Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja od kota
co nie oznacza wcale, że biegam z nożem za kucharzem, rzucam kamieniami w gołębie czy wysadzam pociągi Hahahahaha oj oj oj jesli bys rzucil kamieniem w goląba to ja bym.... hehe ... wziela tego kamienia i rzuciła w ciebie tak samo jak ty w goląba . Grzechem jest nawet pisac o rzucaniu kamieniem w goląba ;) A pociągi mozesz wysadzac ;) nie jezdze nimi ;) ale tylko puste, te bez ludzi Hehe

Gość To ja od kota
O jaaa a ja myslalam ze ta woda jest po egzorcyzmowaniu kogos ;) ze polewano nia kogos w kim siedzial diabeł a potem ta wode daja do picia osobom takim jak Modelka. Serio tak myslalam . Hehehe Myslenie kota ;) typowe ...

Gość To ja od kota
Egzorcyzmowana woda to taka woda ktora musi wypluc gwoździe ;) tak mysle ;)

Gość gość
Egzorcyzmy pomagają tylko tym, którzy wierzą w złego ducha.

Gość ojj stara modelka bez związku
To ja od kota dziś x Od ponad trzech lat nie mogąc stosować żadych chemicznych tabletek (również wit.C) na grypkę 2 lata temu stosowałam końskie dawki czosnku i cebuli i soku malinowego. Gorączki nie zbijałam. Umierałam 2 tygodnie po czym wróciłam do żywych i po dziś dzień jestem bez grypek :) Także polecam naturalne leki z Bożej Apteki :) Choć nie bez znaczenia jest fakt, że w tamtym roku przed Wielkanocą zrobiłam post warzywny przez 6 tygodni wg dr Ewy Dąbrowskiej i od tamtego czasu do dzisiaj nie zachorowałam na żadne wirusowe czy grypowe coś. To jest efekt odtoksycznienia organizmu. Polecam pościk choć może nie od razu 6 tygodni ale post oczyszcza i daje zdrowie. x Jeśli chodzi o dobranocki to jak wrzuciłam linka to myślałam, że już je tam przeczytałaś i dlatego nie wklejałam skoro w linku jest komplet ;)

Gość To ja od kota
Ja od kota nie wierze w zlego ducha. Wierze, ze sa zli ludzie , ale nie ze sa diably. Kot jest wolny od tego typu mrocznych spraw ;) Chwala Panu za to :) Ktos kiedys powiedzial, ze nie powinno bac sie niezywych lecz żywych :)

Gość To ja od kota
Tak Modelko , ale ja wole czytac Twoje dobranocki tutaj , tzn dobranocki od Ciebie rzucone w temat, ale na przyszlosc chcialabym zbiór, by nie szukac godzinami po kazdej stronie na marchewce ;) o to mi chodzilo :)

Gość To ja od kota
Wlasnie czosnku i cebuli nie moge, poniewaz waliloby ode mnie na kilometr ;) to gorsze niz plucie gwozdziami ;)

Gość To ja od kota
Boli mnie lewe oko ;) chyba gwóźdź wychodzi ;) albo wchodzi ;) z nosa przeszlo na oko. Za kare napewno przysni mi sie korzeń ;) za to glupie pisanie moje ;) glupawka mnie wziela

gość dziś Modelko a co to znaczy woda egzorcyzmowana ? x To jest woda troszkę inna niż woda święcona i jest stosowana do różnorakich oczyszczeń głównie ze skutków działań złego ducha np. nękań złego ducha tak jak było w moim przypadku. Woda święcona wówczas pogarszałam mój stan a woda egzorcyzmowana dawała mi ulgę. Czyli przerywała skutki działania złego ducha. Gdybym sama na sobie tego nie doświadczyła to samej trudno by mi było w to uwierzyć, że tak w ogóle jest.

gość wczoraj ocet jabłkowy to ocet jabłkowy :) Tak jak każde inne pożywienie :) Owszem działa leczniczo w zakresie trawiennym ale nie działa na złego ducha ;)

Gość To ja od kota
Modelko jak mieszkałam w szwecji ( moje poczatki ) to ze stresu ciagle chorowalam począwszy od pęcherza ( z krwia) po rzygi i inne i o lekarza bylo bardzo trudno bo szwecja to takie zad***e jakich malo i predzej umrzesz niz znajdziesz lekarza. Dostalam lekarstwo dopiero po wielu godzinach cierpienia po zrobieniu tysiaca badan bo inaczej oni leku nie podadzą . Tutaj w Polsce to bez problemu dostane szybko antybiotyk na mojego pęcherza ;) . Po tgodniu od pecherza zachorowalam na silny kaszel i duszności . A ze znow byl problem z lekarzem to ktos wpadł na pomysl by kupic spirytus ( o co u nich tez trudno) i walil mnie po plecach po godziny tym spirytusem . Poczulam sie jak nowo narodzona. Bez lekow, bez antybiotyku paskudny kaszel byl wyleczony. To byl luty a w lipcu przyjechałam do polski na wakacje i .... juz zostalam ;) zrobilam wyniki , byly idealne, bez zadnych niedoborow krwinek bialych ( po najedzeniu sie polskich owocow )

Gość gość
Tzn czyli dobrze myslalam , ze woda egzorcyzmowana to taka ktora wyplula gwoździe ;) hehe

