Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana_ona

Facet, który nudzi się związkami

Polecane posty

Gość niekochana_ona

Jesteśmy w związku od 3 lat, ale zauważyłam, że mój partner stał się zimny i obojętny w stosunku do mnie. Porozmawiałam z nim, powiedział, ze po prostu uczucie do mnie już mu się wypaliło, ze jest ze mną dlatego, ze jestem dla niego bardzo dobra itp, ale jak chcę, to mogę odejść. Postanowiłam, że mimo miłości do niego chyba będę musiała w związku z tym odejść. On już 5 raz powtórzył ten sam schemat. Najdłużej był ze swoją ex żoną- bo 10, ale było dziecko, małzeństwo, wspólne sprawy. Potem były kilkuletnie 3 związki, gdzie, też ponoć po 3- 5 lat oznajmił partnerkom, ze sie wypaliło uczucie. Ze mną teraz też wytrzymał 3 lata i przestał kochać, wypalił się. Czy coś z nim nie tak? Dlaczego dochodzi tylko jego miłość do pewnego etapu, a jak wielkie zauroczenie i motyle w brzuchu mijają, to on odchodzi, bo okazuje się, ze on nic już nie czuje do kobiety i jego miłość nie przechodzi na kolejny etap? Czy to jakieś zaburzenie?

Gość gość
Mądry facet, bo to prawda jest. Zakochanie mija, potem to tylko jakieś obowiązki i przyzwyczajenie. Lepiej być samemu.

Gość gość
a ma jakichś fajnych kol. do p*********a?

Gość gość
Ma rację facet, jak jest zakochanie to jest fajnie, a potem po co sobie obowiązki na głowę brać. Też wyznaję tę zasadę jako facet i jestem szczęśliwy.