Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egipcjanin

Obrzezanie kobiet TO jest TO O CZYM marzy wiele kobiet

Polecane posty

Gość Egipcjanin

Jest tu wiele fanek obrzezania mężczyzn - dziewczyny pora otworzyć klub obrzezanych kobiet Są trzy metody obrzezania: 1) Wycinamy napletek łechtaczki, ucinamy górne wargi sromowe koło łechtaczki, zszywamy - to łagodna forma, i nie da wystarczającej przyjemności mężczyźnie, pochwa jest nadal duża 2) Wycinamy napletek łechtaczki, wycinamy łechtaczkę, ucinamy wargi sromowe w miejscu wycięcia i zszywamy, teraz narząd jest 2 razy mniejszy i ciaśniejszy, kobieta będzie bardziej higieniczna, nie będzie zdradzała z innym, a mężczyzna będzie czerpał większą przyjemność 3) Wycinamy napletek łechtaczki, wycinamy łechtaczkę, ucinamy wargi sromowe w miejscu wycięcia i zszywamy ale także zszyciem zasłaniamy cewkę moczową, teraz narząd jest 3 razy mniejszy i ciaśniejszy, kobieta będzie bardziej higieniczna, mężczyzna nie będzie oglądał cewki moczowej, nie będzie kobieta zdradzała a mężczyzna będzie czerpał największą przyjemność z seksu Pytam także mężczyzn, cały czas słyszymy o tym, że mamy brzydkie napletki i penisy, pora kobietą które kochają obrzezanie zafundować ten zabieg, bo ich pochwy wyglądają obrzydliwie, zdradzają, są niehigieniczne, a do tego kobieca łechtaczka produkuje kilka razy więcej mastki niż męski napletek. I do tego seks z obrzezaną jest o wiele lepszy, bo pochwa jest zaszyta i ciasna. Już nie potrzebujecie drodzy mężczyźni marzyć o seksie analnym, zapewnią wam to obrzezane pochwy. Rewolucja na miarę naszych czasów.

Gość Vinnie
Nie wiem jaką mizoginistyczną, skrzywdzoną przez los i niedor****ną s*******iną trzeba być, by mieć takie poglądy. Niemniej dziękuję za ten post. Raz jeszcze zostałem utwierdzony w przekonaniu że dostęp do tlenu jest przywilejem, na który nie każdy zasługuje.

Gość Lets Dance
Dla mnie argumenty Egipcjanina są przekonujące, 1) kobieta obrzezanie będzie zdradzała i będzie dobrą matką 2) będzie bardziej zdrowa tzn z powodu higieny (brak mastki koło łechtaczki) 3) obrzezana pochwa jest estetyczne 4) mężczyzna czerpie znacznie większą przyjemność z seksu Kobiety także podają argumenty za obrzezaniem mężczyzn, takie same jak na górze w szczególności pkt 2,3,4

Gość anniazkrainybajki
Obrzezałabym moją synową gdybym tylko wiedziała, że jest taki zabieg. Teraz jest za późno, teraz ciągle myślę o tym, że moje wnuki to nie moimi wnukami :(

Gość gość4imp
Porównywanie ogromu kalectwa obrzezanej kobiety do obrzezania mężczyzny- nietrafne. Ale rozumiem ironię przekazu. ;)