Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku konto dla rodzina 500 plus

Polecane posty

Gość gość

W jakim banku konto dla rodzina 500+ - czy ktoś poleci jakieś darmowe konto dla tego programu?

Gość gość
My mamy konto w banku - darmowe i założenie przez internet trwało 15 minut bez problemów

Gość joasia MII
A konto dal rodziny 500+ w PKO BP - jak oceniacie to konto bo ten bank oferuje to konto także za darmo - warto

Gość gość
Braliśmy pod uwagę konto dla rodziny 500+ w Pko BP ale powiemy wam, że nie było warto - tam niestety są jakieś opłaty z tego co zrozumiałem jak się nie będzie mialo wpłaty na jakieś minimum czy coś takiego - także warto się nad tym zastanowić albo poczytać jeszcze jakieś opinie

Gość gość
te konta 500 plus są przereklamowane , mało oprocentowane . Ja mam swoje konto w getinbanku i do tego mam tak jakby pod konto oszczędnościowe które jest oprocentowane 2%

Gość zygmunt mirra
Moja żona założyła konto w Millenium bo mówiła że najtaniej - w sumie tak tez wynika z tego rankingu kont

Gość gość
Konto rodzina 500 plus dziś Tutaj macie opinie o mBanku - http://www.darmowekontowbanku.pl/darmowe-ekon to-w-mbanku-oplaty-i-opinie/ warto wybrać sprawdzone konto. ja mm konto w mbanku 7 lat i nie miałem do tej pory ani jednej opłaty usmiech.gif także polecam os siebieusmiech.gif Marill Dzięki - ja też zastanawiałam się nad mbankiem albo PKO ale faktycznie mbank znacznie lepszy

Gość gość
dzieki ludzie

Gość gość
ja też założylem konto w mbanku. szybko i przez internet bez problemów. Konto darmowe

Gość gość
Najgorszy jest WBK, uciekajcie od tego banku jak najdalej.