Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% panów z forum to namiastki faceta

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
No akurat Wilkiem to nie jestem zainteresowana. :D

Gość gość
Cynik oczywiście zaczął znowu mielić ozorem coś o ‘zapytaniu się Naja” więc się delikatnie mówiąc zdenerwowałam i zaczęłam klnąć(bardzo), że jest burakiem , że znowu pokłóci się ze wszystkimi, a potem zostanie sam i po jakimś czasie znowu wróci ‘z podkulonym ogonem’ (tego sformułowania nie użyłam wtedy) . Na co on mi : „kłamstwa Muszki na temat Imperium wyjątkowo źle na nią działają!!!” Na co ja mu: to sobie idź stąd, bo na moim privie z Najem nie siedziałeś, nikt od Ciebie tego nie chciał. Nikt nie będzie za Tobą tęsknił. Wtedy się obruszył, żebym nie mówiła za wszystkich. I przyznałam rację, że nie będę mówić za wszystkich. I powiedziałam mu, że ja mam takie głębokie przeczucie ,że nikt za nim nie będzie tu tęsknił. No i zaczęło się wyżywanie się na mnie, obrażanie mnie, jadowita , chamska i długa analiza na temat braku moich adoratorów, mojego Nicka i niedojrzałości seksualnej  . Co robi Cynik? Otóż: Cynik postanowił wprowadzić na tym forum swoje zasady. Chce żeby była tu jedna osoba, czyli Imperium, która ma wszelkie prawa i wszyscy mają się podporządkować do niej. (Nie przypomina Wam to zasad z Bacówki?) On natomiast będzie miał z nią wspaniałe relacje i będzie na temacie . (Czy widzidzie jak chamsko odnosi się, wręcz krzyczy do Naja?? Moim zdaniem zakłada, że jak będzie miał dobre relacje z Imperium to będzie mógł wszystko smutas.gif ) Ja uważam, ze Cynik próbuje Imperium ‘uwieść’ poprzez strasznie nachalne kadzenie jej: Piękna Agneszka, Demon Seksu, który wygrywa wszelką konkurencję o uwagę mężczyzn z takimi śmierdziuchami jak ja i w ogóle cudowna barmanka , za którą tęskni itd What the F/U/C/K ja się pytam.??

Gość gość
gość dziś Cała prawda o Petrovie jest taka, że to Koke, który oglądał ten chłam w tv i nigdy nie odszedł. Oczywiście miał kryzys kiedy pomyślał, że może pokochać Nieogryzka. Wtedy odszedł na moment. Real nie był bajkowy. Koke wiedział, że ma już spalony nick. Pisał z pomarańczy i czytał co tu piszą. Specjalnie daje wskazówki jak go rozpoznać nie bez powodu wybierając do hejtu określone grono osób. Okazuje też sympatie innym też nie bez powodu. Taki projekt. Tylko po co Koke?

Gość gość
Kokofobia jest nudna. 💤

Gość gość
Tam widziałem, w wieczór mało szczęśliwywiele serc czystych w boju z losemtrojga istot gorzki jakby ból sierocyi ich samotne zmagania z życia znojem:p🖐️potem ponad 200 km. w deszczuale kto by na to zwracał uwagęwiedząc że 4 lubi Rolling Stones'ów i żółte jedwabne apaszki. 😴

Gość gość
jak było?

Gość gość
Jest In. Pisz do niego autorko

Gość gość
musiałby jej ktoś teksty układać ti ti ti :D

Gość gość
Uniesienie narodoweale bez patosuśluz o smaku dojrzałej limonki z odrobiną czerwonej papryczki:classic_cool:🖐️ deszczyk srebrny, ale też dobry. :p

Gość gość4imp
Lub w skrócie Inowym- żużel. Na dwa koła. 🖐️ Zaśpiewałabym Ci: Papa was a rolling stone. Ale czy Ty śpiewałeś w TV : Anybody seen my baby? :P Każda kobieta chce usłyszeć o sobie, w piosence "koło ucha": Tak, tylko ona, jak jedwab... 200 km to tylko jakieś 259 054 287 kroków Autostradą do Nieba-cichych i mokrych, w diamentowym deszczu pocałunków. 😴

Gość gość
no to się działo... ;)

Gość gość
Raz w Tobie na ziemi, raz pod niebem a w głowie się kręciło, jak na karuzeli [to przypadek]:pwe włosach mam pełno zielonych ździebełwiem, że Wy na pewno też byście tak chcielitak jak 4, mieć autostradę do siebie i do swego uchamokrą od pomysłów na wywąchanie swego wnętrza. 😴

Gość gość
muszka śmierdziuszka wczoraj smiech.gif psychoza narasta? Niestety muszę zdementować. Byłam na komunii i nie mogłam was zaszczycić swoją obecnością pomarańczowe łobuzy, a patrząc na poprzesuwane przecinki, mogę pokusić się, że ktoś chciał tutaj zrobić tyci tyci prowokację. oczko.gif Nasze Ero Imperium, jak zwykle sobie wymyśla argumenty ze swojej 'skromnej', różowej dziurki oczko.gif Wiem, ciężko się pogodzić z faktem, że istnieje tu "grupa trzymająca władzę "( niedokładny cytat z Imp) . Próbuje przypisać mi, że kreuję się na jakieś autorytety, że mam dystans do forum, że ja tylko ironizuję itp itd. Otóż nie. Ja jestem zwykła. Taka Jenny from the block. oczko.gif Nie kreowałam się tutaj na Imperium niemalże Słońca, czy Łamczkę Wielu Serc ( oczywiście, to nie Ty, zupełnie o Twoim wycofaniu się rakiem, czy panice nie świadczą wyedytowane posty. To niezwiązana z ero osoba poczuła się atakowana i wykasowała posty, dla świętego spokoju oczywiście.) Z zaciekawieniem obserwuję schyłek (a może u=chyłek) imperium. A teraz Sylwio, Janino i Agnieszko, excuse moi, mam przyjemniejsze sprawy

