Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem walnięta

Polecane posty

Gość gość

Napisałam maila do chłopaka, którego kiedyś odtrąciłam. Napisałam mu, że żałuję i byłabym wdzięczna za jeszcze jedną szansę. A teraz boję się co mi odpisał i od tygodnia nie wchodzę na skrzynkę pocztową. Boję się, że napisał mi coś niemiłego i że mam się odczepić.

Gość gość
odważ się i napisz, co odpisał :D

Gość gość
ja czekalem na taka wiadomosc od pewnej dziewczyny 1,5 roku ale sie nie doczekalem. Jesli jest wporzadku gosciem to nic milego ci nie opdisze tylko jesli nie bedzie toba zainteresowany to w grzeczny sposob ci o tym napisal. No chyba ze jest chamem to specjalnie ci dosra z zemsty

Gość gość
gość dziś szkoda, że nie jestes moim bylym :( odpisuje mi grzecznie ale ozięble eh :(

Gość gość
nie spodziewaj sie ze zaraz na kolana przed toba.Daj mu troche czasu, on musi sobie przemyslec

Gość gość
a co sie stalo lub co takiegoon zrobil ze postanowilas dac mu druga szanse ?

Gość gość
gość dziś sorry autorko, że Ci się wtryniłam w temat, ale mam podobną sytuację. Tylko, że nie chcę żadnych powrotów, tylko zwykłą relację przyjacielską, ale widzę, że on i tego nie chce :/

Gość gość
Sama teraz boję się odtrącenia :( Kiedyś narobiłam mu nadziei, a potem z dnia na dzień zerwałam znajomość. Należałoby mi się, żeby odpisał mi coś niemiłego. Wyzwisk się nie spodziewam, bo jest kulturalny, ale np. boję się, że kogoś ma i odpisał, że znalazł kogoś lepszego ode mnie.

Gość gość
AUTORKO a co sie stalo lub co takiegoon zrobil ze postanowilas dac mu druga szanse ?

Gość gość
gość dziś a co sie stalo lub co takiegoon zrobil ze postanowilas dac mu druga szanse ? X Nic, bo nie utrzymywaliśmy kontaktów. Uświadomiłam sobie, ze pochopnie go skreśliłam.

Gość gość
aha rozumie. Tak jak pisalem czekalem 1.5 roku na wiadomosc od niej ale zaczelo sie od tego ze to ja zawalilem nasza relacje po czym wyslalem jej wiadomosc z przeprosinami i wytlumaczylem co i jak i odp nie dostalem wiec ty boisz sie otworzyc skrzynke a moze tam nie ma zadnej odp.

Gość gość
Tak, może też nie być żadnej. Jest 50% szans na to. Tego też się boję, ale mniej niż zmierzenia się z jej obecnością. Wiem, że to głupie :(

Gość gość
gość dziś Kontaktowałaś się z nim? Co Ci odpowiedział?

Gość gość
do gosc 18.51 niespodziewaj sie ze koles ktory chcial z toba byci dostal kosza bedzie chcialsie z toba kumplowac. Lepiej unikac kontaktu bo dla niego bedzie gorzej. Wikszosc woli albo miec w ukochanej swoja kobiete albo wgl jej nie miec. Nie ma nic gorszego niz byc w jakies relacji z ukochna i patrzec na jej zycie z boku

Gość gość
gosc 18.59 uzbroj sie w cierpliwosc boto troche potrwa zanim naprawi sie wasza relacja. On pewnie bedzie sie zastanawial czy sprobowac jescze raz

Gość gość
gość dziś ale minęło już wiele lat, on na pewno ma już kogoś, ja też mam, ale mi smutno, że osoba, która kiedyś była mi bliska teraz jest całkiem obca :( co złego jest w normalnych koleżeńskich relacjach...

Gość gość
gosc 19.07 mysle ze skoro wiele lat juz minelo to lepiej zostawic to tak jak jest . Mozeon tego nie chce

Gość gość
No tak. Wiele lat to szmat czasu. W moim przypadku można mówić tylko o kilku miesiącach.

Gość gość
kilka miesiecy do dzialaj dziewczyno dzialaj. Czytnij e-maila i napisz ci napisal. Czas dziala na niekorzyść bo jesli on odp teraz tez czeka na odp i moze pomyslec ze go olewasz

Gość gość
mi facet nie odpisuje od pół roku ale ja i tak mam nadzieje,że odpisze jeszcze jednak..

Gość gość
gość dziś może zmienił mail/komunikator czy na co tam mu piszesz?

Gość gość
a jak nie zakceptowałam jego zaproszeń z 3 fejkowych fb to ciekawe czy obrażony :) ponoć wstydzi sie mnie zaprosić ze swojego konta.. :D

Gość gość
gosc 20.00 mysle ze nie tyle wstydzi co chyba sie zorientowal ze nie ma sensu probowac po raz 4

Gość gość
Zajrzałaś już na tego maila AUTORKO?

Gość gość
cooo? a ciezko zrozumiec ze ja nigdy nie akceptuje fejkowych kont. mam wielu wrogow z przeszlosci, moze nie tyle wrogow, co ludzi ktorzy baaardzo mi zaszli za skórę dlatego też nie moge sobie pozwolić na akceptacje zaproszeń nieznanych mi kont. nie życzyłabym sobie aby oni obserwowali moje konto. mało tego, jesli zaprasza mnie ktos ze znajomych dawnych, ale widze że ta osoba ma w kregu swoich znajomych wspomniane znienawidzone przeze mnie osoby to niestety, ale z bolem serca nie przyjmuje takich zaproszeń. tak samo, jesli ktos z zaakceptowanych znajomych wypisuje maniakalnie na swoim koncie rzeczy z ktorymi ja sie nie zgadzam, to usuwam go ze znajomych. podobnie jesli czyjes wiadomosci w moim kierunku zaczynaja mnie meczyc - nie odpisuje. prowadze ostra selekcje, wole mala ilosc znajomych, ale takich ktorych posty w jakiś sposob sa dla mnie interesujace. xx wracajac do istoty sprawy. jesli ktos zaprasza mnie z fejkowych kont i wsrod kregu swoich znajomych ma osoby ktorych nie trawie - a tak on robil- to niech nie liczy ze przyjme zaproszenie. xx tak samo nie bede sie domyslac kto to - wystarczylo z takiego konta napisac do mnie wiadomosc a nie zapraszac. wtedy moglabym korespondowac. ale nie qrwa, korona by mu z jade.r spadla. xx oczywiscie ze sie wstydzi napisac ze swojego fb, nie wymagam dodawania do znajomych, bez przesady. szkoda gadac. mam to juz w du.pie. zachowanie dzieciora

Gość gość
gosc 20.12 skoro to fejkowe konta to skad wiesz zo to akurat on ? on nie wie o tym jak dzialasz na fb o selekcji znajomych itd. A moze masz zablokowane wiadomosci z poza znajomych ?

Gość gość
gość dziś Zajrzałaś już na tego maila AUTORKO? X Jeszcze nie ;), ale jak tylko się zbiorę na odwagę, to wam napiszę co i czy w ogóle odpisał.

Gość gość
no tak myśle czy nie zmienił maila..ale sądze,że nie, po prostu nie chce mieć już ze mną do czynienia :(

Gość gość
tomoze wejdz na pocztei zobacz czy jest odp bez otwierania jej. Ja gdy czekalem to co pol godziny sprawdzalem fb przez tydzien

Gość gość
gosc 20.20, nie nakrecaj sie na zapas