Gość To ja od kota
Ale tak mysle, ze dlaczego trzeba wode egzorcyzmowac? Przeciez woda to woda i w wodzie diabeł nie siedzi . Myslalam ze tylko z ludzi sie wygania diabla . Hmmm. Myslalam ze woda jest wolna od zlych mocy . A wlasciwie po co w kosciele świeci sie wode. Przeciez on jest swieta i bez swiecenia. Przeciez daje nam zycie to po co ja świecić ? I wlasnie tacy jak ja maja problem bo za duzo mysla ;) I do kosciola nie chodza ;) bo to wszystko dalekie od logiki ;)

Hehgość Cyt: "Piszesz Modelko, że nawet zwykła woda potrzebuje egzorcyzmowania?" x Woda nie potrzebuje ;) Ale człowiek nękany przez złego ducha potrzebuje wody egzorcyzmowanej. Woda taka jest środkiem do przerywania skutków działania złego ducha. Ponieważ tam gdzie ów woda egzorcyzmowana padnie tam nie może równocześnie działać zły duch ani jego skutek działania. Każdy zna mądre ludowe powiedzenie: "boi się jak diabeł święconej wody" :) I to jest prawda :) 🌻 Cyt.: "A czy w takim razie jest coś, co tego nie potrzebuje?" x Owszem, woda święcona ;) Innymi słowy coś, co nie jest pod wpływem złego... 🌻 I na czym praktycznie polega egzorcyzmowanie wody? x Polega na specjalnej formule modlitwy kapłana nad ów wodą do Wszechmocnego aby ta woda miała skutek oczyszania miejsc i ludzi od zakusów i skutków działania złego. A nasz Ojciec Niebieski daje nam wierzącym Swoją ochronę przed złym właśnie przy używaniu ów wody właśnie w takim celu pobłogosławionej

Gość gość
Modelko a dlaczego musialas pic taka wode? Czulas zlego ducha w sobie? Jak to czulas? Kot

Gość gość
Zacięlo sie?

gość dziś x Dlaczego piłam wodę egzorcyzmowaną napisałam w pierwszym poście na tej stronie z dn. 2016.07.21

Gość To ja od kota
Aaaa chodzilo o alergie i dlatego potrzebna byla woda. Teraz rozumiem. Myslalam, ze byly nieprzyjemne rzeczy tez, ktore cie straszyly. Ja mam ten dermografizm ale jestem z tych, ktorym takie rzeczy by nie pomogły bo w to nie wierze. Trzeba byloby wierzyc, zeby pomogło. Wiem, ze przyczyna u mnie tkwi w czym innym :)

Gość gość
Dobry wieczor ;)

To ja od kota wczoraj Piszesz: "Wiem, ze przyczyna u mnie tkwi w czym innym" x tzn. w czym tkwi przyczyna tej pokrzywki po podrapaniu? mam swoją teorię opartą na ostatnich moich informacjach dot. zdrowia i ciekawa jestem czy myślimy o tym samym ;)

Gość To ja od kota
Powiedz Modelko o czym myslisz? Ja mysle ze w mojej skorze sa jakies toksyny uzbierane przez wszystkie lata odkad zaczęto niszczyc żywność konserwantami i tymi podobnymi rzeczami. Moze mam uczulenie na ryby albo konserwanty. Rodzinna mi powiedziala ze na dodatki do żywności. Ostatnio poznalam pania ktorej tez robia sie takie pregi i zapytalam czy ja to swedzi a ona powiedziala, ze nie i ze zaraz znika po kilku minutach. To tak jak u mnie tyle ze nie swedzi. No i ona nie musi brac tabl przeciwalergicznych bo nie swedzi a moja histamina daje mi niezle w kosc az cala skora piecze. A o czym pomyslalas Modelko ? Ze jestem brudna duchowo? :)

Gość gość
Chyba bedzie trzrba popchac strone ;) Najlepiej to As wychodziło ;) pchala do skutku. Ja tak nie potrafie cierpliwie pchac stron jak As ;)

Gość gość
Chyba tak robila >>>>>>>>123456890 ;) ciekawe czy przejdzie teraz strona ;) As pomóż !!!!! >>>>>$$$$$•••••

Gość gość
Magiczne cyfry i przeszlo . Hehe hurrrra

To ja od kota dziś x Dokładnie o tym samym pomyślałam :) że przyczyną są nazbierane toksyny i skóra w ten sposób reaguje. W sumie czy to są konserwanty czy ryby czy inne to raczej nie ma tu takiego znaczenia jak to, że organizm nie wydala to, co powinien wydalić właściwie ale kumuluje w skórze bo organy wydalnicze nie funkcjonują sprawnie bo albo zapchane albo niedoczynne (wg Korżawskiej nie dogrzane) organy wewnętrzne. Bardziej stawiałbym na to. Właśnie na podstawie wykładów dot. ważności postu dla organizmu pt.: dr Ewa Dąbrowska Żyć zdrowiej, odżywiając się lepiej i mądrzej Radawa cz1 https://www.youtube.com/watch?v=VFN3dU81lGg doszłam do takich samych wniosków jak Ty :)

Gość gość
Organy niedogrzane. Moze watroba albo ? Hmmmm raczej nic wiecej mi nie dokucza. Tarczyca wyniki ok, usg brzucha ok, rozne badania ok, moze choruja flaczki albo szykuje sie jakies chorobsko bo i takie rzeczy tez wyczytalam ;)

Gość gość
Volaree ooo