Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATRYCJA NOWY TELEDYSK COLDPLAY

Polecane posty

Gość gość
nie wciskaj kitów, że jej nie tyrasz 🖐️

Ja nie zakładam tematów o kimś czy o sobie z gościa :) Z gościa piszę jak chcę się czegoś dowiedzieć a nie chce by ktoś wiedział że to ja.

Gość gość
prawik ty masz 100 razy gorsze piekło i to przez cale zycie i jakos zyjesz ona ma wszystko normalny dom pewnie kochajacych rodzicow i tylko jeden zly incydent w zyciu ty masz takich zlych chwil setki przez cale zycie i jakos dalej trwasz

gość dziś Tak bo ja jako jedyna dodaję minkę ";D" a poza tym ja się tej minki nauczyłam od kogoś ważnego bo tak minka ":D"-nie podoba mi się, ale to nie znaczy, że ja. Miło, że ktoś dodaje o mnie tematy, ale o nic nikogo o coś takiego nie prosiłam ;p

Gość gość
sysia to niezla manipulatorka jest ma dwa oblicza milej uczynnej dobrej sysi = zalogowana oraz sysia hejterka = z goscia

Gość gość
dla kobiety to może być traumatyczne przeżycie 🖐️

Jakoś nie potrafię manipulować bo nie potrafię kłamać :) A zresztą byłam myślami gdzie indziej wokół ważnej osoby z poza kafe więc nic mnie nie obchodziło co tutaj się wydarzyło i kto się hejtował a kto nie ;D

św Przemysław dziś Nie mógł jej zgwałcić ponieważ jest nadal dziewicą.

Wydaje mi się, że nie okłamałaby w tej kwestii nikogo. Bardziej mógł to być stalking lub napad może się ściekł jak z nim zerwała, ale to nie nasz interes ponieważ nie powinniśmy jej rozdrapywać ran.

SyŚka_91 dziś no stalking byl napewno bo sama pisala i ze ja bardzo pobil tez a gwaaalt mogl byc bo pewnie chcial se poruuuchac przy okazjii...

św Przemysław dziś Po gwałcie osoba inaczej się zachowuje. Osoba taka się zamyka w sobie, wystarczy jej pokój by czuła się bezpiecznie i nie chce się z nikim spotykać a Tobie nie proponowałaby spotkania. I bez terapii by się nie obeszło. Wszystko co z seksem ją brzydzi i straszy. x Także oszkaa nie zachowuje się jak osoba, którą opisałam powyżej. x To nie nasza sprawa, ale nie wypisujcie na nią głupot bo to nie jest prawda.