Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja od kota
No i jestem spokojna, ze Hg nie obrazil sie :) najpierw myslalam, ze jest informatykiem, znawca komputerów :) pisal, ze duzo na komputerze i dlatego :) Pozniej, ze duzo jezdzi to skojarzylam z praca w trasie. Dziekuje Hg ze sie nie obraziles, bo juz zaczelam sie martwic. Wiem, ze Modelka napisala to w żartach ;) Ja jestem taki gluptak, ze wyjechalam z tym tirem, ale ja nie mam nic przeciw tirom bo znam ludzi ktorzy sa w porzadku. Nie kazdy jest pustym d****arzem.

Gość gość
Kicia Daj spokój :-) Kobieta nie jest w stanie mnie obrazić, bo to w gruncie rzeczy przyjazne stworzenie, :-) mężczyznę wyzwał bym na udeptane pole, ;-) a tira nigdzie bym nie wyzwał, bo nie cierpię tego zawalidrogi i najchętniej posłałbym go na tory :-D DOBRANOC H-g

Gość To ja od kota
Hahaha tir na torach ;) juz sobie wyobrazam go na torach ;) Tez nie cierpie tych aut bo ciezko to gowno wyprzedzić i rozpierdzielaja, tzn niszcza drogi. Dobranoc ludzikom :)

Gość To ja od kota
Witam marchewkowe ludziki :) Wiatr deszcz chmurki.... ;)

Gość gość
Wiatr deszcz chmurki.... ;-) Czas założyć moje Panie burki ... ... i udać się na emigrację do Afryki ;-)

Gość ojj stara modelka bez związku
Drogie Panie i Panowie burki sami noście na własnej głowie ;) My jesteśmy w Polsce chrześcijankami I zachwycamy się pięknymi mentylkami Gdzie na liturgię z tradycyją mądre Panie wkładają te które naprawdę Boga kochają :)

Kicia, za dziecka to wtedy raczej łaziłam po drzewach na wsi niż tam wiłam wianki ;)

Gość gość
:-) Dobranoc Modelko zanim stworzymy jaką epopeję ;-) :-D H-g

Gość To ja od kota
Witam kochane ludziki ;) Wczoraj wczesnie zasnelam a teraz spac nie moge ;) Modelko jak drzew sie balam. Wlazilam tylko na powalone albo bardzo krzywe. Robilam raczej kobiece rzeczy, czyli wszystko delikatnie- kwiatuszki wianki broszki z roślin, pierscionki ze słomy , szukanie chorych zwierzatek by sie nimi zaopiekować , ratowalam zuki -wywracajac je na brzuszek gdy lezaly na pleckach, wszystko po drodze musialo byc ratowane - przyrodnicze pogotowie ratunkowe. Kiedys zakopalam moj skarb dziecięcy , na drugi dzien nie wytrzymalam i musialam go wykopać albo chyba jeszcze tego samego dnia ;) Milego dnia ludzikom

Gość gość
Chyba raczej na Syberie , bliższe sercu klimaty ;) Śniadanie zjedzone, kawa w toku i zaraz podreptam do jednego z moich ulubionych miejsc ..

Gość To ja od kota
Wiecie ze nadal mi pozostało przewracanie zuczkow na brzuszki hehe i zawsze pomagam slimakom gdy sprawia im trudność przejście przez suchy chodnik i nie tylko suchy ;) zeby ludzie nie podeptali. Moja corka ma tak samo :) Moze balam sie wchodzic na drzewa ale na stogi siana nigdy sie nia balam ;) wlazilam na sam szczyt a kiedys z kolezanka chciałysmy sie przekonać czy naprawde mozna zgubić igle w stogu siana ;) hehe ... nie odnalazlysmy jej ;)

Gość gość
Witajcie A kto by nie znał kazań ks. Natanka?! ;-) W sumie fajny gość :-) Czasem tylko przegina ;-) x Zapętliłem się w robocie, więc DOBRANOC :-D H-g

Gość As28
Dobry wieczór Moi Kochani :) Te dwa tygodnie miałam trochę wykańczające i nie miałam za bardzo siły i czasu na pisanie, poza tym dzięki zmiennej pogodzie często były problemy ze światłowodem i nawet do kilku godzin braki Internetu. Gdy znajdę jutro czas, to odpiszę na Wasze posty. Starałam się czytać co jakiś czas Wasze posty, ale nie dawałam rady skupić się na tyle, żeby coś odpisać w sposób sensowny.

