Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najczęściej jecie na śniadanie?

Polecane posty

Gość gość
przecież Stewia pochodzi z indi czy tam z azji i tam te używają od setek lat, to że u nas jest mniej znane to nie znaczy że jest to nie wiadomo co albo że to nie istnieje tlyko naukowcy stworzyli wiele produktów azjatyckich u nas nie jest w ogóle znanych ani jadanych ale to niczemu nie dowodzi

Gość gość
Co wszyscy tak zdrowo? Ja czasami jem na śniadanie zimną pizzę z wczoraj, albo nic, albo piekę pszenne bułki w piekarniku i jem z masłem, pomidorem, kiełbasą, ogórkiem czasami z sałatą.. Czasami pszenna buła z masłem i serem, a do tego kakao. Albo parówki z wody lub jajko na miękko. Tak jem :p

Gość gość
A dajcie spokój! Odkąd rośnie wasza świadomość Reuters wpuszcza w obieg niusa który nakazuje wam myśleć że jeść powinniście co dwie lub trzy godziny-tymczasem prawda jest taka że im rzadziej jecie tym dłużej żyjecie. 3posiłki dziennie zdecydowanie wystarczą ale nie przy narkotyzowaniu się lektyną WGA! Ci którzy pożeraja pszeniczkę czują potrzebę jedzenia, bo burczy im w brzuszkach-więc wierzą w te brednie po prostu -przecież skoro organizm się domaga to potrzebuje -prawda? G****O PRAWDA jak zwykle zresztą...

Gość gość
11:06 Brawo Ty!

Gość gość
11:08 Kto?

Gość gość
Ty:) gość dziś A dajcie spokój! Odkąd rośnie wasza świadomość Reuters wpuszcza w obieg niusa który nakazuje wam myśleć że jeść powinniście co dwie lub trzy godziny-tymczasem prawda jest taka że im rzadziej jecie tym dłużej żyjecie. 3posiłki dziennie zdecydowanie wystarczą ale nie przy narkotyzowaniu się lektyną WGA! Ci którzy pożeraja pszeniczkę czują potrzebę jedzenia, bo burczy im w brzuszkach-więc wierzą w te brednie po prostu -przecież skoro organizm się domaga to potrzebuje -prawda? G****O PRAWDA jak zwykle zresztą... :D