Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość ojj stara modelka bez związku
Witajcie :) Kcia & Hehgość - ze względu, że moje nowrocenie, które dokonało się m.in. pod wpływem treści objawien ze str. ostrzenia.net którym bardzo dużo osobiście zawdzięczam i którym jestem wierna to tak jakby średnio mnie interesują zebrania przed biskupem Rzymu, który wierzących wita "dzień dobry" i nie klęka przed Najś/więtszym S/akramentem :o - tzn. nie jestem ich zwolenniczką, ale w świetle tych wydarzeń widzę wiele dobrego dla młodzieży i wiernych, którzy tam byli - jeśli im ma takie spotkanie pogłębia więź z Bogiem to jestem za :) - ogłądałam występy w TV i od strony kulturalno - organizacyjno - artystycznej uważam, że było pięknie :) - od strony Franciszkowej mam zastrzeżenia ale nie może być inaczej ponieważ te pr/oroctwa muszą się spełnić i jak do tej pory wypełniają się na naszych oczach i jestem spokojna póki są S/akramenty Św. w KK czyli póki jest Obecność Pana J/ezusa bo On nam daje to czego potrzebujemy pod względem duchowym i również fizycznym :) - bardziej interesują mnie planowane na 19 listopada uroczystości I/ntronizacji Pana J/ezusa C/hrystusa na Króla Polski z udziałem władz polskich i przygotowaniem się właściwie do tego pod względem ustaw - tzn. żeby ustawy nasze były zgodne z X przykazaniami - mam nadzieję, że zdążą przed zawieruchą wojenną jaka się do naszych czasów zbliża - bo w przeciwnym wypadku podzielimy losy narodów, które odmówiając współpracy z Bogiem nie przetrwają wojennych czasów

Gość gość
A mi bardzo sie podobalo ;) zakończenie, bo tylko zakończenie ogladalam jak czekali by wyszedl do okna ;) ale moge powiedziec, ze cos widzialam ;) Polacy bardzo pieknie potrafia widac i żegnac Papieża. Na koniec powiedzial dowidzenia po polsku. Trzech ostatnich papieży bardzo uwielbiam, za sposob bycia i gdy okazywali radosc podczas witania ludzi. Ksiezy jakos nie trawilam ale papieże spoko goscie ;) podejscie do ludzi jest wazne. Oczywiscie gdy juz sie pojawil na koniec w oknie kotu lzy lecialy nawet po szyi , nie chcialam pokazac, ze wycieram buzie z lez to ciekly po całej mnie. Cala ja ;) kiedys probowalam dowiedziec sie, co robic, by nie lecialy lzy ale chyba nie da rady z tym walczyc. Kot

Gość gość
33 i 35 Modelko przestudiowalam :) Kot

Gość gość
Skopiowalam to z innych przeslań Modelko. O co w tym chodzi ? :) Ten ból, cierpienie i udręczenie są zawsze bardziej dotkliwe, kiedy świat obchodzi Boże Narodzenie. Wiem w Moim Sercu, że choć jest to najważniejsze chrześcijańskie święto, to Moje Nauczanie nie jest głoszone tak, jak powinno.

Gość gość
Czy o to chodzi, ze katolicy zle obchodza to swieto ? Kot Tamto skopiowalam z innego przesłania - o bolu i cierpieniu :) kot

Gość Kiciomuszka
Modlitwa przeraza zlego ducha :) To juz czwarte przesłanie, ktore dzisiaj sobie czytam. Teraz wybrałam z konca ;) Moc szatana jest w obecnym czasie tak wielka, że z łatwością manipuluje on tymi, którym brak wiary czy zaufania do Boga. Przy każdej okazji prowokuje ich on i kusi. Człowiek w oczach szatana jest lustrzanym odbiciem Boga, który stworzył człowieka na swój Obraz. Szatan nienawidzi każdego człowieka z intensywnością, która zaparłaby wam dech w piersiach. Tylko człowiek, który ma się na baczności przed jego taktykami, widzi Prawdę, kiedy zło przybiera różne formy. Tylko człowiek, który jest otwarty na Słowo Boga – który Go zna i kocha – może odeprzeć wpływ zwodziciela przez moc modlitwy. Modlitwa przeraża złego ducha i osłabia uścisk w jakim trzyma on ludzkość. Modlitwa jest potężniejsza niż miecz, którego używamy w walce, bo nie tylko rani on wroga, ale go niszczy.

