Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćasd

Chlopak zaprasza mnie do UK

Polecane posty

Gość gośćasd

Minelo juz dwa lata jak chlopak wyjechal do UK i teraz mnie zaprasza do siebie miedzy czasie ja poznalam innego z ktorym juz pare nocy spedzilam i zadowolona po kazdej radce wracalam ale to wszystko w tajemnicy trzymalam i teraz nie wiem co zrobic

Gość gość
albo przyznasz, ze sie kur/wilas bo nie stac cie na zwykla uczciwosc, albo poczekaj az sie w koncu sam dowie, ale du/py nam tu nie zawracaj.

Gość gość
A na ktorym ci bardziej zalezy i ktory jest lepszy w lozku i ktory ma wiecej kasy

Gość gość
Jeśli to uczciwy chłopak, który wyjechał by odłożyć i Cię ściągnąć to zostań z tym zastępczym i nie psuj mu życia.

Gość hotcumshot
O i to jest prawdziwa k*******n na stosie powinnaś plonac i co rady chcesz to ci dam weź ogłoś się na roksa pl tam twoje miejsce i daj chłopakowi spokój on takiej k***y nie potrzebuje

Gość gość
Ja bym temu powiedziala i czekala na pozwolenie jak jest facet zyciowy toci powie ze ccipkcia to nie mydlo i kaze ci jechac a wtedy sama zdecydujesz jak ta sprawe rozprujesz I poruwnasz ktory cie lepiej wali i ktory jest twardszy ogier.

Gość Paweł2016
Mojej 6miesiecy nie widziałem bo byłem za granica i sadzicie ze zdradziła mnie?

Gość aron
Nie pytaj co sądzimy,bo zepsujesz sobie związek.Zawsze ktoś powie tak i nie.

Gość hotcumshot
Jedz do niego powiedz mu zę się sk***ilas i czekaj aż ci każe w********ac

Gość Paweł2016
Aron Pół roku dziewczyna nie wytrZyma bez sexu a wiem ze przedtem szalała beze mnie po %

Gość gośćtghb
Mnie tez chopak zostawil i do UK wyjechal pierwszy raz po pol roku przyjechal a byla to zima to w domu siedzialam i nigdzie nie lazilam gdy po tym urlopie znow pojechal to juz i vibrator mi sie znudzil, Miedzy czasie poznalam faceta troche starszego odemnie i sie zdecydowalam i do siebie go zaprosilam A byla to sobota po poludniu i jemu nigdzie sie nie spieszylo i ja mialam wolne az do poniedzialu to mi wszystko pasowalo.Juz tak sie napalilam ze powiedzialam ze jeszcze jego meskosci nie widzialam i pobawic tez bym sie chciala. Zzucilam siebie wszystko i zapytalam sie go czy mu sie podobam, wtym czasie on juz z sieie wszystko zdjal ja mu tylko spdenki sciaglam i przed nim ukleklam za penisa go zlapalam troche poslinilam i do buzi wlozylam na poczatku troche sie dlawilam bo do takiego duzego nie bylam przyzwyczajona ale wszystko opanowalam i swietnie sie czulama gdy juz sobie w balbine wlozylam to czulam sie jak zebym caly swiat za soba miala. Reszte to juz wspaniale lecialo ja sie zwijalam i jeczalam z rozkoszy on calego pakowal i to raz po raz jechal rowno myslalam ze zemdleje i nie poczuje jak mnie Sperma zaleje ale wszystko przezylam i po tym wszystkim penisa mu obmylam i pocalowalam podziekowalam mu za wszystko i na nastepne spotkanie sie umowilam tylko mu zaznaczylam ze nastepnym razem musi tez ta druga dziurke zasokoic. w niedziele do chlopaka zadzwonilam porozmawialam i do wanny wody sobie napuscilam i tel sie odezwal slucham i uszom nie wierze a to jest ten co wieczur z nim spedzilam . Mowi ze jak chce to moze wpasc na kawe ja mu powiedzialam ze jaktylko na kawe to szkoda czasu jeszcze w wannie bylam jak wszedl bo mial moj klecz z wanny wyszlam i nic na siebie nie zakladalam bo tak bardzo sie mu podobalam kawe zrobilam winkiem go poczestowalam i obok niego sobie usiadlam po chwili zobaczylam ze co z jego spodniami nie w porzadku skontrolowalam i za pale go zlapalam byla juz na tyle twarda ze do roboty sie nadawala szybko o stol sie oparlam imu powiedzialam ladujcalego i na nic nie czekaj wchodzil ladnie az stekalam ale z rozkoszy przerznal mnie na pieska i w tedy poszlismy do lozka. Moj chlopak w UK pracuje temu ten uklad pasuje a ja z tego najwiecej kozysci mam bez zobowiazan

Gość gość
Ale zes wymyslil chlopie:o