Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boski Barry

Przydajcie się wreszcie na coś i napiszcie, jaką chemie polecacie na bezsenność

Polecane posty

Ma mnie zwalić z nóg na przynajmniej 12 godzin i ma być dostępne w aptece, nie u żadnego Mitka sterczącego gdzieś na rogu. :classic_cool:

Gość gość
a czemu nie pójdziesz do lekarza

Gość gość
wódka

Gość gość
Bez recepty nie dostaniesz nic co ciebie zwali z nóg to pewne

gość dziś Czy wspomniałem gdzieś o recepcie? O to się nie martw. Podaj nazwę, czegoś, najlepiej sprawdzonego na sobie. :classic_cool:

Gość gość
O tego jest mnóstwo np. hypnogen, stilnox czy nasen itp

Gość gość
zrób sobie domową nalewke, jak walniesz kieliszek to cie raz dwa wyciszy uspokoi i spowoduje senność, raz dwa kimniesz w lekach na uspokojenie czy na ułatwienie zasypiania są zazwyczaj szyszki chmielu, można je kupić w sklepach, to chyba jest w paczuszkach po 50-100g to możesz całą paczke dać, do tego daj melisy (najlepiej świeżej gdzies z ogródka albo od znajomego albo w marketach nawet świeże można kupić, porządna garść melisy oraz trzeci składnik to kozłek lekarski, to raczej ziółko można kupić w aptece wewal wszystko do słoja i zalej wódką albo spirytem jak chesz mocniejsze (pół litra wystarczy, to ma być skoncentrowane a nie rozrzedzone dużą ilością płynu) dla smaku możesz też wewalic troche świeżej mięty i do tego wsyp też 100-200g cukru, zakręć słój i odstaw na pare tygodni, możne raz dziennie potrząsnąć żeby ułatwić rozpuszczanie cukru, potem przefiltruj i wlej do jakiejś butelki kieliszek takiej naleweczki i nie ma muna

Hypnogen brzmi dobrze, już dzwonię w tej sprawie. :D Temat uważam za zamknięty. Przynajmniej do chwili, w której sprawdzę to na sobie. :D Zdam relacje. :classic_cool:

Gość gość
Chciałam dodać że te trzy specyfiki które tobie podałam są uzależniające więc możesz je zażywać góra trzy tygodnie chyba że chcesz mieć kłopoty.

Gość gość
Stilnox redukuje faze rem i zwieksza dzienny poziom kortyzolu we krwi. Bedziesz sie zle czul.

Gość gość
Z suplementow bez recepty polecam magnez ale bez witaminy b6 bo ona pogarsza sen i witamine d w dawce 4000-5000 iu. Spi sie wysmienicie

Gość gość
"NASEN"

Gość gość
Kotarba dziś Taka cipka w brylkach nie dałaby rady kopnąć. Może byś posmyrał jedynie, ale nic z tego za cienka piździa jesteś :P

Kotarba dziś Prosze bardzo, pokaż co potrafisz. :) Podać numer telefonu? Nie wymiękniesz tym razem? :)

Gość gość
Koterba to jakiś samobójca :O wyciekły jego dane a ten nadal "ura bura szef podwóra"

Gość gość
Koterba mieszka w Katowicach na Osiedlu Tysiąclecia 🖐️

Koterba... szczeka, szczeka, ujada i nic z tego nie wynika. Miał szansę poznać mnie w rzeczywistości, spełnić swoje groźby - wymiękł jeszcze zanim porozmawialiśmy na odległość. :) Typowy wieprzek katowicki. ;)

Gość gość
Boski Barry dziś Koterba mnie wkórrwia strasznie. Dosapał się to HIM, GGGB i Syśki jak jakiś fanatyk, hejtuje je ile tylko fabryka dała, a wszystko dlatego że HIM, którą nomen omen tak jedzie, dała mu kosza :D Debil żonaty, z trójką dzieci a startował do innej panny, ciekawe czy żonka wie co Grzesio na internetach wyprawia? :D

Kotarba dziś Normalnie, gdybyś nie bał się odebrać telefonu... ;) Weź... :D Proszę Cię k******. :D

Gość good girl gone bad96
PARALITYKU widziałam twoje foty z żonką i gwarantuje że nawet ja 160 cm z kawałkiem bym Cię dokopała po kursie samoobrony.:D Jeszcze nigdy w realu nie wypróbowałam niektórych chwytów, bo nie jestem kobietą z patologii, żeby się bić, ale dla Ciebie zrobiłabym wyjątek.;) gdybyś cwelu mieszkał w Warszawie po spotkaniu z moim dawnym znajomym wylądowałyś na OIOMie.:D

Już znikam.;) nie mogłam się powstrzymać.:P

Gość gość
Vodka z czerwoną kartką. Tobie wystarczy szklanka i leżysz.

Gość gość
po czym w twoich ustach wylądowałby mój kutach--------hahahahaha Grzesio ma pedalskie zapędy, chce wsadzać w usta penisa innemu facetowi :D Koterba debilu, jak trollujesz to może włącz myślenie :D

Gość gość
Przebiegnij się 15 km w nocy to cię zwali z nóg.

Hahahaha szczerze wątpię.:D:D:D jest mi winny przysługę za pomoc, nie wszystko kręci sie wokół seksu to raz, a dwa z nikim sie nie waliłam.:) Chociaż nie brudziłabym sobie rąk takim śmiecie, jak ty bo po co. :)