Gość Kiciomuszka
Modelko bardzo mi sie to podobalo. Od poczatku tematu wychodzenie z ciala radzilam modlitwę Aniele strozu moj :) moja ulubiona. Innych nie odmawiam, tylko czasem aniola :) Wiecie, zawsze gdy bylam mala dziewczynka i cos mi zginęło, to prosilam św Antoniego o pomoc i zawsze znalazlam to co mi zniknęło :) to bylo mile uczucie gdy znajdywalam. A teraz kilka dni temu , gdy w necie zobaczylam bardzo smutna rodzine Ewy Tylman , oczy jej taty i smutna mame ( od poczatku sledzilam to zaginięcie ) nagle przyszlo mi do glowy, by poprosic świętego Antoniego. Po dwoch dniach Ewa wyplynela. Nie wiem, czy moja prośba przyczyniła sie do tego, ale chce wierzyc, ze tak. Napewno jej rodzice modlili sie wszystkie dnie i noce a mnie naszla taka mysl, by od siebie poprosic bo zawsze ufalam jemu. Po dwoch dniach przychodze do pracy a kolezanka na przywitanie : Ewa sie znalazła. Mialam nadzieje, ze odnajdzie sie żywa wiec bylam zdolowana caly dzien ale szczescie w nieszczęściu , ze wogole sie znalazła i rodzice beda mogli inaczej teraz to przezyc. Niewiadoma jest gorsza od wszystkiego.

Gość Hehgość
Witajcie :-D Poczekam na te komety co mają zderzyć się na niebie. Z naukowego punktu widzenia to raczej niemożliwe, tzn. możliwe acz nieprawdopodobne. Jak już się zderzą, nastawię gar kawy i przeczytam uważnie wszystkie orędzia Obiecuję! x Modelka Na "wychodzeniu z ciała" napisałem Ci kiedyś, że zbyt dużo wiesz i doświadczyłaś, żeby zatrzymać się w miejscu, kiedyś przebijesz ten mur i pójdziesz dalej ;-) Pójście w kierunku Orędzi wskazuje na to, że tak już się stało :-) Sądziłem wtedy, że jesteś wzorem dla standardów k.k. a nie zagłębiałem się za bardzo w tematykę, bazując na tym co już wiem, bo do spraw wiary zdążyłem nabrać pewnego dystansu i nie śledzę uważnie rozwoju wypadków. Jednak Twoja wypowiedź z mocno mnie zaskoczyła! :-D Przebiłaś nie ten mur, którego się spodziewałem ale wyszukałaś sobie inny :-) x Nasze tematy zaczęły się od trzęsienia ziemi a napięcie nieprzerwanie jednak rośnie - jakby ocenił to Hitchcock :-D ;-) x Kiciomuszka Zaczynam się Ciebie już bać :-D Doświadczenie życiowe mi podpowiada, że kobiety które wzruszają się do łez na bajkach dla dzieci, filmach romantycznych ... są w realnym życiu bardziej bezwzględne od tych na pozór chłodnych :-) ;-) x MiłegoWieczora!

