Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia199

skąpy chłopak

Polecane posty

Gość mysia199

mam problem ze swoim facetem. Jestesmy ze soba od 4 lat ja mam 26 lat a on j29. Byloby cudownie gdyby nie to ze on jest zamozny a ja hmm ledwo wiaze koniec z koncem. Pracuje, utrzymuje mieszkanie i nie moge pozwolic sobie np na nowe ubrania a on zawsze ma na sobie markowe ubrania, super gadzety itd. Czesto gdy jestem z nim na zakupach on pokazuje mi jakies rzeczy i pyta sie czemu sobie tego nie kupie a ostatnio smial sie ze mnie ze juz chyba z rok mam ta sama torebke:( jak mu pow ze po prostu nie mam kasy?

Gość gość
A to on nie wie że mało zarabiasz? To po pierwsze, a po drugie to go rzuć, po co ci facet który o ciebie w ogóle nie dba? Olej go

Gość gość
prowo jak chuj, 4 lata razem i nie wie ile zarabiasz?

Gość gość
temat to "skąpy chłopak", czyli co? chciałabyś, żeby coś ci kupował, tak? hahahahahaha przynajmniej jest mądry. myślałaś, że jak biedaczka trafi na bogatego to stanie on się jej sponsorem? chyba DESPERAT się na to godzi, a ty jesteś tylko debilką.

Gość gość
Nie chodzi juz o to kto ile zarabia, jak to on sie z Ciebie nasmiewa ? Skoro tak sie zachowuje to nie marnuj czasu na niego juz dluzej, znajdziesz takiego ktory Cie bedzie szanowal od samego pocztku Facet ktory prawdziwie kocha swoja kobiete potrafi sie przy niej zachowac, traktuje ja jak dame - taka prawda 4 lata razem, czy mowil Ci o swoich planach co do Ciebie? Oswiadczyl Ci sie, planuje z Toba przyszlosc ? Czy jeszcze tak kolejne lata bedziecie razem i on tylko bedzie sie z Ciebie nasmiewal ?? Przemysl to