Gość gość4imp
Wiesz In. Czasami brud i kurz pokrywa miejsca, ludzi i zdarzenia. Przejechaliśmy wiele autostrad. Przebiegliśmy tysiące łąk. Przeszliśmy setki lasów. Widzieliśmy miliardy gwiazd i nieskończone drogi do Raju. Przez Księżyc. Zatapialiśmy się w odmętach wody. I w haju z koronki przy kobiecym udzie. Słuchaliśmy muzyki, trzepotu skrzydeł motyla i sowy... na tak samotnym jak ona drzewie. I wiesz co odkryłam? Że ludzie są jak suchy piasek na plaży. Przelatują między palcami. W nicość. Bądź. 👄 Istniej. Żyj. Oddychaj. W "słowach". ;)

Gość gość
Podziwiam Cię Imperium. Rok czasu na kaffe. Ale nabijasz licznik.Ten oficjalny plus nabijnay z gościa to jak na rok czasu wielki sukces.Jakieś pięć razy więcej ni żilość moich oficjalnych i nieoficjalntych razem, trzy lata przegrywu.Chapeau bas :-D

Gość gość
gość dziś Podziwiam Cię Imperium. Rok czasu na kaffe. Ale nabijasz licznik.Ten oficjalny plus nabijnay z gościa to jak na rok czasu wielki sukces.Jakieś pięć razy więcej ni żilość moich oficjalnych i nieoficjalntych razem, trzy lata przegrywu.Chapeau bas smiech.gif x Tak strasznie przegrała, że aż musiałaś poświęcić jej uwagę ;) A teraz cho pohejtuj ciotki, opowiedz nam o naszym przegrywie :classic_cool: A może jeszcze kogoś wyhaczysz, w końcu taki piękny dzień :classic_cool: Szkoda żeby się zmarnował, a poza tym ten zastrzyk emocji z hejtu zastępuje zapewne stagnację gdzie indziej, wiesz coś o tym ;) M.E. M.E.

Gość gość
Jesteśmy potokami zmysłówa oni to wypłowiałe biedronkimlaszczące małe muchy w cieniu kafez nódów, z braku, z nadmiaru, chóój wie jeszcze z czego...😴biznes jest taki:sieć automatów z używanymi kobiecymi majtkamiślady śluzu, deszczu i krwi oczywiście10 zł/sztuka, dla gości z piaskumajtki 4 po 20 jako wzorzec zapachu [Cynik potwierdzi] :Di smaku i zielonego koloru świeżej trawy- oprószone czekoladą - 30 :p

Gość gość
10.47 jaki rok? Wcześniej była Inessą, później Kobieta z Wachlarzem, na ogólnym pisała pod nickiem Złamałam Wiele Serc. Jaki rok? Rok pisze na nicku CzwarteImperium :classic_cool:

Gość gość
gość dziś masz na to jakieś dowody, psichujku?

Podporzadkowana jestem jedynie Panu Bogu !!!!!!nikt i nic nie narzuci mi swojej woli oprocz mojego PANA!:)

a tak dla przypomnienia spojrzcie na swoj licznik przebiegu na tym Forum!:D

Gość gość
Dowody na co? Że brała ślub z Wilkiem? :-D

Gość gość
Nie zaśmiecać imp i Ina 😭

Gość Najszybszy w mieście
No niestety muszę się zgodzić :( Nastaliśmy takich czasów że faceci chowają się za kobietami, noszą rurki, malują paznokcie i zakładając kiecke wygrywaja Eurowizje :O

Gość gość
Pasujesz tu jak ucho od śledzia do gitary basowej :o

No wiem do tematu o namiastkach faceta słabo pasuje :(

Gość gość4imp
Automatycznie robię przegryw na plus 100 In. Minus kilka nicków ;) i Kafe, też z automatu. Okropna. :O 90 % podobno to namiastki mężczyzny, a 10 % to przegrywy. :( Plus reszta wybrańców bożych pod gościem. 😴 Biznes jest taki, że wszystkie kobiece sprawy zamykasz w jednym pudełku. Wrzucasz złotą monetę. Wypadają Ci srebrne myśli. Plus Diament. Minus Pomarańczowy aromat, łączony z goździkiem. Choć wołałabym konwalie. 😴 Od dziś nie piorę majtek. ;)

Gość gość
Od dziś nie noszę majtek ;) Ciepło już :P

Ja się wczoraj wybrałem w spodenkach na spacer :O To była zła decyzja :(

Gość gość
I pomyśleć że kiedyś In też zaczynał jako świeżak. Tyle lat na forume a on nadal jest pięknym mlodziakiem w skórze i długich włosach. Ba, mianował się kimś lepszym razem z Im perium, myśma tylko plebs:-D Tylko jak to się ma do rzeczywistości?Na Arce przecież wszyscy już wiedząe że jesteś tylko podstarzałym chłopkiem w tłustych strąkach. Dobry dla kobiety, której nie chciał mąż, powoli wchodzącej w wiek matrony:-D Zresztą, każdy z was "playboye" czy to ty, czy Naju czy najbardziej Koke jesteście tylko posuwaczami zaniedbywanych żon:-D