Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boski Barry

Przydajcie się wreszcie na coś i napiszcie, jaką chemie polecacie na bezsenność

Polecane posty

Gość gość
hahahahahahah:D:D:D:D:D:d "cudowne uczucie maksymalnego wypełnienia" buahahahaha tzn zlali ci się po kolei w kaczpę :D:D:D:D:D kóórwa co za szmata z tej gggb w dodatku tępak, żeby sie chwalić takim czymś na kafe wyślała może że ją wyniosą na piedestał z tego powodu :):) żal bez kitu :)

Gość gość
gość dziś Koterba z Osiedla Tysiąclecia z Katowic zaloguj się gnoju nie myty, mały kutafonku z brylami z kaszanką w tyłku :P

Gość gość
Kotarba to jakiś homoseksualista tfuu zboczeniec :o

Gość gość
tylko zomiren vel xanax vel afobam vel neurol ,na recepte,bierzesz 2 szt po 0,5 mg i masz efekt jak po gbl

Gość gość
a palenie nie pomaga ? u mnie działa cuda ,godzina lotu i kamienny sen

Gość gość
dajcie mu laksigen nie sra dalej niż widzi frajer !!! :D:D:D

Gość gość
HIM dlaczego się nie zalogujesz, skasowali ci wszystkie konta ?

Gość good girl gone bad96
Głupie prowo już zawsze będzie się tu za mną ciągnąć.:D Nawet w to nie wchodzę.:D A wiesz co chciałam zrobić?? Powkurwiać głównie prawików i pośmiać sie ze zbulwersowanych ludzi.:D Ktoś pisał że w takim razie po co to zrobiłam bo spaliłam sobie nicka, ale ja nie planowałam przy nim zostać, a nawet ogólnie pisać na kafe. Potem kogoś tu poznałam i wszystko wymknęło sie spod kontroli.:PPrzyzwyczaiłam się do tego nicku, nawet któryś post później edytowałam bo zrobiło mi się głupio, ale tak naprawdę mam to gdzieś, przynajmniej macie się do czego czepiać, a mnie to "wypominanie" i bulwers zawsze śmieszy bo wiem jaka jest prawda i że takie zachowania absolutnie nie są do mnie podobne. :D 🖐️ choć historia jest inspirowana prawdziwymi wydarzeniami-nie moimi, ale jednak. :classic_cool::D

Gość gość
good girl gone bad96 dziś tylko że Ty to tak opisałas jakby to był opis autentycznych przeżyć... Nieważne, ja akurat lubie takie dziewczyny jak Ty, zboczone, perwersyjne. ;-)

Gość gość
Kotarba dziś szkoda, bo bym go jechał dalej... xxxxxxx byś go jechał??? i znów homoseksualne wynurzenia Grzesia K-ce :D:D:D:D:D:D Chłopcze płaskostopcze, ciebie nie trzeba tyrać, ty sam siebie tyrasz :D

Gość gość
to była prawda tylko teraz ta dzeewka się tłumaczy, że to niby prowo, a pelikany łykaja ten kit Ja takich dziewuch nie cierpie, kiedyś takim szmatom wypalano lilijkę na plecach na znak łajdactwa Szkoda, bo jej powinno sie wypalić taki znak na łonie i czole !!!

Gość GGGB
Nuczycielka od polskiego zawsze chwaliła mój pisarski talent.:D:P wiem że jestem dobra, jeśli chce...:D 🖐️ mogłabym na tym zarabiać:D

Gość gość
powiem wam co, jak co ale dobrze, że HIM została wykopana z forum na butach. Taka sama szmata jak ta gggb kóórwicho :)

Gość gość
a tak szmato gggb póki co zarabiasz dóópskiem na ulicy...

Gość gość
gość dziś Koterba dalej wiemy, że to ty :D Znamy Cię doskonale geju :D 🖐️

Gość GGGB
lecę ostatecznie 😘:D i przepraszam Moona za spam w tym temacie-tym razem już na pewno po raz ostatni.;)

Gość gość
gość dziś Ty za to masz kibel w buzi i patologię zgnilizno :classic_cool:

Gość gość
w ogóle him została zlikwidowana i zmiażdżona piertolona prostytuta spod Ukraińskiej granicy :D:D:D wieśniara fotomodelka kóórwa leżę :):):):):) buahahahahaha

Gość gość
gość dziś Koterba, przemawia przez ciebie zazdrość i tyle. I jesteś hipokrytą, bo zarywałeś do HIM aż trzeszczało, a jak dała ci kopa w rzyć to nagle się wulgarny w stosunku do niej zrobiłeś. a GGGB jest spoko, lubie takie laski.

Gość gość
w*********j gggb szmato się j***c na dwa kutachy !!!!!!!!!

Gość gość
Koterba jest obślizgłym człowieczkiem :classic_cool:

Gość gość
ja tam bym gonił batem takie szmaty jak gggb nie lubie takich ścier jak ona z resztą nikt jej tutaj nie lubi tak samo jak tej prostytuty HIM która całe pieniądze z 500+ wydaje na pierdoły zamiast dzieciom cos kupić ale to debilka, więc o czym tu pisac...

GGGB dziś Wybaczam spam i wszystko. :D Pisz sobie gdzie chcesz. Unikaj tylko niepotrzebnego słowotoku. :D🖐️

Gość gość
gość dziś Koterba, łysy poje.ebie :D po prostu cię nie stać na taką laskę jaką gest GGGB. i nie mam tu na myśli aspektów finansowych. Po prostu z takim ryjem to ta twoja żonka - okularnica to maks co możesz poderwać. A jeśli GGGB miała seks w trójkącie to tylko pogratulować jej dobrej zabawy. Sam ze swoją partnerką też kilka razy mieliśmy seks w trójkącie i była to jazda na maksa.

Gość gość
hahahahaha tak pogratulować jej że walili ją kilka razy na trzy baty :D:D:D:D tylko debil do potęgi N-tej mogł napisać coś takiego :D:D:D gonić tą szmate gggb stąd i to batem !!!!!!

Gość GGGB
Widać gościu że nie znasz mnie realnie. :) ja potrzebuje czasu,duuuużo czasu, a przede wszystkim musze być zakochana nie byłoby mnie mnie stać na takie "ekscesy" :o:D sorry że cie zawiodłam.:D 🖐️ koniec tematu.:P

Gość gość
gość dziś Koterba, sam się pogoń śmieciu🖐️

Gość gość
Kotarba dziś no i przynajmniej dziewczyna używa życia, a nie jak ty, smutny walikoniku. dla mnie się zdyskredytowałeś jak zarywałeś to HIM, a potem, gdy cię idiotka pogoniła, zacząłeś jeździć po niej jak po łysej kobyle. zero honoru i godności Grzegorz.

Gość good girl gone bad96
gość dziś :D::D 🖐️