Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry smartfon do 1000 zł

Polecane posty

Gość Martyyyyyna
sprzedam iphone 6. mam go półtora roku i szczerze mówiąc zaiesil mi sie tylko raz. widoczne ślady urzytkowania cena 1200 zł

Gość martyniika
@loinka ja właśnie zamówiłam sobie tę Lunę, jestem ciekawa czy się sprawdzi :D

Gość mintka
Jakbym nie skusiła się na XPro to pewnie też wybrałabym Lunę :D

Gość michailina
Ja mam Xperię E5, kupiłam ją w teletorium i bardzo przypadła mi do gustu.

Gość romenqa
@mintka i jak, doszedł ci już x pro? Bo jestem go ciekawa :D

Gość dandii
A ja mam telefon Samsung Galaxy S7 i naprawdę bardzo polecam uważam, ze model jest naprawdę bardzo świetny, zaawansowany technologicznie a do tego telefon rewelacyjnie wygląda, jest bezpieczny bo ma czytnik linii papilarnych no i bardzo szybko się ładuje. Ambasador Marki Samsung.

Gość katerinka200
w tej cenie fajne są Samsung J5, Huawei P8 Lite i myPhone Luna 2

Gość gość
Jeżeli w abonamencie to można znaleźć mnóstwo fajnych modeli do takiej kasy. Ja swoją ofertę znalazłam na kmórkomacie i mogę polecić odwiedzenie tej strony, bo masz tam rzetelnie zestawione wszystkie oferty operatorów i łatwo ogarnąć co i jak. Spróbuj tam :)

Gość gość
bardzo dobry telefon do 1000zł to oczywiście nowy alcatel pop 4, mam go od niedawna i działa doskonale, z tych które oglądałam w zbliżonej cenie jest moim zdaniem najlepszy i najlepiej wygląda

Gość gość333
Szbkie ładowanie nic nie da jeśli nie będzie akurat gdzie telefonu doładować. Więc Kruger&Matz Live 3+ ma super baterię, ale czy producent zapewni suport. Lg K8 jest fajny, ale ma mało pamięci jak na Androida 6.0. Huawei P8 Lite zdaje się dobry. Przy Xiaomi jest w sumie dużo roboty z oprogramowaniem. Galaxy są takie sobie. A najważnięjszy problem jest że telefony których chipy nie obsługują Vulkan API nie dostaną już nowszych Androidów niż Marshmallow.

Gość gość333
Na TEN moment polecam Asus Zenfone 3 model ZE552KL lub Asus Zenfone 3 Laser model ZC551KL ewentualnie Asus Zenfone 3 Max model ZC553KL. I nie, nie jestem ambasadorem Asusa, bo te telefony wcale nie są idealne, ale na ten moment są super, acz nie mają wymiennej baterii, co dla mnie jest zawsze największą wadą, no i póki co nie mają czystego Androida. Poza tym na euro.com.pl czy komputronik.pl możesz wyszukiwać smarty według dowolnie wybranej przez ciebie ceny. A kupić możesz gdziekolwiek.

Gość gość333
Guglaj: Vulkan API wiki by sprawdzić jakie procesory obsłużą Androida 7. Niestety na premierę Zenfonów 3 jeszcze chwilę trzeba poczekać: kafeteria.pl/temat/f11/premiera-smartfonow-asus-zenfone-3-p_6624488 kafeteria.pl/temat/f1/jaki-tani-smartfon-polecacie-p_6106809

Gość glecko
Jeśli ktoś szuka elefonu w tej cenie to warto zwrócić uwagę na Samsunga Galaxy A5 ze względu na bardzo dobre parametry takie jak aparat, pamięć operacyjna czy bateria. Dobra cena ale też i dobre paramtery. Cena idzie w parze z jakośćią. Ambasador Marki Samsung.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość Uni11
Za taką kwotę możesz mieć dobry sprzęt, musisz tylko wiedzieć, co jest ważne. Warto spojrzeć na procesor, pamięć RAM i pamięć wbudowaną. Dobre wartości sprawią, że telefon będzie sprawny i nie będzie się zawieszał. Może tutaj coś znajdziesz? http://www.cozacena.pl/smartfony

Gość meghann
mam Lunę II i muszę stwierdzić, że to był naprawdę dobry wybor

Gość zaza zaza
ja kupiłam X Powera na teletorium i też na razie daje rade ;p

Gość gość
Tak jak juz wczesniej bylo napisane to do 1000 zl dostaniesz niektore modele Xiaomi (nie mialam telefonu tej marki,ale ludzie chwala sobie),Samsung Galaxy J5,jest jeszcze Lenovo Moto G4,Samsung Galaxy A3 2016 (na stronie Media Expert jest za niecale 900 zl).Ogolnie wybor smartfona do 1000 zl jest dosc szeroki.

Gość gość
wejdź na komórkomat

Gość PatycjaA
ja bym postawiła na tą Lunę 2, bo ma niezłe parametry i do tego wygląda nieźle

Gość Koralia89
moze ajfona starsza wersje. piątki chyba ponizej tysiaca chodzą :) ewentualnie wez jakis na raty w media expert czy gdzies, tez sie oplaca.

Gość gość
motorole sa dobre/ lenovo z wymienna bateria/ teraz bedzie moto g5 wchodzic na rynek.