Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boski Barry

Przydajcie się wreszcie na coś i napiszcie, jaką chemie polecacie na bezsenność

Polecane posty

Kotarba dziś Naszczekam ci znacznie więcej niż ty mi, ujadając i klepiąc w klawisze. Śmiem nawet uważać, że doprowadzę cię w kilka sekund do płaczu i paranoi. :D Myślę, że jesteś tego świadomy. Przecież trzy razy prosiłeś o numer, dostałeś go, i nigdy nie doczekałem się abyś zadzwonił. Aż taką pizdą jesteś? :)

Gość gość
Napoleon Bonaparte dziś No i jeśli sie pruła to co z tego? Przynajmniej będzie miała co wspominać.

Gość GGGB
Koterba zapomniałeś jeszcze o swoich fantazjach ze mną w roli głównej i 80 latkiem czy tam 60 latkiem.:D i jeszcze wymyślasz niestworzone historię że pisałam o jego penisie.:o:o:Dnaprawde jesteś OBRZYDLIWY i to nie tylko jeśli chodzi o wygląd.:D Ps. Pewnie bałbyś się odebrać telefon nawet ode mnie...:D na 100% usłyszałabym cienki, sepleniący głosik.:D 🖐️

Gość GGGB
Wierzcie w co chcecie albo nie wierzcie, ale musiałam w końcu tamto napisać...:D nie chce mi się już dyskutować-po co??:D

Gość good girl gone bad96
Ok zadzwonie-dawaj swój cwelu. :D tylko znowu nie pękaj. :D

Tylko że ja nawet nie mam od ponad 2 tygodni lewego numeru, a ze swojego na pewno nie zadzwonię. :D ale twój nr sie przyda. :D Może niedługo, zadzwonię z kimś jeszcze;):D

Gość GGGB
bardzooo...:D trzęsie się ze strachu. :D mam pytanie-ten nr jest aktywny non stop??:D może będę miała ochotę kiedyś zadzwonić.;) nie martw sie miże Moon umili ci zaraz czas. :D albo i nie może ja jednak przedzwonie-także odbieraj. 😘:D

Zadzwoniłem, po wybraniu numeru pokazały mi się jakieś nogi. :) Ewelina. :) Jesteś większą, łysowatą pizdą niż sądziłem. :D

Gość GGGB
Hahahah no tak sprawdziłam-to jej numer. :D koterba jesteś naprawdę żałosny.;)

Gość GGGB
Hahahah no tak sprawdziłam-to jej numer. :D koterba jesteś naprawdę żałosny.;) czułam że coś za szybko poszło z tym numerem łysy przegrywie.:D

Gość GGGB
Coś się podwoiło.:P A naprawdę później chciałam z tobą porozmawiać...:D i ktoś jeszcze też zamieniłby z tobą parę słów.;)

GGGB dziś Ten ktoś jest jeszcze większą cipą niż koterba, popłakałby się po sekundzie rozmowy - albo, w najlepszym wypadku, prosił Grzesia o zdjęcie majtek. :)

Zadzwoniłem, tym razem jakaś katowicka szmata mi się ujawiła. :) Koniec zabawy? :) To dopiero początek. :D

Gość GGGB
Przecież to numer do katowickich psów :D

Buahahahah koterba Ty debilu.:D

Gość GGGB
Boski Barry dziś wątpię, ale lepiej nie poruszajmy tego tematu.;) Jak na razie mam ubaw z tego wyliniałego frajera.:D Dobra koterba mam propozycje-wyślij mi na maila swój prawdziwy nr. Obiecuję że nikomu nie podam.;) później zadzwonię.:)

:D koterba przestań się już kompromitować. :D:D

Gość gość
gggb podskakuje, aż wreszcie jej jakiś koleś za to pyszczenie w pysk wypłaci :)

Gość gość
pisała, że lali do niej osobiście czytałem mogę podac link nawet zaraz

Przestań mylić mojego tatę ze swoim patologu.:)

Gość gość
miła nie wchodzić tutaj przez kilka dni a siedzi tu od rana żenua 🖐️

GGGB dziś Poprę tutaj czarnucha. Daj numer. wyszczekaj swoje pogróżki przez telefon. Była Him, później psy, a teraz? Do trzech razy sztuka? Czy pod następnym numerem który podasz usłyszę twój zlękniony, drżąco-piskliwy głosik? :)

Gość gość
gggb napisz coś o twoich penetracjach analnych

Gość gość
koterba nie dawaj swojego numer*****cą cie te gnidy namierzyć

Gość gość
ona i nie wchodzićprzez kilka dni hahahahaha zawsze tak to barachlo walone za stodołą pisze :D🖐️ już jest obsrana ze strachu bo kasuje swoje posty :)

Kotarba dziś Tak. Proponuję Grzesiu, abyś położył się już do łóżka. To był ciężki dzień. Daj odpocząć sobie i swojemu komputerkowi, jutro przecież czeka cię to samo. Zatem - po co się męczyć? :) Wierzę, że zrozumiesz iż kafeteria to nie tylko ja, czy gggb. Ufam, że wraz z nastaniem świtu znajdziesz sobie nowy cel w życiu. Proponuje neptyka. Wyznaczam ci drogę. Zniszcz go i zrównaj z ziemią za to, że śmiał mi zagrozić, używając w tym celu Ani. Anulki. :)