Gość Kociamuszka
Hg Modelka juz przebila ten mur , tez o tym myslslam, ze jest juz w niebie, tzn ze bedzie mur beton w niebie ;) jak to sie kiedys mówiło ;) ( mur beton hehe) Hg chyba chciales wypomniec mi ten kamien ;) ktorym bym rzuciła gdybys rzucil w goląba :) wiem, ze nie rzucilbys w goląba , nie ty :) ale gdyby ktos to zrobil to nie byloby milo, potrafie byc straszna jesli komus działaby sie krzywda :) jestem typowy baran z zodiaku, mily uprzejmy serdeczny ale niech tylko ktos cos przegnie to nie recze za siebie, jesli ktos przegnie pałke tez wobec mnie pojade rowno w te pędy ;) ostro pojechalam z kamieniem ? ;) to tylko tak wygladalo, chcialam to tak przekazac, ze jak działaby sie krzywda dziecku zwierzęciu czy komukolwiek jestem ostra jak brzytwa. A ze akurat podales przykla goląba i kamienia to jakos mi sie niemilo zrobilo to wykorzystalam by napisac jak bym zareagowała :) ale piszac to bylam przekonana, ze nigdy bys tego nie zrobil :) lzy to wrażliwość i nie swiadczy to zaraz, ze czlowiek taki jest zawsze milutki i delikatny. Nawet najgorszy kryminalista moze sie poplakac ;) Ja nie mowie, ze jestem jakas cudowna bo placze. Wzruszam sie, po moim tacie to mam a on tez potrafi zajsc za skore, ale wspanialy jest :) jak to tata :)

Gość Kociamuszka
Dziewczynka z mojej rodziny , tez baran , powiedziala ciociu cos ci pokaze ;) wyciskala lzy na zawolanie ;) ja o byle co sie wzruszam a ona jeszcze potrafi plakac ot tak bez niczego. No tak to ja nie umiem. A jezyczek to ma nie gorszy od cioci ;) a pazurki mamy obie i w oczach i w minkach ( o języku nie wspomnę) jest fajowa a jak cos powie to mozna jajo zniesc, zreszta u mnie w rodzinie to kazdy super wyjatkowy :)

Gość gość
Kiciomuszka Ależ wcale nie poszło o ten kamień ;-) Kiedyś nie było mnie jakiś czas w domu i gołębie założyły mi gniazdo na balkonie. Jaszcze przed kotem. Odczekałem bardzo cierpliwie, aż wyprowadzą młode i piórko z głowy im nie spadło :-) Lubię synogarlice, zakładają gniazda na drzewach, są ładne i grzeczne. Niestety gołębie na ich tle wypadają już mocno natrętnie. Nie lubię natręctwa ;-) H-g

Gość gość
Tez milego wieczora ludziki i dobranoc ;) chyba milego ranka zaraz ;) Kot

Gość gość
Kiciomuszka To było tak między nami, zodiakalnymi baranami ;-) H-g

Gość gość
Ooooo Hg jeszcze jestes ;) ja zawsze dlugo nie spie, bo szkoda mi troche zycia na sen. Lubie wieczory. Musze wstac wczesnie ale co tam ;)

Gość gość
Też mi szkoda czasu na spanie ... jednak rozsądek, zobowiązania, etc. DOBRANOC H-g :-)

Gość Kociomuszka
Wiesz ja kocham wszystko co sie rusza ale tak pomyslalam ze jesli gołębie by mnie atakowaly za oknem to bym sie denerwowala i chyba bym myslala co by zrobic, zeby sie wyprowadzily. Niektorzy stawiają gwoździe a to jest okropne albo truja gołębie . Kiedys ktos zalozyl temat( jakas kobieta) ze truje to ja jej pojechalam rowno na temacie i nie tylko ja. :) tez jestes baran ? ;)

Gość gość
To teraz juz naprawde dobranoc ;) kot

Gość ojj stara modelka bez związku
Dobranoc :) PS.: jutro napiszę skąd taka pora ;)

Gość Kiciomuszka
Witajcie czlowieczki ;) Modelkooooo ;) a coz to no wlasnie za pora ? ;) my z Hg juz mocno spalismy a nasza kochana Modelka chyba byla na disco ? ;) żartuje :) Obudzilam sie z czyms na ustach ;) otwieram oczy a na moich ustach tylna biala noga kici, tego jeszcze nie bylo ;)

