Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 1980

Moj idealny maz i jego problem

Polecane posty

Gość smutna 1980

Moj mąż to wspaniały mezczyzna. Jest wysoki 185 cm, szczuply 8k0kg, przystojny, bardzo inteligentny, wykształcony-lekarz, zadbany, wysportowany, zabawny, ma wielkiego penisa ;) , duzo zarabia, rozpieszcza mnie na każdym kroku, pracowity, czego sie nie dotknie to mu wychodzi, ale ... ma pewien problem z którym ja już nie mogę sobie poradzić. Gdy go poznałam i pokochałam to był taki nowiutki, nieśmigany,niedoświadczony, tylko mój, ale ja miałam już doswiadczenia z innymi mężczyznami. Po wielu latach stało się to dla mojego męża wielkim problemem psychologicznym, ze ktoś byl przed nim, z którym sobie nie radzi, a ja nie umiem mu w tym pomoc? Co zrobić? Czuje jak nasze małżeństwo się rozpada a ja nie chce stracić takiego wspaniałego mężczyzny? Jest to często powodem do kłótni i wyrzutów boje się, ze któregoś dnia się wszystko rozpadnie.

Gość gość
duzo go chwal i mow ze jest z******ty w łózku..

Gość smutna 1980
W dodatku ma takiego fajnego kolege z jeszcze większym penisem

Gość goscQuasimodo
Super Tez jestem fajny i mam jeszcze wiekszego:-)

Gość gość
Bylas mloda i sie k***ilas, a teraz za to zaplacisz, ty j****a szmato.

Gość psyychologiia
no widzisz zawsze coś kosztem czegoś. no to teraz swojego extra super hiper cudusia zaprowadź do kolegi po fachu zwanego psychologiem. taka mądra żona inteligentnego męża a nie kuma że z gimbgvwnem nie przedyskutowuje się takich zagadnień :)

Gość gość
Co za facet- do ślubu wiedział o tym, to czego teraz chce? Podejrzewam ze problem jest gdzie indziej... poza tym jaka to różnica ile miałaś partnerów -liczy się tu i teraz. Nie daj sobie narzucić ze jesteś winna ,bo nie jesteś . Pozdrawiam!

Gość gość
Nie klóć się z nim, a za to stałe go zapewniaj o swoim uczuciu, chwal często. Jeśli będzie Ci coś wypominał, prowokował rozmowy o starych czasach, powiedz mu, że wasze małżeństwo jest tak cudowne, iż zapomnialas o "glupotach mlodosci". Jest inteligentnym mężczyzną i WIE, że przeszłości nie można zmienić. Podejrzewam, że wyciągał z Ciebie po trochu wspomnienia dawnych czasów, by teraz Cię dręczyć tym,czego nie możesz zmienić. A w ten sposób stawia Cię na podległej pozycji, jako tą winną, gorszą. Nie pozwól sobie na takie gierki i podważanie Twego poczucia wartości i godności. Jeżeli obudził się w nim zazdrośnik, to trochę późno, prawda? Porozmawiaj z nim na spokojnie, gdzieś na mieście, w neutralnym miejscu. Bo to dręczenie musi się skończyć natychmiast, albo skończy się wasze małżeństwo. Pozdrawiam.

Gość gość
Up

Gość gość
pewnie chlopina zaluje ze nie zamoczyl w innej czyt. ze sie nie wyszlal. Tylko czekac kiedy Cie zdradzi.

Gość gość
Up

Gość gość
Jeśli jest świadomy jaki jest fajny to zostawi cie

Gość gość
Kolejny debil, któremu włączyła się wsteczna zazdrość, mógł sobie dziewicy poszukać jak tak go to boli. Wyślij kretyna do psychologa.

Gość gośćwykrywaczproffokacji
Taki idealny był i nieśmigany wcześniej? :D Oj, coś kręcisz laska :D Czy ten wielki penis mu staje? :P

Gość gość
zdechnij d***** stara

Gość gość
gość dziś Kolejny debil, któremu włączyła się wsteczna zazdrość, mógł sobie dziewicy poszukać jak tak go to boli. Wyślij kretyna do psychologa. x Kobiety pragną roochaczy ale mężczyźni chcą mieć porządne kobiety za żony

Gość gość
gość dziś Ja żadnego roochacza nie chcę i porządna jestem, więc nie trafiłeś. A mąż Autorki wiedział z jaką kobietą się żeni, więc mógł poszukać dziewicy, skoro był taki zakompleksiony tym, ze dalej jest prawiczkiem.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Byłam dziewica, tak dla ścisłości, oralna, analna itp.

Gość gość
To co robilas ze go tak wkurzylo?

Gość gość
całowałam się z kimś innym

Gość gość
"Kobiety pragną roochaczy" x Chyba cię poje/bało, kobiety biorą porządnych facetów za mężów.

Gość gość
ktoś w ogóle wierzy w te pierdoły które ludzie tu wypisują?

Gość gość
Pan idealny ma kompleksy.