Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostytutki są lepsze bo

Polecane posty

Gość gość

- nie oszukują, że kochają - nie ranią uczuć - nie zdradzają - uczciwie przyznają, że uprawiają sex za pieniądze tudzież inne korzyści materialne (w przeciwieństwie do kobiet będących w związkach :)) - nie wymagają w łóżku modela - uwielbiają sex i obciąganie - robią fetyszy, perwersje i inne fajne rzeczy, których wiele kobiet brzydzi się robić Dziękuję za uwagę :)

Gość gość
Co do punktu, że uwielbiają seks i obciąganie to bym dyskutowała. Robią to dla kasy, co nie oznacza że za tym przepadają. Ot taka praca.

Gość prawictwo pospolite 152
ja bym dla kasy nie obciągnął nawet jakby ktoś mi zapłacił 100 tys zł a baby robią to za 100 zł

Gość gość
"- uwielbiają sex i obciąganie - robią fetyszy, perwersje i inne fajne rzeczy, których wiele kobiet brzydzi się robić" Gó/wno prawda, widać że tylko udajesz kozaka. Prostytutki nawet na anal się zgadzają z niechęcią, w ogóle są ordynarne i nie kryją niechęci.

Gość gość
bo kobiety to traktują jak zwykle śniadanie , dlatego zgadzają sie nawet za 100 zł to zrobić

Gość gość
bo dla kobiet sperma jest dobra dla cery :)

Gość gość dawid
Bo oprucz seksu w każdym wydaniu mogą dać Ci jakiś prezent ale dowiesz się o nim dopiero po wizycie u lekarza. Albo jeśli wcześniej miała innego a ty po nim wlazłeś na nią i szybko poszłeś bzyknąć swoją żonę to możesz mieć nie swoje dziecko twoim sprzętem zrobione

Gość gość
Ja bym dodał jeden SILNY argument, dlaczego wielu mężczyzn korzysta. Mianowicie nie tylko, że można z nimi realizować perwersje co raczej uniknąć oceny i wyjścia na zboka. Dziwka nic nie powie jak spytasz o anal przez telefon, a jesli zaproponujesz anal dziewczynie na randce to krzywo sie spojrzy i ucieknie.

Gość gość
synku z silnym argumentem, odważ sie raz i zadzwoń do jakiejś prostytutki się umówić to zobaczysz , że wiele nie godzi sie na anal. Takie zycie, nawet nie każda k... robi wszystko

Gość gość
jakiez to perwersje robią twoje k******.wg mnie robią standard.nic nadzwyczajnego, obciąga i numerek.

"ja bym dla kasy nie obciągnął nawet jakby ktoś mi zapłacił 100 tys zł" Nie wiem dlaczego, ale rozbawiło mnie słowo "nawet" użyte w tym zdaniu.