Kiciomuszka dziś x W sobotę ok. godz. 23 Mama przywiozła kilka koszyczków porzeczek czerwonych. W niedzielę położyła je na balkonie aby miały chłodniej ale zaskoczył nas deszcz i trochę na nie popadał zanim zostały wzięte z balkonu... A że w niedzielę był mały siostrzeniec to zostały przeniesione do pokoju w którym mały nie przebywał i niestety to był najcieplejszy pokój. W poniedziałek już niestety ów porzeczki wymagały przetworzenia na gwałt bo niewiele by z nich zostało i dlatego do późna wczoraj przebieraliśmy ów porzeczkowe koszyczki ;) Także owszem, tańczyłam między muszkami owocówkami do 02 z groszami ;)

Gość Kiciomuszka
Hahahaha fajnie napisalas :) ;) tańczyłas razem z muszkami w porzeczkowym rytmie :) To tak wlasnie jest z tymi przetworami, ze nawet po nocach trzeba siedziec czasami. :) Milego wieczoru Wam zycze porzeczkowe marchewki ;)

Gość gość
Kiciomuszka Ty tego nawet nie czytaj! x Modelka Dla owocówek mam pewien przysmak, bo jakoś trudno nam razem dzielić tą samą przestrzeń Do szklanki wlewam kilka łyżeczek octu jabłkowego (może być inny, ale ten lepiej działa) i tyle samo płynu do naczyń. Szklankę stawiam tam, gdzie jest największe zagęszczenie muszek. Nie mogą się oprzeć zapachowi tego octu a płyn do mycia zmniejsza napięcie powierzchniowe w związku z czym biedne muszki się topią. Problem bardzo szybko się rozwiązuje H-g

Gość gość
szybko nam się ta strona skończyła

Gość Hehgość
DobrejNocy! Jutro walka Północ-Południe na autostrady i podrzędne wertepy. A po wyzwoleniu Południa wracam w ten sam dzień do siebie :-) Może branka jaka mi się trafi? ;-) Lepiej kryj się Modelko! :-) ;-)

Gość Kiciomuszka
Hg ;) Hg ;) Hg ;) Hg ;) Ja to przeczytalam ;) wszystko przeczytam ;) jestem bardzo ciekawa i jakbys mnie nawet na kolanach prosił zebym nie czytała ;) to ja bym przeczytała i szybko ogarnelam wzrokiem twoj post o zabójstwie moich sióstr i teraz wezme calego Hehgoscia i wrzuce do miseczki z płynem do naczyń i i bede sie bawic w podtapianie ;) bedzie fajowo ;) Hg kierunek Szczecin, kot szykuje kąpiel w truciznie. Przeciez wystarczyłoby usunac owoce i one nagle znikają, ja je nawet ratuje jak im sie krzywda dzieje. Ostatnio ratowalam w lazience to takie cos dlugie co szybko ucieka i jest chude, lazienkowy nieszkodliwy potwor , wyciągalam go z prysznica , ryzykowalam spóźnienie do pracy bo dlugo nie moglam go wyciagnac ale sie udalo na papier wlazl ;) a na drugi dzien spłynal do dziurki w prysznicu bo za pozno zobaczylam :( A moje kolezanki desperatki jedza teraz cytryne ;)

Gość Kiciomuszka
Co to branka sie trafi ?

Gość gość
Kiciomuszka Branka to taka zdobycz wojenna na prawach przyszłej żony :-) Sporo Turków ma np. polskie korzenie ;-) Dobranoc, muszę się przyszykować na ten wyjazd H-g

Gość Kiciomuszka
Usmiech na wieczor ;) Skąd się wziął zwyczaj puszczania kobiet przodem np. w przejściu? W czasach prehistorycznych nasi przodkowie sprawdzali w ten sposób, czy w jaskini nie ma niedźwiedzi