Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisareczkamróweczka

mój facet stracił ochote na sex

Polecane posty

Gość pisareczkamróweczka

witam mam nadzieję że uzyskam tu odpowiedz jestem 27 latką mam partnera o 12 lat starszego jesteśmy ze sobą od 2 lat z początku było ok jeżeli chodzi o sex ostatnio było coraz mniej raz w tygodniu lub 1 na 2 tygodnie a w obecnej chwili już 3 tydzień idzie mam swoje potrzeby gdy pytałam jego to bardzo się zdenerwował podkreślił że sex nie jest najważniejszy dla niego a jeżeli mi nie pasuje mam zmienić partnera chcę zauważyć ze bardzo się kochamy ale nie wiem już o co chodzi mu czasem kłade się nago czasem próbuje sama pieścić go ale on nie chce non stop go kuszę pomórzcie mi !! wiem że mnie nie zdradza

Gość gość
Trudny temat. Warto odwiedzic specjaliste, ale to on musi do niego pojsc samowolnie.

Gość ferma88
może ma jakiś problem z no wiesz, swoim żołnierzem. Mój facet wstydził się mi o tym powiedzieć, a nie miał erekcji. Ale w końcu musiał się przyznać, teraz bierze naturalny ziołowy suplement erekton fast i jest lepiej kochamy się, czeka na termin u lekarze, skąd te problemy.

Gość pisareczkamróweczka
nie wiem sama już popadam w bezsilność nie jestem maniaczką sexu ale jak każdy mam swoje potrzeby, pytałam go czy ma problemy jak się czyje czy u niego ok twierdzi że tak wszystko ok , czasami leżymy to łapie mnie czasem pofiglujemy 1 minute ale nic nie posuwa się do przodu narobi chęci i nic :( kocha mnie bo chce ze mną się ożenić i założyć rodzinę

Gość gość
Jakież to wielkie musiało być dla ciebie zdziwienie że facet starszy o 12 ma mniejsze potrzeby :P Kuźwa to całkowicie naturalne, im facet starszy tym mniej kręci go seks i kobiety u kobiet bywa na odwrót, dlatego nie powinny wiązać się ze starszymi o tyle lat facetami. Dla mężczyzny seks jest znacznie bardziej wyczerpujący fizycznie i natury nie da się oszukać, przemijające lata robią swoje.

Gość gość
cześć, do programu telewizyjnego poszukuję obecnie osób, które są w związku z dużą różnicą wieku. Jeśli macie taką sytuację albo znacie kogoś kto ma - piszcie na wer.stanuch@gmail.com :)