Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% panów z forum to namiastki faceta

Polecane posty

Gość gość
Chyba mialo byc "bronienie psychopaty":)

Gość gość4imp
"Psychopata" definicja bardzo rozszerzona. 😴 Pruderia topi się w temperaturze jej wnętrza. ;) Pruderyjni Panie i Panowie zebrani "do kółeczka"-jak pachnący kwiat arystokracji wokół Króla Słońce. Król płodzi w Noc Poślubną Następcę Tronu. 😴 Akt czysto seksualny. A ja lubię do środka Panie i Panowie. ;) In 🖐️ ;)

Gość gość
Ale najbardziej lubięczekanie na karęzanim mi usta uperli nasieniem w afekcieswoim sposobem. :p🖐️

Gość gość
Co nick to historia Złamałam Wiele Serc Edycja w Wigilię Zamieszkanie W Szwecji Dział ogólny Kobieta z Wachlarzem Mężatka z Sopotu Inessa dziewczyna Wilka Narzeczony Holender Studia prawnicze Starania o dziecko Historii i sciem Bardzo Wiele Samotne życie Forum drugi dom Bronienie Widma Latające oko Lalkarz w Sopocie Podający się za męża Wyśmiewanie Muchy Opowiadanie Seks z 4 k****sami Kawiarnia Lodu truskawkowe Seks wc :-P

Gość gość4imp
Jejku... :) Czyli jak dochodzi do "aktu przemocy" i tak miękka, tak wilgotna, ociekająca nie tylko pożądaniem cip=ka się z Tobą całuje? :) Z języczkiem? 😴

Gość gość4imp
gość dziś Dobrze, że nie jesteś snajperem. :(

Gość gość
Imp In lubię was czytać. :)

Gość gość
A teraz te peany pod adresem Ina ( faktycznie, niezły) i Imperium( nabdzyczony babsztyl) pod nickiem:-D

Gość gość
Jeszcze był inny nick Taki z maską w teatrze Red Leeleoo Ale to nasz wymysł Arogancja Fekalia Wysokie mniemanie Tysiąc wpisów Pod każdym z nicków Oszukiwanie Schizofrenia

Gość gość
zlamalam wiele serc 2015.10.30 Kiedy ludzie sa tego samego zdania co ja...mam wrazenie ,ze sie pomylilam. edytowano 2015.12.23 edytowała :P

Gość gość4imp
Tak, jestem brzydką,starą, nadętą, samotną babą ze schizofrenią, która siedzi na forum z powodu pajęczyny w ci=pie. Mało tego, ciągle mam nadzieję,wyrwać na nicka innego nicka, ale wszyscy ode mnie uciekają. Nawet wirtualni. :( Lepiej Ci już? :) Bo mi nie... ;)

Gość gość
gość 2015.09.05 Zamotała zboczeńca Ina jako Wachlarz. Potem wzieła Pawełka jako Inessa.Potem Koke jako Wachlarz. Na bank był Sopot. Na końcu Naj. Jako Imperium lub na Arce. Zamotała chłopaka aż szkoda szmata.

Gość gość
Po ilości czasu, jaki niektórzy tu spędzają ( In, Naj, Imperial, Midssumer) widać kto ma nadmiar czasu. Odnoszę wrażenie że Ci wymienieni, piszą na forum na akord. Zazdroszczę; mówię poważnie tego wolnego czasu. Kiedykolwiek tu się wchodzi, widać właśnie te nicki. Zdominowały forum, w końcu jednak ktoś musi pisać, gdy inni muszą pracować, chodzić na randki, spotykać się z rodziną:-)

Gość Najszybszy w mieście
Nie czuję się zamotany :( Nawet powiem że dawno nie miałem tak czystego umysłu

Gość gość
gość 2015.09.17 Co tu dużo mówić. Każdy kto czytał Wersety wie, że Koke pisał jako Władca lalek zniszczył temat Wersety, teraz jako Kapitan Ameryka niszczy resztki forum. Czemu Imperium dobra? Bo lubi mężatki, które zdradzają mężów ;/

Gość gość
Czy Koke to na prawdę Władca? Jeśli tak, osobą która to non stop podkreśla, jest Magda 78. Tylko z nią był tak zaprzyjaźniony w tym czasie i zwierzał się jej za kurtyną, co podkreślała na Story:-D

1258 No ja to mam strasznie duzo czasu. Jakbym mógł się nim podzielić to oddałbym Ci go trochę. :( Ty jestes taki zapracowany i zmęczony spotkaniami z rodziną :( Mam nadzieje że jakoś wytrwasz w tym wszystkim :( Mam straszne wyrzuty sumienia że ja mogę sobie tak beztrosko pisać dzień w dzień tutaj a Ty masz takie cięzkie życie :(

Gość gość
Blaszka cienkapotrafi przerwać życieżyletka słowastrugi czerwonej krwi pomieszają Ci się z bladością skóry i giniesz gość -i już Cię nie ma44 razy na dzień pomarańczowy schizoid man. 😴

Gość gość4imp
Ja muszę pisać na Kafe, ponieważ mam nudną, pracę, a nikt mnie nie "posiada". :( Myślisz, że mi się chce tak pisać i pisać zamiast zająć się czymś pożyteczniejszym? Np seksem. 😴 44 razy Schizoid Man zagląda mi ciągle w majtki. Mam opuścić forum? :(

Gość gość
po co mają niektórzy pracować? mężowie i żony za nich pracują lub opieka społeczna:O

Gość gość
nie imp nie👄

Zabawni jesteście jak małe lemurki ;)

Gość gość
Najszybszy w mieście. Nie wiem czemu założyłeś że jestem facetem. Pomyłka.:-D. Dziękuję, nie musisz się dzielić ze mną swoim czasem; jakoś przeżyję z moim:-) Nie zrozumiem nigdy, dlaczego według Was, Ciebie czy Imperium czy innych- ktokolwiek kto krytykuje to zazdrosny albo facet ( o powodzenie facetów) albo kobieta( zazdrosna rzecz jasna o kobiety). Nie znam Was, nie widziałam, nie interesujecie mnie w sensie seksualnym. Może to po prostu taka socjologiczna refleksja kogoś z zewnątrz. Pozdrawiam.

Gość gość4imp
Socjologiczne uwagi kogoś z zewnątrz zwykle mają drugie dno. ;) Obowiązek wypowiedzenia się na temat czyjegoś życia, sposobu na spędzanie czasu czy też refleksja" nie znam, nie oceniam, ale jesteście do bani, a ja mam normalne życie." Tylko w jakim celu? :)

Gość gość
Normalni w tym "miejscu" nie siędzą.

Gość gość
Ja pierle gość z tv. Pato socjo lożka. Gość ro obojniak bez pci :o

Bardzo lubie jak ktoś krytykuję nie mając pojęcia o drugiej stronie, a bazując tylko na wpisach z jakiegoś forum gdzie każdy może udawać kogo chcę. ;) Kobiete też :) A jeszcze na koniec dodawanie to "zewnątrz" jest fantastyczne. ;)