Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% panów z forum to namiastki faceta

Polecane posty

Gość gość
To jest nieistotne kto mnie chce. Ty nawet hejtowac nie potrafisz. Istotne jest to, ze wiekszosc kobiet nie wie jak komentowac to co napisal In. A to oznacza,ze intelektualnie leza. Zakladam, ze w sypialni rowniez leza w stylu niech sie dzieje wola nieba. To sa klody i w tym intelektualne rowniez.

Gość gość
Ja nigdy nie rozumiem o czym on pisze. Chyba jestem glupia 😭

Gość gość
gość dziś To jest nieistotne kto mnie chce. Ty nawet hejtowac nie potrafisz. Istotne jest to, ze wiekszosc kobiet nie wie jak komentowac to co napisal In. A to oznacza,ze intelektualnie leza. Zakladam, ze w sypialni rowniez leza w stylu niech sie dzieje wola nieba. To sa klody i w tym intelektualne rowniez. x Tylko nie pisz że golisz jaja.💤 :P(((:D)))🖐️

Gość Najszybszy w mieście
1434 może tłumacz tym niewiasta co pisze niejaki In 😴 Przecież ty bez problemu znaczenie każdego jego słowa znasz doskonale ;)

Gość gość
niewiastą?:D piszesz jak Nowy kobietą :D

Gość gość
Zna doskonale co In pisze, bo siedzi dłużej w tym miejscy niż In.

Gość gość
Uf...dziewczęta i mężatkijuż w niedzielę następna okazjado patrzenia w oczyw Zielonej Górze przy W69znaczy w Falubaziarni, w ich centralibędę ubrany tak samotylko szalik i czapka będą inneoczywiście :phasło to samo4 bez hasła, tylko dzisiejsze majtkiw kieszeni ;)🖐️

Czyli mężatki to już nie dziewczęta ?

Gość gość
Mężatki to dziewczętaogarnięte iluzjązniewolone słowemgotowe do ukojenia siebietylko trzeba mieć na nie więcej niż chwilęi bilet. 🖐️

Gość gość
Mężatki to cudze kobiety fekalu.

Gość gość
mężatki są najlepsze..chcą seksu.ich mężowie to p/izdy są.

Gość gość
gość dziś mężatki są najlepsze..chcą seksu.ich mężowie to p/izdy są. qqqqqqqqq czyim mężem jesteś ty mamejo?

Gość gość
Od wczoraj jestem cudzą kobietą. Czyjąś żoną, czuję, że wygrałam życie :D chciałam się tylko pochwalić;) in Spe 🖐️

Gratulacje ;)

Gość gość
Dziękuję :) i dla Ciebie powodzenia Naju:) Czesc

Na to liczę że się los odwrócił wreszcie :)

Gość gość
Fajnie, że się usmiechasz;) Czasami tylko "to" nam pozostało. Uśmiech;) Nie ma mnie;)

Gość gość
Dłonie ma nieskazitelnesubtelne lubi przykładać motyla do językajak następną stronicę dobrej książki do palca tysiące barw wiruje ci wtedy w ustach i nie skrywa przed tobą twarzy mężatka z Sopotu. :D👄

Gość gość4imp
Jejku. :( Chciałam napisać coś na temat mężatek, ale nie mam zamiaru burzyć tego szczęścia w byciu posiadaną. ;) Najlepsze uczucie to chodzić za pomocą skrzydeł przy butach. ;) Subtelnie owijać się w nieskazitelną delikatność i produkować "malowane motyle i ptaki". Niektórzy twarzą w twarz z jakąś mężatką z Sopotu. ;) Plus jeden "odwrócony los" z uśmiechem. Miłego... 🖐️

Gość gość
Do widzenia 🖐️w razie potrzeby możesz pociąć żyletką barwnych słów kogo zechcesz. 😴

Gość gość
15.13 Naj żenada :o

Gość gość
In sam siebie nie rozumie. 💤

Gość gość
ma swoj swiat :D

Gość Naturalny zbiornik
W rzece i latem zimna woda jest bo bierzaca i dlatego czysta. Nie robie dlugich maratonow jeszcze tylko kilkunasto minutowe. Taki element jakby lajtowego hartowania bo jednak woda jest na niemalym plusie a temperatura powietrza i slonce wysokie. Przy okazji zwierzaki gnaja za mna w plaw na drugi brzeg i z powrotem, wiec maja kapiel. Futra jeszcze z niemalym podszerstkiem po zimie ktore wody nie przepuszcza. Normalnie jak wilki otrzepuja sie i sa suche, a slonce dopomaga.

Gość gość
Dobry towar jara widmo

Gość gość
Nałogiem moim onaczwarta strona mojej skromności zamykam oczy I brnę dalej w gąszcz decyzji po piaskunastępnymi słowami znajduję jej brzeg ciepło, wilgotno, słono, czerwonodeszcz majowyz pi/zd/y oczywiście :p🖐️

Gość gość4imp
:D niecenzuralne słowo. :( Ty wbijasz słowny nóż sprężynowy w serce, ja żyletką tylko tnę gorące żyły. Kafe- Nałogi: - seks -przekleństwa -używki -masturbacja hejtem Nie mogę spać w majowe noce. 😭 I zgubiłam przyjemność kochania samej siebie. Po cichu. W łazience. :( 🖐️

Gość gość
Seks z wibratorem Niedoszłe wesele Bieszczady i Łódka Jaranie i spanie Maryśka i solarium Brobienie psychopaty Nadmuchane sztuczne ego Wąskie brzydkie usta Latające zdjęcie Tysiące nicków i klamstwa :-D

Gość gość4imp
gość dziś - To do mnie? :) Seks z wibratorem edit: masturbacja tak, seks i owszem ;) Niedoszłe wesele edit: nie odpowiadam za uczucia innych :( Bieszczady i Łódka edit: łódka, mieszkam nad morzem Jaranie i spanie edit: rower i jogging :P Maryśka i solarium: przyjemności 😴 solarium :D tak, aż trzy razy w 2016 r. ;) Brobienie psychopaty edit: z kogo? 😴 Nadmuchane sztuczne ego edit : my się znamy? :) Wąskie brzydkie usta edit : hehe, cytując ;) Latające zdjęcie: edit: 1/3 zdjęcia 😴 Tysiące nicków i klamstwa edit: chyba nie myślisz, ze opowiem ci kim jestem? ;)

Gość gość
Lubię tą chwilę milczeniagdy już jej uda drżąi zaraz aksamitem się wylewająwtedy topi się pruderiai otwiera 4 strona mokrej dóópy. ;)🖐️