Musiałam przerwać stosowanie krwawnika, bo okres zaczął mi się przesuwać. Dopiero po dwóch dniach od odstawienia tego ziółka mój organizm wrócił do normy, ale objawy miałam o wiele łagodniejsze niż zwykle. W poniedziałek znowu zacznę pić napar dwa razy dziennie, ale na razie tylko przez tydzień i zrobię sobie znowu przerwę.

Jutro postaram się napisać więcej, bo już zaczynam zasypiać ze zmęczenia. Sen jest najlepszym lekarstwem na przygnębienie po dzisiejszym dniu. Miłego wieczoru Moi Drodzy i kolorowych, spokojnych snów :)

Gość gość
Dobry Wieczór :-) Modelka (00.07) Nie będę tu cytował Tischnera, bo cytat przecie każdy zna :-) ;-) x Witaj As :-) Całe Wieki! x Mam niestety roboczy weekend, tak że pozdrawiam i znikam H-g

Dobranocka x 23 kwietnia PATRZ NA MNIE. Zwracaj sie do Mnie nie tylko po wskazówki, ale też zgodę na podjęcie określonego działania. Jeśli gdzieś cię prowadzę, zawsze wcześniej zaopatruję cię we wszystko, czego będziesz potrzebował. Dlatego właśnie tak ważne jest, abyś w każdej sytuacji szukał Mojej woli. Na świecie jest wielu wypalonych chrześcijan, którzy myślą, że więcej znaczy lepiej, i uważają, że mówienie "nie" jest wbrew zasadom duchowym. Aby poznać Moją wolę, musisz spędzać ze Mną czas, ciesząc się Moją Obecnością. Nie jest to uciążliwy obowiązek, lecz wspanialy przywilej.

Gość gość
Modelka Puk ... puk Chyba jednak jestem GośćZ Przyszłości skoro u Ciebie jest jeszcze 23 kwietnia :-) x Kicia Zamilkłaś? x Dobranoc ;-) H-g

Gość gość
x

gość dziś Puk ... puk Chyba jednak jestem GośćZ Przyszłości skoro u Ciebie jest jeszcze 23 kwietnia x a kto mi tutaj po nocy puka? :P x Gość Z Przyszłości ? - może jesteś a może nie jesteś ... ;) ale jedno to, na pewno wiem: "Nie wasza to rzecz znać czasy i chwile, które Ojciec ustalił swoją władzą" amen :)

Gość To ja od kota
Oooooo witajcie ludziki U Modelki jest kwiecień a u mnie październik ;) As nasza wrocila widze na chwile :) Wczoraj robilam ciasto marchewkowe pierwszy raz w zyciu, przyznam ze szalu nie bylo ;) pomysl corki :) Pozdrawiam Was i zycze milej niedzieli. Modelko dzuekuje za wsparcie poranne i wieczorne. Hg nie ma czasu ostatnio :)

Gość To ja od kota
Gosc z Przyszlosci ;) hehe Uwielbiam Wasze dialogi ;) ;) ;)

To ja od kota dziś x Fajnie sie masz z tym ciastem marchewkowym, że w ogóle Ci się chce piec. Mnie ostatnio przestało sie jakoś chceć gotować dla jednej osoby... Jak ugotuję zupkę czy upiekę ciasto to potem jem to samo non-stop przez kilka dni z rzędu. A jak nie zjem to wyrzucę. No i tak źle, i tak nie dobrze. Ostatnio jadę na omletach i gotowanych warzywkach sezonowych z masełkiem typu kalafior, brokuł, fasolce szparagowej czy bobie :) Alem się rozleniwiła ;)

