Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% panów z forum to namiastki faceta

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
Nie jestem posuwaczem :( Nie mam wykształcenia w tym kierunku

Gość gość
O, frustratka od Arki zaczepia dziś In spe :D Naprawdę to właśnie wszyscy wiedzą? Bo jakoś coś zgoła odmiennego zauważyłam :P Wyleczysz się kiedyś z tej smutnej obsesji? 💤 A pohejtujesz mnie dziś też znowu (i coś o Arce dodaj obowiązkowo oczywiście) :classic_cool: M.E.

Gość gość
Jak to nie? jak TAK:D 4 Imp Złamałam Wiele Serc jest na najlepszej drodze do 10 letniego przegrywu niczym Staffeł Koke Władca, Nowy w Mieście, 50 letnia Bó i Szybki Marek.:classic_cool:(((:D:D)))🖐️

Gość gość
Autostrada Psuja nieczynna :P

Gość gość
Smutne, zgorzkniałe kobiety 😴 Intelekt jakiś jest (w hejt kierowany), tylko szczęścia jakoś ni ma 😴 🖐️ M.E.

Gość gość
Co to jest to M.E? Dopomina się hejtu, jak ćpun działki.

O właśnie, nie wiecie gdzie można kupić fajną działke nad jeziorem?

Gość gość
gość dziś Po prostu witam się z dobrze znanymi (kiedyś uciążliwymi) znajomymi 😴 🖐️ M.E.

Gość gość
W Bieszczadach można kupić działkę, w Sopocie, we Wrocławiu i Łodzi.😘

W Bieszczadach to wiem , ale że w tych miastach mają jeziora to nie wiedziałem Szczególnie Łódź mnie zszokowała 😴

Gość gość
Człowiek całe życie się uczy. Może działka nad morzem? 😴

Którym morzem? I czy jest tam jezioro?

Gość gość
A gdzie jest autorka ,tak zachwalala ina a teraz schowala glowe w piasek

Nieśmiała jest dziewczyna :( Dziwisz się, prawdziwy mężczyzna nie to co my Każda by zaniemówiła

Gość gość
Sami nie teges 2016.01.22 Och Kuszo, wystarczy " ze forum nie jest dla Ciebie tak ważne , nie sledzisz poczynan". Czy osoba ktora siedzi tutaj X lat, ma dystans..? Napisałam co o Tobie myślę. Szydzisz z innych i się wymadrzasz. Ja jestem dla Ciebie glupiutka . I jestesmy kwitausmiech.gif Nie znosisz krytyki.. Ja wręcz przeciwnie- krytykę przyjmuje jako naukę . Tyle. Omijajmy się. A wczoraj sama zaczelas, zgrabnie Cię omijalam przecież. Więc, nie zaczynaj od nowa. A gdzie jest Hejti? Tak nagle zaginęła z dnia na dzien. I Ciotek nikt wyzywa. Dziwne.

Gość gość
Biega boso po plaży w S.wczoraj wieczorem tęczę na stopach przyniosła do garażui palec na wargach, bo jej się m z ust chciało wymsknąća miłość nie jest na m miłość jest na wszystkie pory rokui na zapach z majtek 4 👄 degustacja w sobotę na zapleczu kafe😴

Gość gość
cynik już wąchał tygodniowe stringi szamaberium.😘

Gość gość
Problem w tym ze ona nie wie co in pisze. Rano probowala przebakiwac dwa trzy wyrazy i to wszystko.

Gość gość
Wiemsam mu polecałemi co do tego na deser se zamówić ze szparkiżeby zająć pierwsze miejsce w prologudo wyściguna 4 okrążenia mola. 🖐️

Gość gość
gość dziś Problem w tym ze ona nie wie co in pisze. Rano probowala przebakiwac dwa trzy wyrazy i to wszystko. x Jaka ona wylogowany Koke Staffiku Ajgorku Lalkarzu? Wycieczka do Sopotu udana?

Gość gość
Wicie rozumicie Przyjaciel MUSI na formie ogłaszać co robi z majtami Imperium:-D Spokojnie ludzie. Włączył majty kafeteryjnych bogiń dziesięć lat temu, wącha dziś i wąchać będzie za 10 lat:-D Dobrze żeby jest forume, gdzie indziej In znalazłby tyle idiotek , jak nie tu ? :-D

Gość gość
:D

Gość gość
Koke interesowała na forume tylko jedna kobieta, piękna brunetka i nie jest to Imperium. Od razu widać że wiesz tyle ile łykniesz na forume

Gość gość
Autorko nie frustruj sie kokejem. Jest in, sili sie na poezje. Napisz cos do czlowieka, odnies sie do tego co in pisze.

Gość gość
Wyglada na to,ze wiekszosc kobiet w ogole nie rozumie o czym In pisze i to jest smutne, bo kto chcialby z idiotka zadawac sie.

Gość gość
12 lat rozpędzania cieniłysiejących drzewtylko w sandałachtyle samo robi dziuryw brzuchach chmur40 Kekejów przez 10 lat14 motor tej samej marki w życiujuż mam dość. 😭

Gość gość4imp
Głupich nie sieją, a forum jest erotyczne podobno. Jeśli mężczyzna nie lubi powąchać ci=pki to nic z tego nie będzie. Majtki, majteczki, majtasy. A nawet pantalony. :P Każda pora roku ma odcienie miłosnego tete a tete- od zieleni, błękitu, przez złoto po biel. Teraz jest czas na "majowanie sobie". Jutro przyjdzie pora na letnie wspomnienie. 😴 Kafe-Degustacja. Plus wielbicielka. ;)

Gość gość
gość dziś Wyglada na to,ze wiekszosc kobiet w ogole nie rozumie o czym In pisze i to jest smutne, bo kto chcialby z idiotka zadawac sie. :D Dobrze że ciebie chce chociaż mężatka :classic_cool:

Gość gość
I jeszcze Marekco rok w nowych kaloszachgniewny jak wiking z zepsutym zegarkiem 😴

Gość gość
:D Inesso wan klops Kobieto z Wachlarzem, Red Leeleeooo Złamałam Wiele Serc jak się odniesiesz to seksu z czterem panami?