Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
A dotyczyło to oczywiście Activia i innych nachalnych reklam :-) H-g

Modelko rozbroiłaś mnie tym :D Ja bym chyba po 5 minutach wzywała karetkę ;) W liceum na w-fie aerobik trwający 40 minut nie był dla mnie wyczynem. Za to "tempówki" wykańczały organizm na kilka godzin, a bez rozciągania człowiek zwijał się z bólu przez zakwasy. Jaka była radość z ludzkiego nieszczęścia, gdy na wakacje nasz w-fista skasował samochód żonie na Słowacji i miał roczny urlop na poratowanie zdrowia. Na zastępstwo miałam zajęcia przez ostatni rok z super człowiekiem, który nas szanował jako swoje uczennice i nie pastwił się nad nami jak jego poprzednik.

Dobranocka x 10 maja Przyjmuj wszystko, co ci zsyłam, ufając, że wykrzeszę z tego dobro. Postrzegaj problemy jako okazję do tego, aby jeszcze ufniej wspierać się na Moim ramieniu. Gdy dopada cię niepokój, potraktuj to jako przypomnienie, że bardzo Mnie potrzebujesz. Dzięki temu twoje potrzeby staną się furtką do głębokiego zaufania i wiekszej bliskości między nami. Ludzie cenią sobie samodzielność, ale to gotowość polegania na Mnie daje obfite życie w Moim królestwie. Podziękuj Mi za trudności, które napotykasz w swoim życiu...

Gość To ja od kota
Modelko nie dosc ze mnie oczyszczasz duchowo to teraz i fizycznie ;) hehe bedzue ze mnie czlek jak sie patrzy ;)

Gość To ja od kota
As ja tez uwielbialam wf z zastępstwie z takim panem ktory mowil dzuewczyny idziemy biegac ;) a jego bieg to byl chód i kazdy wiedzial ze to bedzie super lekcja ;) totalny luz ;) i zawsze jak szedl spadały mu słynne dresy z pupy i ciagle je trzymał ;) Nasza dawała nam taki wycisk ze tylko czekalysmy az zachoruje ;)

Zaczynam zasypiać, więc się z Wami żegnam ;) Dobrej nocy i kolorowych snów Wam życzę :)

Gość gość
No widzisz Kicia .. zaoszczędzisz na mydle, szamponie i wodzie ;-) x Jasne że żart! :-D H-g

Gość gość
Dobranoc As :-) DOBRANOC Żebromarchewki :-) H-g

Gość gość
Serdecznie dziekuje za mily wieczor z ludzikami . Bylismy wszyscy i bylo super. Modelko dobranocka super . Moze troche pocwicze na macie. Bomby sie koncza, teraz jem nektaryny i brzoskwinie, zaraz beda sliwki : następne tysiace kalorii ... konca tego nie ma . Dzis moja pani od owocow gdy poszlam na rynek przed praca powiedziala : bomby sie koncza a ja ze koniec uzależnienia, byla cala kopa jeszcze tego , wygladaly jak kule do bilarda ale powiedzialam nieeee koniec kropka :) czas isc na mate ;) Dobranoc ludziki

Gość To ja od kota
gość dziś No widzisz Kicia .. zaoszczędzisz na mydle, szamponie i wodzie x Jasne że żart! H-g Hahahahahahahahaha fajny tekst na koniec ;)

Gość gość
Ciekawe czy Chojnice nadal kropkuja ;) Kot

Gość To ja od kota
Witam serdecznie marchewkowe pole ;)

Gość gość
Witaj Modelko :) Dzisiaj bylo tak zimno ze az dziwne ze w lipcu taka pogoda . A slyszeliscie o zamachu we Francji :( kot

Gość gość
Czubek tirem wjechał w ludzi na promenadzie , jechal po ludziach a potem strzelał. Na necie sa zdjecia , koszmar . Znow francja kot

To nie czubek ale akcja zaplanowana. To są akcje kontrolowane żeby w ludziach wzbudzić strach przed pseudoterroryzmem odmienianym w mediach na wszystkie sposoby. I żeby w konsekwencji w imię walki z tymże ograniczać ludziom swobody i prawa. Wszystko to zmierza do III wojny światowej - również kontrolowanej. Niedawno wybuchy w Brukseli a teraz znowu ponownie Francja. To nie jest przypadek. Wszystko to co teraz się dzieje w polityce międzynarodowej i również jeśli chodzi o zmianę pogody, klęski żywiołowe - wszystko to zostało przepowiedziane we współczesnych proroctwach, które teraz na naszych oczach się spełniają. I już świat nie będzie taki sam jak przedtem. Trudno będzie to ludziom zignorować.