To ja od kota dziś x Gosc z Przyszlosci - to również wcześniejszy nick H-g :) - którym posługiwał się na innych tematach - czy tam przez moment czy dłużej - to nie wiem - ale głowę do nietypowych nicków to nasz Hehgość ma - trza mu to przyznać ;)

To ja od kota 🌻 Jakiś czas temu pytałaś jak sie czuje moja 5- letnia siostrzeniczka. Nie pisałam nic bo nie miałam jeszcze wtedy potwierdzonej informacji, wtedy miała gips jeszcze. Teraz już mam info potwierdzone :) Kilka tygodni temu miała zdjęty gips i okazało się, na prześwietleniu wtedy, że bardzo nie dobrze jej się zrosła kość, że nawet wizualnie krzywo wystawała. Zaraz po zdjęciu gipsu pojechali na wakcje a wcześniej fizjoterapeutka zaleciła jej ćwiczenia na rozruch. Po kilku tygodniach wakacji gdzie mała bardzo dużo pływała okazało się, że tak rozruszała tą rączę, że ma w 100% sprawną :) Fizjoterapeutka po ich powrocie z wakacji to potwierdziła. Wczoraj pierwszy raz przyjechali do mojej Mamy i dzisiaj się dowiedziałam od niej, że w ogóle już nie widać tej wystającej kości :) Jedynie ma w nadgarstku lekkie zgrubienie po nadlaniu się tkanki kostnej :) I ma całkowicie sprawną rączkę :) Wiem, że to jest wymodlony cud :) Więc co można powiedzieć? :) Chwała Panu 😍 !!!

... ale to nie wszystko :) :) :) Od czasu tej jednej modlitwy wstawienników w maju siostrzeniczka nie ma alergii na jajko, mleko, nabiał i inne tam ale przede wszystkim na pyłki i na kurz :) Z tym kurzem to było najtrudniej bo o ile w domu siostra ścierała kurze dwa razy dziennie żeby mała się nie dusiła a wcześniej musiała ją wentylować i podawać sterydy to na zewnątrz np. w bawilandii dla dzieci kiedy jej tam jakaś koleżanka z przedszkola miała urodzinki ją zapraszała to siostra albo ograniczała ilośc takich wypraw albo musiała podawać jej większą ilość leków przed taką zabawą bo też nie chciała zupełnie małą ograniczać w kontakcie z inni dziećmi. To teraz po tej modlitwie mała była na takiej imprezce w bawilandii w kulkach i w ogóle nawet nie kichnęła ani nie miała kataru :) Byli na wakacjach i jadła wszystko co chciała łącznie z lodami, ciastkami, pizzą itd. I po alergii ani śladu :) Najlepsze jest to, że gdyby nie ta złamana rączka to mojej siostrze nie było za bardzo po drodze iść wcześniej z alergią małej na Mszę św. z modlitwą o uzdrowienie o której jej wcześniej mówiłam. Także mała dostała w pakiecie podwójne uzdrowienie :) :) :) Chwała Panu 😍 !!!

Także wiecie... jak ktoś z czymś tam zdrowotnie nie domaga czy to fizycznie czy duchowo to polecam gorąco Mszę św. z modlitwą o uzdrowienie. Nie ważna przypadłość ani wiek ale wiara i modlitwa :) Pan jest naszym Lekarzem i zaprasza każdego z nas :)

Gość To ja od kota
Modelko bardzo sie ciesze ze dziewczynka jest zdrowa :) wlasnie wczoraj tez o niej myslalam. Myslalam, ze nie przeczytalas wtedy mojego postu :) Mam kolezanke ktorej maz chodzi na takie msze o uzdrowienie. Ona nie chodzi z nim, bo zawsze wtedy jest w pracy i jeszcze nigdy nie udalo jej sie dopasować z nim. Aaaa to juz wiadomo dlaczego gosc z przeszłości ;) wcześniejszy nick.