Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Implanty zębowe Wrocław. Ktoś miał robione gdzie?

Polecane posty

Gość gość

jw. Jak jesteście zadowolenie z efektów to piszcie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia

Gość mała miiiiiiiiiiii
W DENTAL Cover, to jest bodajże ulica Szybowcowa. Mają dobrych implantologów. Ja wstawiałam implant i koronę dolnej czwórki, której nie dało się uratować. Klinika ładna, obsługa przemiła. Mi wstawiał Doktor Michał Jesion. Mam już implant drugi rok i nie było żadnych problemów. Jestem zadowolona, bo miałam dość pilnowania się, żeby się nie uśmiechać.

Gość gość
Też robił mi Michał Jesion z DENTAL. Miałam robione 5 na raz i poprosiłam o znieczulenie ogólne, bo się bałam. Narkoza jest super - zasypiasz, a budzisz się już z pięknymi, nowymi zębami. Czuwa nad tobą anestezjolog, więc nie ma się czego obawiać. Pozdrawiam !

Ja uważam, że dla tego typu już poważnych zabiegów warto znaleźć naprawdę dobrą klinikę, w której mają duże doświadczenie i specjalizację w implantologii, nawet niekoniecznie w naszym regionie. Polecam artykuł na ten temat: http://implantmasterspoland.pl/aktualnosci/kazdy-ma-szanse-na-usmiech Teraz tylko się cieszyć, że stomatologia jest na tak wysokim poziomie i możemy mieć ładne zęby.

Gość Małgorzatalis
Miałam robionę w Unident Union Dental Spa przez dr Kołosowskiego! Pan doktor wszepiał mi dwa implanty i zarówno z jednego jak i drugiego zabiegu jestem bardzo zadowolona!Zabiegi przeprowadzone bezboleśnie, bardzo szybko a co najważniejsze nie było po nich żadnych komplikacji.Wszystko ładnie sie pogoiło;)

Gość MIchałpp
Też miałem wszepiony implant przez dr Kołosowskiego.Bardzo sympatyczny lekarz z profesjonalnym podejściem do pacjenta!Cieszę się że zdecydowałem się na ten zabieg bo w końcu wyglądam jak człowiek i znowu moge się uśmiechać!Z zębem nie mam problemu a duzym plusem jest to że wyglądem nie odróżnia się od innych zębów!Polecam!