Gość gość
I po co to wszystko? Dlaczego ludzue nie chca spokojnie zyc? Co im da ta walka wieczna? Przeciez zycie jest takie krotkie. Zamiast dbac o spokoj ludzi i rodzin to faceci wiecznie chca walczyc i niszczyć to co piekne. Nienawidze takich ludzi, nienawidze agresywnych facetow, sama bym ich wytlukla by ochronić swiat. Ludzie niewinni bawili sie cieszyli a ty jakas menda przejechała po nich. Coraz wiecej tego gowna , ci uchodźcy zasrani . Uchodźcy to tez plan zniszczenia ludzi :( kot

Gość gość
Nie, nie zalało. H-g uczy się na błędach i wie jak się poruszać po swoim mieście, kiedy w przyrodzie coś niezwykłego się dzieje. x Kicia Niepotrzebnie się rozpędziłaś. Sporo kobiet już wysadziło w powietrze siebie i innych. (Np. Biesłan - szkoła podstawowa)Facetowi czasem jeszcze drgnie palec na spuście jak widzi kobietę, kobietę w ciąży lub dziecko. Kobiety w tej materii są bardziej bezwzględne, czego dopiero byliśmy świadkami w Iraku gdzie kobiecy patrol zastrzelił karmiącą dziecko, w ukryciu i pod burką, matkę za nieobyczajne zachowanie. Więc Kicia pohamuj emocje. Indoktrynacja nie stosuje podziałów ze względu na płeć. x Pozdrawiam i znikam, bo znów roboczy weekend mi się przytrafił H-g

Dobranocka x 19 maja Chcę, abyś wiedział, że w Mojej Obecności jesteś zupełnie bezpieczny. To fakt, który pozostaje niezależny od tego, co czujesz. Jesteś na drodze do raju i nic nie może cię zatrzymać. W niebie spotkasz się ze Mną twarzą w twarz i doświadczysz Radości wykraczajacej poza wszelki ziemski wymiar. Na ziemi też jestem przy tobie nieustannie, choć musisz na Mnie patrzeć oczami wiary. Będę ci towarzyszył po kres czasu i jeszcze dłużej - przez całą wieczność. To, że możesz być absolutnie pewien Mojej Obecności, nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w twoich uczuciach. Kiedy zapominasz, że jestem z tobą, możesz czuć się samotny lub wystraszony. Przypomnij sobie o Mojej Obecności, a miejsce tych negatywnych uczuć zajmie Mój Pokój.

Gość gość
Hehe Kicia nie przyhamuje ;) bo taka kobieta trafi sie rzadko o ktorej piszesz a przewaznie tluka sie faceci i przez nich jesr masakra ludzka. Kicia swoje wie i swoje mysli . Owszem baby tez sa wstretne ( zdarzają sie) ale kto wjeżdża w ludzi tirem ? Facet ! Kto poprzednio zaatakowal francje? Faceci ! W nich jest agresja. Wszystko przewaznie faceci. Kot

Dobranocka x Nie marnuj swoich sił na strach. Spożytkuj je na to, aby Mi ufać i śpiewać Moją Pieśń. Walka o panowanie nad twoim umysłem jest zacięta, a lata trosk uczyniły cię podatnym na ataki wroga. Musisz więc czujnie strzec swoich myśli. Nie gardź swoją słabością; wykorzystuję ją, aby przyciągnąć cię do siebie. To, że nieustannie Mnie potrzebujesz, rodzi między nami wielką bliskość, która jest warta wszystkich twoich wysiłków. Nie jesteś sam w walce o swój umysł. Mój Duch, który w tobie mieszka, jest zawsze gotów ci pomóc w twoich zmaganiach. Poproś Go, aby panował nad twoim umysłem; On obdarzy cię Życiem i Pokojem.

Gość To ja od kota
Piekna dobranocka Modelko :)

Gość gość
Modelko znasz francuski ? Ja ani slowa ;) kot

To ja od kota dziś x te teksty pochodzą z książki Sarah Young "J/ezus mówi do ciebie" x - na innym temacie dot. wiary koleżanka wkleiła je i się po prostu zachwyciłam nimi :) - te fragmenty dotykają mnie i poruszają... i odkrywam w nich głębię Miłości Pana J/ezusa do każdego z nas - i za każdym razem kiedy je czytam na nowo uczę się relacji z Panem J/ezusem aby we wszystkim Mu ufać i o wszystkim Mu mówić jak najlepszemu przyjacielowi o moich radościach i troskach - aż chce się tą książkę kupić i codziennie do niej wracać :) x tutaj: http://profeto.pl/artykuly,3976.html znalazłam o niej recenzję :)

Gość gość
Modelko zapytalam o francuski bo te trzy linki ktore podalas z youtube to wszystko po francusku a ani ani slowa nie rozumiem ;) tam sa same napisy po francusku. Tak mialo byc? Kot

gość dziś x W temacie zrozumienia tekstu piosenek... Kopiuję z youtuba tytuł piosenki i wrzucam w googl z dopiskiem: tekst :) I wówczas wyskakuje mi tłumaczenie: x dla pierwszej: http://www.tekstowo.pl/piosenka,emmanuel_moire,sois_tranquille.html x drugiej: http://www.tekstowo.pl/piosenka,emmanuel_moire,le_sourire.html x i trzeciej :) http://www.tekstowo.pl/piosenka,le_roi_soleil,la_vie_passe.html x z reguły ów tłumaczenie jest na stronce tekstowo.pl gdzie (nad reklamą) klika się w podkreślony tekst: Pokaż tłumaczenie i mamy cały tekst po naszemu :)