę nie zależy im na odchudzanie. Poczytajcie http://szczuplakobieta.pl/jagody-acai-berry-extreme-cena-gdzie-kupic-tabletki/ aby się przekonać, że dieta może być prosta i skuteczna. To wcale nic cieżkiego, wystarczy wiedzieć, jak ten temat ugryźć ;)